0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Cocuklar babada velayetleri bende devlet ben vermicem devlet benden alabilir mi ki hakkımda kötü şeyler söylese buda eses

image

24 Cevaplar

+1 oy
(46 puan) tarafından
Anne olmayı haketmiyorsun yazıklar olsun birtek o çocuklara üzülüyorum beter ol rabbim hesabını sorar sana o çocukları nasil evde bırakmaya gonlun el verdi anlamıyorum vicdansizlik hatsafhada biz yarım saat görmeden evde iş yaparken kontrol ediyoruz nasıl bi akıl var sende anlamıyorum 
(46 puan) tarafından
Diğer postlarini okudum eğer doğruysa gerçektende rahatsizsan allah safi ismiyle şifa versin inşallah duzelirsin hakkını helal et sert yorum yaptım ama bebeğin babada kalması daha doğru olur egerki baba çocuklara bakabilecekse
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Bunu  eski kocan mi yazdi
(350 puan) tarafından
Ben yazdım ona
(993 puan) tarafından
Yani sen sizofrenim diyorsun
Yemek yapmiyorum diyorsun
Sabah uyanamiyorum diyorsun
Cocuk bakacak gucum yok diyorsun
Sen bir de boyle bir mesaj atiyorsun

Benim tesbitim sende tembellik  sorunu var ileri duzey tembelsin sizofren falan olmadigin ortada bence babalarina ver devlet sana versede asla alma
(350 puan) tarafından
Devletin bana vereceğini sanmıyorum zaten babadalar çocuklar baba hakkım da kozlarını kullanırsan devlet ona verirmi
(993 puan) tarafından
Anlamadim sorunu devlet babaya mi versin istiyorsun
(350 puan) tarafından
Hayir belli süre ye kadar vermek istemiyorum velayetleri babada çocuklar ilerleyen zaman vermek istiyorum mesela sorum şu benden alması kolay olurmu velayetleri
0 oy
(134,282 puan) tarafından
cocuklar kac yasinda nasi yAa evde nasi birakip ciktin
(8,346 puan) tarafından
Ay ay bu kadin napıyor ya valla yazık ya
saglikli dusunemiyodur kendide demis zaten psikolojisinin iyi olmadigini ama umarim cocuklarin yasi buyukdur zira ben cöp atmaya bile zor cikiyorum yada cikmiyorum esimi bekliyorum
(8,346 puan) tarafından
Yok kız çöp kapinin önünde uyudumu küçük hemen atar gelirim bende evde bırakıp uzağa gidemem ya .Birde inşallah Allah çıkar yollar kapilr açsın bu aileye valla çok kötü yazık annem geldi aklıma .Annemde bizi bırakıp gitti çünkü
allah sifa versin kadina uzuldum ben yaa
0 oy
(2,615 puan) tarafından
Cocuk bakmak sana zor geliyor kusura bakma niye dogurdn ozman.bole bi kesaj atiyorsn birdaha devlet sana verirmi bu cocuklari.sabah uyananiyorsn yemek yapamiyorsn tembelsjn valla kusura bakma sorun sensin nerden bakarsan bak.birde bi anne cocugnu birakiyorsa bakamiyorm al pismanim diyorsa benm gozumde.ben uyumak istyorum gezmek istiyorm sorumluluk alamiyorm demektir hic kusura bakma.bana gore tedavilik bi durimnda yok sen ozgurlugunn elinden alinmasina tepkilisin esimden ayrildm rahat ederm kafam rahat olsn modundasn.bide bunu utanmadan buraya atiyorsn saka gibj ya.adqm mahkeme acsa bu mesjlarj gosterse bidaha bekle alirsn sen cocuklriki insallah alamazsn senjn gibi bi annenin elinde buyumelrindense babada kalsnlar daha iyi.lincte yiyebilirim umrmda degil ama bunlar dogrular sen tembelsin kizim hasta falan degilsn kabul et
(996 puan) tarafından
Çocuklar alıyormu
(350 puan) tarafından
Çocuk parası alıyorum sadece
(996 puan) tarafından
Tamam işte çocuklarina verilen nafaka otomatik sana yatıyo yada sana geliyor çocuklar reşit olmadığı için ki reşit olsa nafaka kesilir erkek çocuğun da neyse sen velayeti niye vermek istemiyorsun nafaka davası düşer diye
(996 puan) tarafından
Ha sen devletten çocukların adına sosyal hizmetlerden para alıyosun peki çocuklar neden baba da
(996 puan) tarafından
Çocuklar kaç yaşında
0 oy
(3,423 puan) tarafından
Bacım kısa ve öz bakamayacagina inanıyorsan ki bunu sen de söylüyorsun zorlama. Yani eşin bakabiliyorsa bırak velayeti alsın, en azından sen kendini toparlayana kadar. Yoksa onlar da perişan olacak 
