0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (981 puan) tarafından
Eşim pastanede çalışıyor usta olarak poğaça,simit,kurabiye (tatlı tuzlu) şeyler yapıyor. 2 hafta sabah gidip ikindin gibi gelir 1 hafta gece 3de gider öğlen olmadan gelir.

1 ay önce kaynanam bacağından ameliyat oldu onun yanındayım toplasan 3 defa geldim eşimin yanına bu haftada eşim gece gidiyor. Bugün de geldim neyse uyuyorduk alarmı çaldı kalktı lavaboya ben saat 3 sanıyorum ama 2ymiş neyse 2 buçuk oldu telefonu çaldı koşarak geldi kapattı hemen( 2 yaşında kızımız var büyük ihtimalle uyanmasın diye )seslenmedim tabi bende uykuluyum geri uzandım gideceği sıra saat daha erken değil mi dedim soğuk hava deposu bozuldu herkez gelecek taze yapacağız (poğaça fln) dedi. Sabah dedim ya sana dedi inan hatırlamıyorum  dediğini adamın günahını aldım. Sormadan düşünüyorum ben yokum yanında bir şey mi oldu telefona niye öyle koştu diye

2 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
15 yaşında ergen mi bu adam da 1 ay doğru dürüst görüşmediniz diye başka birine koşsun hemen evli barklı insanlarsınız sakin ol biraz 
(981 puan) tarafından
Canım etrafımızda çok öyle insan var insan ister istemez düşünüyor eşimin dayısının oğlu kuzenin eşiyle konuşmuş herkez öğrenmişti kadın kocasıyla boşandı dayısının oğlu gelecek ay düğünü olacak başka bir kuzeni içki fln içip bir yerlere gitmiş eşi öğrenmiş eşimin ismini vermiş ondan öğrendim diye kuzeniyle eşim baya öldürmeli kavga olacakmış eşim ondan küçük buraya gelirsen senin cesedin çıkar fln demiş hatta sen yuvamı yıktın bende senin yuvan olursa karını koynuma alırım gibi kelimeler kullanmış ama öyle bir şey yapamaz tabi benim ailemi biliyor onun ablası benim amcamla evli yani genelde o tür şeyler eşimin akrabalarında mevcut tabi bu olaylar benden önce olmuş
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Gece 2 de kim aramış bak silmişse vardır bir şeyler ama duruyorsa herhangi biridir günahını almayın boş yere bence
(981 puan) tarafından
Eşim hiç silmez kim olursa olsun çalıştığı yerden aradılar eşimin uykusu biraz ağırdır uyanmadı fln sandılar büyük ihtimalle zaten diğer zamanlarda bize yakın 2 arkadaşı da var sabah bir birlerini ararlar uyandırır birlikte giderler dükkana
(109 puan) tarafından
Boş yere evham yapmayın o zaman. İkinize de zarar verir bu. Rabbim muhabbetinizi artırsın
(981 puan) tarafından
Yok zaten kız uzun süredir yanında yokum ya birden telefon çalınca da uykuluyum kendime gelemedim

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 680 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kubracm (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,318 göst.
0 oy
12 cevap 547 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (663 puan) tarafından soruldu