+1 oy
1,493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim bugün maaş alacak . Ben Konya da olduğumdan dolayı paylaşıyoruz maaşı . Kredi kartı borcumuz oluyor sağolsun annem babam  bir kısmını yatırdı bir kısmınıda biz hallediyoruz iyi kötü ❤️ eşim biliyorsunuz öğrenciydi mezun oldu hazıranda  KPSS ye girecek dua edin iyi bir puan alsın ❤️ o kadar iyi kötü her şeyi yaşadık çok zorluklardan geçtik maddi olarak ta manevi olarak ta ama hiç yıkılmadık hala da bir sınavın içindeyiz eşim bize her zaman sahip çıktı az önce bu konuşmalar olunca öyle ağladım ki kızlar Allah ıma şükürler olsun dedim böyle bir hayat için nasıl bir sevap işledim diye dua ettim Rabbim herkesin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin gerçekten altınlarımız olmayabilir ev araba bunların hepsi gelip geçici önemli olan huzur sağlık çocuklarımız eşlerimiz en büyük altınlarımız ❤️

image

27 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
Duygulandım bazı kadinlar çok şanslı Rabbim bozmasın 
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Zaten bir insanın huzuru olmadıktan sonra evdir arabadır paradır hiç hiiiç önemi yok kii. Rabbim önce sağlık sonrada evlerimize huzur versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Cidden eşimin sizin için dediğinde ona defalarca bağlanıyorum aşık oluyorum böyleleri çoğalsın diye bolbol çocuk yapalım kız bir kızım var şimdide bir oğlum olacak inşallah 
tarafından
Bende rahtlamak için istedim yazık tek kalmasın oynasınlar diye maksat yoksa bende çok zorlandım canavar gibi bir kızım var canı sağolsun canımı okuyor şuan biri içerden tekmeliyor biri ayaklarımda sallanıyor
tarafından
Ayy şuan biz maddi açıdan hazır değiliz birde oğlumun peşinden koşarken mazallah çocuk düşer yani onu da ben kaldıramam Rabbim kimsenin başına vermesin her şey zamanında güzel :)
tarafından
Yok kız gelen rizkiyka gelir karıncayı riziksiz bırakmayan rabbim evlatlarimizida riziksiz bırakmaz biiznillah
tarafından
Valla öyle tabi de ama işte düşünüyor insan
tarafından
Şeytan dürtüyor seni düşünme canım böyle şeyler çok erkek var neler neler demiyor karısına güven gidiyor bundan birşey olmaz
0 oy
tarafından
Kiz o değilde neden Ercan ben ona takildm :D 

Allah ağzınızin tadını bozmasın 
tarafından
Kız ben bir kere sinirlendim değiştirdim Ercan diye öyle kalmış birdaha  da değiştirmedim :D
Amin canım ❤️
tarafından
Caktirms benim kide metin şuan
tarafından
Hahhh biz işte bdndnnd
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Maşallah Allah daim eylesin aynı eşim gibi ben bı yere gittimmi kartını bana verir sen napican diyorum ben başımın çaresine bakarım yeterki siz darda kalmayın der Allah sayılarını arttırsın 
tarafından
Ayy ne güzel kız gülümsedim maşallah hepimize amin amin ❤️
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Ben de duygulandım. Hep eşimin lafıdır yorgunluktan ölsem sizin için çaba gösteririm diye. İyi ki ❤️ Rabbim hepimizin evine huzur versin inşallah 
tarafından
Amin kuşum amin ❤️❤️❤️
0 oy
(315 puan) tarafından
Allah bozmasın maşallah size
tarafından
Teşekkür ederiz amin :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Maviraneeeee (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 693 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 950 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,267 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,249 soru

24,398,723 cevap

349,942 kullanıcı

...