(3,423 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum. Ev içinse birde insan evlat olarak değil dayanak ve gelecek olarak görür o çocukları. İnsan evladından cikar aramaz asla da aramamalı. Rabbim yardımcısı olsun o çocukların
tarafından
Hayat herkese adil davranmıyor ama bu kadininki tembellik ve özgürlük istemi ,Meryem bilir benim kocam 3 senedir yok ve küçük bir oğlum var 3 yaşında çoğu zaman sabahlara kadar uyumadığım da oldu ağlamaktan, çoğu zaman başım dönüyordu artk stres ve üzüntüden gün içindede aynı şekilde kayinvalidem de var ona bırakıp uyuyada bilirim ama Ben sabah hiç uyumamış bile olsam oğlum.kalkardi bende kalkıyordum ne yapayım çocuk o ne kadar kötü olursam olayım ona yansitmadim hiç onun yemeğe ihtiyacı var ilgiye ihtiyacı var sevgiye ihtiyacı var hepimiz yatmayı seviyoruz kim sevmez hepimiz özgürlüğü seviyoruz kim sevmez ama onlar bu dünyaya gelmeyi istemedi vız doğurdk ve sahip çıkmak zorundayız
(3,423 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım. En güzel kapılar sana açılsın. Ablam tam 11 sene önce kocası terk etti 2 oğlu vardı biri 2.5 biri 3.5 yasindaydi ablam. Boşanmadi. Maddi olarak babam baktı şeytan kaynanasi 5 kuruş ne verdi ne kocasına verdirdi krizler geçirdi kocası para verelim diyince git babam zengin o sana versin dediler. Sadece karşı dairelerinde oturuyordu tek faydaları oydu ablam gelir Birgün dedi bu arada meme kanseri oldu 3. Evre iyileşti ardından eşi Almanyaya kaçtığı için oraya gidicem kaçak dedi babam parasını verip yolladı kocası çağırdı affet beni barışalım diye ki babam daha yeni evinin içini yaptırmıştı ablamin. Yine çocuklar için gidicem dedi kabul etti babam yolladı. Ablam oraya varır varmaz engelledi ablamı ablam üzüntüden beyin kanseri oldu ameliyat oldu şu an kemoterapi alıyor vs. Şükür daha iyi ama iyi ki gelmişim diyor devlet bakıyor. Bosanma davasını da açtı. Bu kadın da keyfine bakabilirdi çocuklarım için ölsem de onlara bakacağım dedi şimdi iki oğlu de ergenlik yaşında. Herkes ne anne olabilir ne de baba. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
tarafından
Çok geçmiş olsun canım.ama insan çocukları için herseyi yapar
Çocuğuna çok.uzuldum.bu bayanın heleki o ergenlik çağında olan Rabbım.kotu yollara düşürmesin inşallah
Ama bir insan nasıl.kiyar çocuğuna ya ben anlamıyorum zaten devlet evi vermis nafakada vardır illaki geçin git iste
(3,423 puan) tarafından
Iste canim, bazen tek düşünülen rahatlık ya da para. İlla bu kadın için demiyorum on binlerce örnek var. Ya da kendi evlatlarını bırakıp kocaya kaçanlar var. Yani mal, mülk ve uçkur bazen her şeyden önde geliyor. Nefis böyle bir şey demek ki insan gözünü karartabiliyor. Şu an 37 haftama girdim neler çekiyoruz sadece hamilelikte bile insan hadi çocuğa acımıyor bari çektiklerine acıyıp düşünsün ne diyim canim. Rabbim büyük
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Hakkında bir şey demesine gerek yok mesajların ortada güçlü ispatlar. Babaya verilir çocuklar. Ama anlamadım mesajda verecem diyorsun postta vermicem diyorsun. Rahatsızlığın da olabilir tabi ki neden tedavi olmuyorsun ?
0 oy
tarafından
Sen gerçekten iyi degilsin ve kendin ile birlikte çocukların da psikolojisini bozuyorsun. Şu an karar degistirmenin sebebi evden çıkarım sikakta kalırım diye . Allah onları senden korusun. Sana da annelik iç güdüsü versin. 
0 oy
(3,544 puan) tarafından
Ailen sorunlu sen sorunlu zaten çocukları terk edip gitmişsin ne diye geri istiyorsun anlamadım yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum arada vuruyorum çocuklara diyorsun yazık değilmi onlara böyle yapmaya devam etmek için mi geri alacaksın evlatlarının senden ileride nefret etmesini istemiyorsan bırak huzurlu ortamda büyüsünler sende istediğin zaman git gör 
0 oy
(18,246 puan) tarafından
