+5 oy
903 göst.
Diğer kategorisinde (2,254 puan) tarafından
Kızlar şu türk askerine zorla bayrak öptürdüler videosu eski bir video olaylarla alakası yok. İç savaş için uğraşıyorlar eşlerinizi dışarıya çıkartmayın karışık olan şehirler için söylüyorum. İç savaş bizim için bir yıkım olur asıl düşmanlar oturup izliyorlar. İnsanları sokağa cıkartacak paylaşımlardan uzak duralım. Tepki gösterelim ama doğru adreslere siyasilerin binalarında toplanmak gibi. Olması gereken adres siyasiler.

10 Cevaplar

+4 oy
(482 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben de bu karışıklığı gezi olaylarındaki gibi yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Çünkü bizim milletimiz ne olursa olsun, asla polisimizi yaralamaz, zarar vermez, sokakları terörist gibi ateşe vermez. 15 Temmuzda bile böyle bi şey yapmadık. Bize zarar vermeye çalışan polise askere bile zarar vermedik. Kendi ülkemizi, oturduğumuz semtleri savaş alanına çevirmedik. Dediğiniz gibi siyasilere tepki gösterelim. Bu yaşanan durum bana terörizm gibi geliyor. Türk halkını en hassas yerinden vurdular. Sığınmacılar ve çocuk tacizleri. Gezi olaylarında da ağaçları bahane etmişlerdi. 
(2,254 puan) tarafından
Sakin olun :) Tamam tartışmayalım ortalık zaten karışık Valla keşke bütün türkiye bilse bunları işimiz daha kolay olurdu.
(242 puan) tarafından
Çok zor be canım hemen hakaretler falan görüyorsun işte
(832 puan) tarafından
Allahımmm :)) ayşe yerin dibine girdin bence susss:)))
(242 puan) tarafından
Emrin olur
(482 puan) tarafından
Bence de sus bi yaa. Gece gece sinirlerimi bozdun.
-Reklam-
+2 oy
(436 puan) tarafından
İç savaş degil misafirliklerinin sonuna geldi vatansız kansız haysiyetsiz sürüsü 
(2,254 puan) tarafından
Bak çok doğru söylüyorsun evet gitmeliler. Fakat insanların sokağa çıkıp suriyelilere saldırması türkiyeyi daha büyük bir kaosa sürükler türklerin zarar görmemesi için şimdilik doğru adres sadece siyasilerin binaları
(242 puan) tarafından
Ses çıkarmazsakta gitmeyecekler rahat durmuyorlar sessiz kalamayız zaten tv kanallarıda sessiz
(2,254 puan) tarafından
Sessiz kalacağız demiyorum sesimiz çıkacak tabiki fakat siyasilere canım.
(1,124 puan) tarafından
Siyasiler sessiz kalacaktır kalıyor da zaten. Hiçbiri de makamında sabit durmadigi için ulasilmasi zor olacaktır ama olayın köküne inilince problem mülteciler olduğu için mültecilere rahat bir alan sunmamak onları rahatsız edecek ve belkide gitmek için başvuruda bulunacaklar. Burada amaç hukumete istemediğimizi göstermek. Hükumet protestoculari tutuklamak yerine harekete geçerse o zaman başarılı olduk diyebiliriz ama hiçbirinden bir açıklama gelmemesi boşuna kürek çektiğimizi gösteriyor.
+1 oy
(29,053 puan) tarafından

Rabbim ıslak etsin kötü niyetli insanları 

(2,254 puan) tarafından
İnşAllah...
+1 oy
(5,333 puan) tarafından
Evet eski video orda olay cok fatkli ama yinede cok aci TURK askerinin bilinmez sacma sapan bi caputu opmesi. Cogu kişi yeni sanip eşime atmislar 
(2,254 puan) tarafından
Malesef yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar.
(5,333 puan) tarafından
Ve hala suriyelilere aciyan tayfa var nedense beni topa tutanlar boyle postlara hic cevap yazmamis :)
(2,254 puan) tarafından
Ya dinen bakınca biraz merhamet gerekiyor masum olanlara ama bir türk olarak herkesin kendi ülkesinde olması taraftarıyım. Onlar bizim için büyük bir tehtit afkanlarda ruslarda. Derhal def olmalılar.
(5,333 puan) tarafından
Fazla merhamet vatana ihanet tam bu cjmleyi yasiyoruz
(2,254 puan) tarafından
Oyüzden biraz dedim ve birazlada kalmalılardı ülkeye gelmemelilerdi. Ama gelmeleride bir plandı.
(5,333 puan) tarafından
Kafayi bana mi taktin canim :) kin kusuyorsam kusuyorum sanane yorumumdan uzaklasir msn
(5,333 puan) tarafından
Kendini cok onemli sanmissin aklimdan bile gecmedin emin ol taaaa kac ay once olan mevzuyu dedim ben nolur kalemin oluyumda seviyeli olursun en azindan ;)
+1 oy
(6,897 puan) tarafından
Rabbim vatanımızı milletimizi kötü niyetli hain insanlardan korusun uzak etsin çoook oyuna geliyoruz 
(2,254 puan) tarafından
Aynen öyle malesef.
+1 oy
(2,027 puan) tarafından
Erdoğan iki gündür Esad ile görüşmek istediğini söylüyordu ortalığı karıştırdılar..

