0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,864 puan) tarafından
Hep giriyorum çıkmıyordu ama bu sefer çok çıktı sezeryan olduğu halde alttan baktı açıklık yoktu.. sancım çok çıktı.bi serum verdi sancı kesme serumu ismini unuttum ondan snra daha çıkmadı.. yine çıkarsa yatış yaparız ama ben kabul etmedim henüz daha çok erken 34 haftalik

3 Cevaplar

0 oy
(8,836 puan) tarafından
Allah yarım etsin canım benim bebekte plantese altda olduğu için erken doğdu yoğum bakımda şuan 
(2,864 puan) tarafından
Amin canım Rabbim size bagislasin
(8,836 puan) tarafından
Amin solunum ciğazindan çıkmış ama getirmiceklermis daha ama
(2,864 puan) tarafından
Sağlıklı olsun getirirler inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun durdururlar ki ufaklık erken gelmek istersede artık ciğer gelişimi tamamlanıyor 35 haftada filan sen sakın strese bunalıma Girme sadece korkma sakın rahat ol sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle Rabbim 
(2,864 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Bende iki gun önce kasılma olduğu için acile gittim nst de üst üste 3 sancı çıktı hemde 2 cm açılma var yatıralım dedi doktor bende yatmadim hala kasılmalar var ama ortada gelen giden yok bende anlamadım 
(4,268 puan) tarafından
Ha Bi de oğluma hamileyken 35 haftada bende de sanci çıkmıştı serum takip göndermişlerdi düzenli sancin yoksa korkma doğum baslamiyo
(2,864 puan) tarafından
Baktı açılma yok serumdan snra yine nsty girdim çıkmadı sanci
(4,268 puan) tarafından
Evet hemen kesiyo sancıyı ben serumdan 4 hafta sonra doğurmuştum suni sanciyla
(2,864 puan) tarafından
O an Kesti sanciyi yine var ağrılarım canim bnm sezeryan
(2,864 puan) tarafından
Sanirim Erzurumlusunuz Erzurum da mi doğum yaptınız nerde hangi doktorda yaptınız dogum
(4,268 puan) tarafından
Evet erzurumluyum şehir hastanesinde yaptım dogumumu acil doğuma alındigim için doğumda sadece ebeler vardi doktor girmemisti
(2,864 puan) tarafından
Tmm cnm çok sağol ben de araştırmaya gidiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ilk doğumu da araştırmada yaptım ama doktor girmemisti
(4,268 puan) tarafından
Herkes kafasına göre takılıyo
(2,864 puan) tarafından
Malesef ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 235 göst.
0 oy
9 cevap 354 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,085 göst.