Yani çocuklara babası bakıyorsa zaten velayetinde onda olması gerekiyor. Bilgim yok ama zaten her şeyi ile ben ilgileniyorum ben bakıyorum annesi bakmıyor deyip bunu ispatladığı anda alabilmesi lazım 
0 oy
(8,388 puan) tarafından
Senin gerçekten aklın gidik, çocukları tek bırakıp gittin mi evde, bide sen çocukları bırakıp nere gidiyorsun kafan estikçe. Delimisin divanemisin belli değil bide olan bana olcak yazmışsın. Sana bişey olduğu yok çocuklara olur olan
0 oy
(4,536 puan) tarafından
Şizofrenim dedin, psikolojim bozuk dedin, çocukları geri vermişsin zaten, şimdi neden vazgeçtin? Bunlar oyuncak değil, evlat. Sizin ruh halinizdeki dengesizliklere göre al ver yapamazsınız. Eşinizin size verdiği evden çıkmamak, kendi ayaklarınızın üzerinde durmaktan korktuğunuz için çocukların velayetini vermek istemiyorsunuz bence. Ver çocukları, zaten şizofrenim diyordun, çocukları da dövüyormuşsun. Pardon da alıp ne yapacaksın? Neyin kafasını yaşıyorsun? Bir de mağdur edebiyatı yapmışsın yine olan bana olacak diye, olan sana değil çocuklara oluyor. Onlar için üzül kendinden önce. Oyuncağa çevirmişsin.
(4,536 puan) tarafından
Neden vermiyorsun velayetleri peki? Onun cevabını bir türlü vermiyorsun ama.
(4,536 puan) tarafından
Allah aşkına burada herkes anne, dolayısıyla kimse sana oh nafakayı evi kullan ama çocuklara babası baksın demez.  Akıl ve en önemlisi vicdan. Umarım alır babası velayeti. Sen de ne yaparsan yap.
(13,326 puan) tarafından
Neden vermek istemiyorsun çocukları dövüyorum demişsin eski postta alsın velayeti zaten nafaka değil ev mi o halde olay
(4,536 puan) tarafından
Bırak Allah aşkına Nagiş ya. Psikolojisi falan bozuk değil aksine fazlaca kurnaz sanıyor kendisini ama köylü kurnazı resmen. Ne dersen de anlamaz, önce vicdanlı olması lazım söylenenleri anlaması için.
(4,536 puan) tarafından
Biz şurada 2-3 postla anladık durumu da hakim mi anlamayacak kanıtlara, konuşmalara bakıp da.
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Sana geçen de yazdım ver çocukları git tedavi ol diye, gerçekten mahkemeye gelme şansım olsaydı şu yazdıklarının hepsini ben söylerdim, kendin veriyorsun vicdanın sızlamıyorda devletin almasından neden korkuyorsun pess 
0 oy
tarafından
Sen dalga mı geçiyorsun ya ne *** yemeye yaptın kim bilir kaç çocuk var çocukları demişsin. Anne olmayı hak etmiyorsun ya o kadar para döküyorlar çocuk olması için ağır olacak ama kocanın altına da girmicektin bakamıcaksan ne kadar vicdansızsın sen ya. Ben ölürsem çocuğum ne olur diye düşünüyorum geceleri ya devlet senden iyi bakar o çocuklara 
0 oy
(13,326 puan) tarafından
Sana çoğu kez akıl verdim ama bunun affı izahı yok. Umarım devlet alır çocukları babası erkek küçük o çocuklar nasıl baksın. Hasta olabilirsin o çok ayrı ama bu ne şimdi 
0 oy
(996 puan) tarafından
Devlet velayeti neden sizden alabilir mi ki diye soruyosunuz baba bakıyorsa verin yoksa nafakayı siz alıyorsunuz çocuklar baba da mı
(996 puan) tarafından
Eğer velayet sizde çocuklar baba da ise ve parayı çocuklara değil kendiniz harcıyosanız ayrıca çocukları evde tek bırakıp çıktığınızı yazmışsınız eşiniz dava açarsa verir hakim velayeti
(350 puan) tarafından
Yani ben hakime çıkmasam bile alabiliyor mu
(996 puan) tarafından
Senin nereye çiktığın önemli değil çocuklar bakamıyorum psikolojim iyi değil evde bıraktım çıktım yazmışsın ve çocuklar babada nafaka parası sana geliyosa eşin aklını kullanırsa dava açar ceza ödersin
(996 puan) tarafından
Ayrıca bende boşandım kızımı vermedim babası 1 kere bile dava açamadı velayet davası neden çünkü benden alamazdı ondan dolayı açamadı derdin nafaka değil çocuğun olsun
(13,326 puan) tarafından
Ya derdin cidden para senin şaka gibi Ayfer...
0 oy
(3,424 puan) tarafından
Allah senin gibi annenin belasını versin, nasıl o çocukları evde tek bırakıp çıkıyorsun ya? 

