0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından
Merhaba kızlar doğum yapalı 2 ay oldu 95 kiloyum şimdi bı hafta önce diyete başladım hedefim 70 inmek diyette deneyip de sonuç aldığınız kilo verme rüyalarını soylermisiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Bende bekleyim burada 
-Reklam-
0 oy
(18,171 puan) tarafından
Her insanın kilo verme ve alma süreci farklıdır canm ilk basta diyetin bol su ,protein ve sebze ağırlıklı olmalı kendini aç bırakırsan vücudun aç kalma kaygısına kapılır ve kilo alımın durur kilo vermen zorlaşır se daha çabuk sıkılırsın. İlk başlarda ödem gider ve sonra sıra yaglara gelir ve kilo verimi yavaşlar ama sen diyetine ve egzersizine devam edersin ve sonucu alırsın. 

Sana tavsiyem hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak durman çünkü o kiloyu hızlı verirsin basta ama sonra hızla daha fazla kilo alırsın 
(140 puan) tarafından
Sabah bitkisel çayım var içip daha sonra haşlanmış yumurta bol yeşillikli bazen ekmeksiz bazen tam buğday dilimi az yağlı peynir azıcık birkaç âdet zeytin ve şekersiz çay yapıyorum gün içinde 45 dk yürüyüş tempolu koşu bandında gün içinde bol bol su ve ödem attırıcı detox suyum var ara öğün olarak sade kahve yada meyve akşam da en geç 5 yada 4 gibi artık ne varsa bazen sebze yemeği bazen de kahvaltılık aynı şekilde bu şekilde kilo veririm demi ablacim
(140 puan) tarafından
Tâbi ek olarak da akşam en geç 5 gibi bitiriyorum menüyü
(18,171 puan) tarafından
Akşam kahvaltılık olmaz canm gün içinde hem protein hem sebze alımı aynı oranda olmalı protein tuketmezsen vücudun ac kalacak
0 oy
(140 puan) tarafından
Tüyo diyecektim pardon rüya demişim djkdddjjkk
0 oy
(309 puan) tarafından
Maddi durumunuz iyiyse bence bi diyetisyenle çalışın emziriyorsunuz sütünüzü etkilemeyen bir program oluştururlar sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz. Aylık 1500 gibi meblalara birçok diyetisyen var online olan
(140 puan) tarafından
Emzirmiyorum abla
(309 puan) tarafından
Ay pardon az önce başka bir post okumuştum onunla karıştırdım. Ben de kilo verme süreci geçirdim diyetisyenle bir ay çalıştık bana aralıklı orucun çok faydası olduğunu söyledi ama ben zorlandım onu yapabilirsen daha iyi olur. 2,5 lt su içtim su epey önemli. Bir de ödem atıcı karışımlar güzel hafifletiyor
(140 puan) tarafından
Başladım ben inşallah bende istediğim gibi giyinirim kendimden tiksiniyorum resmen
(309 puan) tarafından
Aa hayır her türlü güzelsin öyle düşünme sadece kendini daha çok beğeneceğin haline dönüşeceksin ve azim her şeyin üstesinden gelir
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Aralıklı oruç çok etkili oluyor onu dene çünkü az yiyip sık yedikçe insan daha çok acıkıyor sürekli yeme halinde olduğun içinde sürekli aklın yemekte oluyor vermek istediğin kilo az bir kilo değil öncelikle sabırlı olman lazım çünkü 3 gün yap 5 gün yapma şeklinde diyet daha fazla kilo aldırır o yüzden tam olarak yapabileceğinden emin ol psikolojik olarak kendini hazırla öncelikle 

Başlama kararı aldıktan sonra da şu şekilde yapabilirsin ben bu şekilde 25 kilo verdim o yüzden anlatacağım sana ayrıntılarıyla sabah kahvaltısını saat 12'den önce yapmıyorsun 12'den önce sadece bir fincan sade Türk kahvesi iç ve en az 2 su bardağı su iç limonlu su sirke gibi şeyler hiç yapmadım onu da söyleyeyim 

Öğlen 12'de de hafif bir kahvaltı 2 yumurtadan yapılmış bir omlet ya da 2 tane haşlanmış yumurta ya da yine 2 tane yumurtadan yapılmış menemen yumurtayı muhakkak tüketmeye alışkanlık haline getir yulaf tostu yapabilirsin ya da meyveli yulaf ezmesi yapabilirsin diyette yenecek kahvaltılar şeklinde YouTube'a yazdığın zaman bir sürü seçenek çıkıyor zaten ama ben en çok bu bunları kullandım 

Akşam yemeğimi de en geç saat 5 ile 6.00 arası yemeye çalıştım hep akşam yemeklerinde de yine protein ağırlıklı beslenmeye çalış örneğin haşlanmış et tavuk ya da ızgara yapılmış köfte yanında çorba salata şeklinde tüketebilirsin porsiyon kontrolü önemli akşam yemeğinde ve akşam yemeğini tükettikten sonra da ara öğün yapmayacaksın yani akşam yemeğini yedikten sonra su çay kahve hariç bir şey yemeyeceksin aralıkla orucun zaten kuralı bu iki öğün yiyeceksin yani çayın yanında bir şeyler yiyeyim abur cubur yiyeyim ağzıma bir lokma bir şey atayım yok yani 

İnşallah istediğin şekilde olur
(2,464 puan) tarafından
Kaç kilo verdin canım bu şekilde
(3,561 puan) tarafından
Kız yazdım ya yukarıya 25 kilo verdim diye ama tabii bu kiloyu bir sene içinde verdim yavaş yavaş hızlı giden kilo hızlı gelir maalesef o yüzden sabırlı olacaksınız
(2,464 puan) tarafından
Hayy maşallah sana ya ♥️ gece geç uyuyunca yarı göz kapalı okuyunca görmemişim canım ☺️☺️
(140 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim denicem
(140 puan) tarafından
Abla peki ben senin dediğin gibi yapınca sence kaç ayda tüm bu kiloları veririm bide sen spor da yaptın mı yoksa yapmadın mi 25 kilo verirken
(3,561 puan) tarafından
Valla ben bir yılda verdim canım ilk 6 ay sadece diyet yaptım spor yaomadim sonraki 6 aylık süreçte her gün yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
(140 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.U.V.zehrasss65 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
8 cevap 250 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mami (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,515 cevap

46,849 kullanıcı

Kategoriler