0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
4 ay önce kürtaj oldum korunuyorum bu ay korunmayı bıraktık, 16 haziranda adet oldum 21 Haziran'da temizlendim 26 Haziran'da birliktelik oldu ve eşin çalışmaya gitti , normalde çok çabuk hamile kalan biriyim yani , kınamda adetten çıktım  duş aldım sabah düğündü, 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim , kızım doğdu korundum , korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım, düşük yaptım, tekrar denedik bklm nasip, baş ağrısı var uykum var hep bide hafif göğüslerim sızlıyor ve belim kasıklarım çok ağrıyor, ayın 7 sinde kan verdim yoktu erkenmi verdim kan tahlilini 

4 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
Benim 5 kala kanda çıkmıştı gebelik testindede çıkmıştı 
(276 puan) tarafından
Evet cnm
(274 puan) tarafından
Yani ilişkiden sonra 10 11 gün sonra belli olur 16 gün olmuş belirtiler için erken zaten de sen test yap varsa belli olur zaten 16 gün olmuş çünkü belli olur.  Benim hatta 5 de değil 6 kalaydi testte çıkmıştı çok silikti kan verdim o gün 65 degerdi
(276 puan) tarafından
İşte geç döllenme vs oluyor, en azından netleşsin istiyorum, test yaptım iki çizgi çıktı o yüzden kan verdim yoktu
(274 puan) tarafından
Ben o kadar test yaptım hiç pozitif görmedim olmayınca olmuyor canım testin fotosu varmi . Sen böyle diyince ben heyecanlandım şimdi burdan beri :)
(276 puan) tarafından
Atım cnm bak
-Reklam-
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Bi erken gebelik testi yap eğer çıkarsa kan verirsin canım bence acele etme
(276 puan) tarafından
İşte negatifi görmekten korkuyorum, istiyorum ama nasip yani öyle stres yapıp kendimi üzecek kadar değil ama bilmiyorum hep hastayım hep yorgunum
(4,122 puan) tarafından
Ama negatifse kanda da göreceksin canım bence acele etme bi bekle bakalım benim öyle olmuştu adetimden 3-4 gün önce test yaptım çıkmadı adetim gecikti aynı gün yaptım pozitif çıktı
(276 puan) tarafından
Testlere de güven olmuyor ki, negatif çıkıp hamile olan var, pozitif olup hamile olmayan var .aynn 5 gün var zaten bekliyi nasip artık hayırlısı
(276 puan) tarafından
Ayın 7 sinde kan verdim olsaydı çıkardı gibi düşünüyorum ama
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Benim 4 gün vardı kanda çıkmıştı ama doktor var gibi emin olmak için 2 hafta sonra tekrar ver diye de eklemişti.
(276 puan) tarafından
Günlerimin geçmesini mi beklesem acaba.
0 oy
(276 puan) tarafından

image

buda testim çizgi vardı kan verdim negatif 

(274 puan) tarafından
Ee benimde böyleydi işte hemenmi çıktı cizgi
(276 puan) tarafından
Hemen hafif çıktı sonra işim vardı baya kaldı bı baktım böyle olmuş, kurumadır diye düşündüm ama kırmızıydı yani
(274 puan) tarafından
Ama bide ikinci çizgi ortada görünüyor t çizgisinde olmaz mi normalde . Sen bir daha yap varsa var canım yoksa nasip zamanı varmış demekki
(274 puan) tarafından
Bide bu testten ne zaman sonra kan verdin değer kaçtı
(276 puan) tarafından
Aynı gün verdim
(274 puan) tarafından
Sen tekrarla farklı eczaneden al testi çok damlatma  3 4 damla damlat şimdi baktım iyicede 3 çizgi görünüyor sanki bozulmuş gibi t nin altında 2 iki çizgi çıkmış
(276 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(274 puan) tarafından
Yapınca paylaş merak ettim :)
(276 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 430 göst.