Kim bilir sırf nafaka için çocuklara bakıyorsun.

Bence devlet direkt o çocukları elinizden alsın, ne anneye ne babaya versin. Ailece psikolojinin bozuk çocukları savurup duruyorsunuz. Onların ne suçu günahı var?

İlerde onlar da büyücek çoluk çocuğa karışacak. Nasıl bi psikoloji ve nasıl anılar miras bırakıyorsunuz onlara. Baksmıcaksanız psikolojiniz bozuksa üremeyin arkadaşım..
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Kızım sen malmisin cociklari evde bırakıyor ya hadi almazsa git yurda ver çocukları 
0 oy
tarafından
Senin kalıbına s...... Bayram günü doğurun doğurun atın sokağa sizin gibi analar olmaz olsun...
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Allah aşkına sen buraya yazma ben gordukcede delimiyim yeter ya o çocuklara kurban ol deme sakın hereke yasdiguni bilir ,ben ilk evliliğinde evladımı alabilmek için neler yaptım.onu büyütmek için iki saat yol.yurdum ise gidip geliyordum ki para ona kalsın aç kalmasın, şükür Bi evliliğini yeni yaptım 13 haftalik bebegim kaybettim daha kucağıma almadan hala.acisi içinde sen kalkmış yanımdaki çocukları istemiyorsun Rabbım sanada çocuk nasipmetmis ne diyim Allah affetsin..ha oğlundan asla vazgeçmedim oda yanımda aslanlar gibi büyüdü şükür..
0 oy
tarafından
Bu mesajı sen  yazdıysan eşin velayeti rahatlıkla alır çünkü psikolojik sorunlardan bahsetmişsin çocuğu sana vericem demişsin pedegog da hakimde bu mesajı ciddiye alır ve babaya verebilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,375 soru

12,341,797 cevap

39,730 kullanıcı

Kategoriler