Millet de hemen  provokasyona hazır..

Arkada büyük oyunlar var ama anlayan yoksa boş..

Gün geldiğinde pişman olacaklar ama çok geç..
+1 oy
(6,961 puan) tarafından

Bu yazı gayet açıklayıcı 

image

(2,254 puan) tarafından
Kavanozu sallayan siyonizm
0 oy
(996 puan) tarafından
İç savaş çıksa bunlar bize bile saldırır demekki onca zamandır ülkemizde barınıp lakayit bir tavırla bunları yapanlar ortalık karışsa bunlar bizi barındırdı demez bide bize askerimize vatandaşımıza saldırmaya da kalkarlar ne olacak? Allah korusun hepimizi,herkesi. Ülkelerine dönselerdi zamanında bayram ziyaretine gezmeye yollayacağına dönselerdi nolurdu şimdi iç savaş mı çıkarmaya çalışıyorlar 
(2,254 puan) tarafından
İç savaşı suriyeliler değil daha karanlık arka planda kalan bir yapı istiyor. Herşey planlı bir şekilde gelişti zaten bu yapı önce suriyede bir savaş çıkartıp türkiyeye sürmelerini sağladı sonra afganistandada aynı şeyi yaptı acıl amaç türkiyeye doldurup onların burdaki varlıklarını kullanarak iç savaş çıkartmak. Aslında bütün hepsi türkiyenin bölünmesi parçalanması için. Bizim 1 tane bile kayıp vermemiz lazım ki asıl düşmanlara kendimizi saklayabilelim. Karanlık yapı dediğim geçmişte necmettin erbakanın bahsettiği siyonist yapı.
(996 puan) tarafından
Evet iç savaş sadece oyunlarının bir parçası düşmememiz lazım Allah'ım korusun esirgesin
(2,254 puan) tarafından
Oyüzden diyorum tepki göstereceğiz tabiki ama siyasilere. Türkiyede herkes birbirine girse Allah korusun siyasiler topukları totolarına vura vura kaçarlar sonra ne olacak kim dur diyecek bunlara yada gidin mecbur bu sefer iiçerde bir savaş olacak. En son kim kalırsa ama çok kayıp veririz öylede. En mantıklısı siyasileri sıkıştırıp sıkıştırıp göndermelerine mecbur bırakmak. Burda kaldıkları sürece tehtitler.
0 oy
(3,326 puan) tarafından
Benim anlamadığım bir olay şu 

Bu Suriyeli kö.pek 

5 yaşındaki Suriyeli kızı taciz etmiş yazıyor haberlerde yani son dakika Google'dan baktım 

Kiz Suriyeli mı Türk mu

Yanlış anlaşılma olmasın aman ha

Olayı tam merak ediyorum 

Çocuk her ülkede çocuk 
(2,280 puan) tarafından
Kız da suriye li . Zaten tecavuzu gerceklestiren kizin amcasiymis .
(1,124 puan) tarafından
Çocukta suriyeli ve polis adamı almaya gelince akrabaları tecavüzcüyü vermemek için polise direniyor bunu gören halk suriyelilere karşı çıkıyor daha sonra Türk halkını engellemek için polis gelince halk daha da ayaklanıyor. Suriyeliyi koruyan polis diye başlıyorlar ve son hali gördüğünüz gibi.
(3,326 puan) tarafından
Ayyy şeyi kopasica
Pis.lik
0 oy
(428 puan) tarafından
Mültecilere gitsinler denildiği icinmi sokaklara cikmasalar ne yapacaklar devletemi saldirsinlar bence ayaklanmanın vakti gelmiş geçiyor şimdi bu sokakta olanlara terörist bile derler ne alaka ya halkın gözü açıldı o pislikler gitmeli.tvde sokaktakileri suçluyor lar ya şaka gibi 
(2,254 puan) tarafından
Ülkeye alan kimse evet tam olarak suçlu onlar ve hesabı onlardan sorulmalı diğer türlü. İç savaş çıktığında ayakları totolarına vura vura kaçacaklar sonra sizce mülteciler gidecekler mi yoksa türkiye içinde büyük kan mı dökülecek?

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 436 göst.
0 oy
10 cevap 547 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Dilekkdefne (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 749 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Tlnmhmt (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 676 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu