0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (712 puan) tarafından
Kızlar benlerin var aldırmak istiyorum devlette aldıran varmı birkac kafama takılan soru var

3 Cevaplar

0 oy
(159 puan) tarafından

Ben 6  7 sene önce aldırdım cnm üniversite hastanesinde.Yüzümde vardı  3 tane onlari aldırdım.Aklina takilanlari sorabilirsin :)

(498 puan) tarafından
Aldirdiktan sonra iz falan kaldimi  direk lazerlemi aldı cildiyeciyemi gittiniz  birde norml et beni değilde normal siyah nokta nokta benleride aliyormu ay k.b post sahibi değilim ama bu aralar randevu bulamıyorum karşıma çıkınca bir daha post acmim bari dedim
(159 puan) tarafından
Cnm benim yüzümde 3 tane et beni vardi.Lazerle degil cerrahi islemle aldilar.CONTRATUBEX diye bir krem kullandım iz kalmadı. Yüzeysel benleri de alırlar  bence.Ben üniversite hastanesinde cildiye bölümünde aldırdım Ankara Gazi de
(498 puan) tarafından
O krem çok iyi bir krem elim yanmıştı kullandm hiç iz kalmadı fiyati pahalı olms şimdi normal yüzümde yuvarlak benler dolu boynunda hem et ben hemde siyah benler var kolarimda da siyah benler var beyazım ya neden dolu vucudum anlamıyorum ya
(159 puan) tarafından
Bana doktorum bunlar aslinda dogustan anne yada baba tarafindan genetiginizde oluyor kimi küçükken kimi 25 30 yaslarinda bile çıkabilir demisti
(712 puan) tarafından
Canım ben de aldırmak istiyorum genel cerraha randevu aldım araştırmada boynumda büyük 3 tane et beni var ama çok korkuyorum acı çok oluyomu alirlarken
(159 puan) tarafından
Tabi biraz acı oluyor mutlaka ama zaten almadan önce igne ile uyusruruyorlar.Cok fazla hissetmiyorsun
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Kaynanam lazerle sildrmisti
0 oy
tarafından
Kardeşim aldırdı burnunda et ben vardı 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 235 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
29 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mat10 (19 puan) tarafından soruldu

414,052 soru

12,461,889 cevap

46,752 kullanıcı

Kategoriler

...