0 oy
2,030 göst.
Diğer kategorisinde (2,031 puan) tarafından
Herkes sen açarsan bişey alamazsın diyo ve ücretsiz avukat nasıl alabilirim boşanma hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz 

30 Cevaplar

0 oy
(112 puan) tarafından
Donuna kadar alırsın ama sigortası olması lazım sigortası yoksa biraz zor ha nafaka falan alırsın o bi kesin birde zina sucundan dava da acabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(8,746 puan) tarafından
O konuda bir bilgim yok ama ben olsam eşimi başka kadınla yatakta yakalasam hicbirsey düşünmeden direk bosarim 
0 oy
(122 puan) tarafından
Nasıl yakaladın kendi evinde mi yakaladın ya Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten 
(2,031 puan) tarafından
iş yerindeydi kaç kere aradım açmadı bende iş yerine gittimkapi kapalı ama kilidi falan açık dükkanda olduğunu anladım çaldım açmadı ufak delik vardı baktm ikiside çırılçıplak
0 oy
(2,833 puan) tarafından
Baro avukat veriyor uzun sürmedi veriliş süresi ama iyi bir avukat tüt onun yerine nasılsa borcu eşin ödeyecek 
(2,031 puan) tarafından
Ödemez ki öyle oluyor mu
(2,833 puan) tarafından
Davayı kazanınca tüm borç ona kalır
(2,031 puan) tarafından
Ya öyle mi oluyo
0 oy
(608 puan) tarafından
Kanitin varsa cok iyi bide bi taktik veriyim mahkeme olunca akkabini cikar hakimin goruce sekilde ters koy hemen bosanirsin 
(2,031 puan) tarafından
Aaaaaa nasil oluyomus ki öyle
(608 puan) tarafından
Ayakkabinin anlami zorla iliskiye ters iliskiye zorluyodu demek anlamini herkez bilmez ordakiler anlamicak ama hakim.anlicak oyle olunca hemen bosuyo hem kanitlari goster hemde boyle yaparsan elindeki herseyi alirsin
(2,031 puan) tarafından
Yaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim
0 oy
(950 puan) tarafından

Oha kız Allah belasını versin herşeyden önce iyi misin :'(

(2,031 puan) tarafından
Değilim dünden beri ağlamaktan helak oldum çıkamadım bugün dizlerim tutmuyo baroya gidecektim
(950 puan) tarafından
Ah canm ya . Üzülme sevin görüp haberdar olduğun için. Kurtuluyorsun inşallah
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım beter olsun pislik 
(2,031 puan) tarafından
Bide beni sucluyo hastaymisim öyle bişey yokmus
0 oy
(67 puan) tarafından
Konuyu bizede anlatır mısın ne zamandan beri aldatılıyorsun.Olay anında yüzleşmedin mi yılmadın mı ortalığı.Neden kapı deliği?
(2,031 puan) tarafından
Aşkım kapı kapalı öncede hiç görmedim hissetmedim dün de çalışıyorum adamlar burda dedi iş veren sonra aradım defalarca açmadı sen calismiyosun çalışsan telefonu açarsın dedim adamlar burda dedi neyse dükkanın önüne gidnce ışık biri yanıyordu caldirdim içerde çaldı telefonu hemen sesini kisti ama açmadı kapıyı da 10 dk açmadı giyiniyolardi hiç aklıma gelmezdi ordan bakmak tam gidecektim bir bakayım dedim bakmaz olaydım acele acele giyiniyolardi ikiside çıplak bağırdım çağırdım kapıyı kırdım açtı içeri girmemle bana vurması bir oldu kadın tuvalete kitledi kendini ve ona bakmak icin şahıs beni defalarca itip yere yigip vurdu avazimin çıktığı kadar bağırdım kadın cikti saldırdım ama ******** beni tuttu elime makas geldi fırlattım bir adam geldi beni dovmesine izin vermedi araya girdi onu filatti ama o bri birakmadi kadın kaçana kadar
(67 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım yaaa Allah yardımcın olsun. Kadın hayat kadını mı tanıdığın birimidir.Etrafta güvenlik kamerası falan topla çevre esnaflardan rica et.Dedikleri gibi donuna kadar alırsın
(2,031 puan) tarafından
Hiç tanımıyorum ama eşimin çok iyi tanıdığı biri
0 oy
(897 puan) tarafından
Öncekinden elinde fotolar varsa mahkemedr önceden biliyordum fotolar vardı affettim deme. Çünkü affettigin zaman delil sayılmıyor. Yeni öğrendim de hem bu fotoları yakaladım hem yatakta yakaladım de
(2,031 puan) tarafından
Ya öyle mi
(897 puan) tarafından
Evet affettim sayılır boşanma sebebi sayilmazmis
0 oy
(187 puan) tarafından
Oncelikle arabulucuya gitmen gerekiyor sonra onlar sana evrak felan sunuyolar sonra sana avukat veriyor devlet gidip avukatla gorusuyorsun öncelikle arabulucuya gitmen lazm 
(2,031 puan) tarafından
Arabulucu ne nasıl oluyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 488 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 917 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
8 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 527 göst.
23 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Ecrinin annesi6 (990 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,707 soru

23,683,355 cevap

310,417 kullanıcı

...