0 oy
796 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (142 puan) tarafından
Kızlar cinsel soru olduğu için özür dilerim. Eşimle birlikte olurken çok ıslanıyorum. Hava da sıcak olunca ter vs de karışıyor. Eşim bugün çok ıslak olduğu için bir şey hissetmediğini biraz ara vermemiz gerektiğini söyledi moralim çok bozuldu. Gerçekten o zamanda bende hissetmedim daha önce doğum yapmadım. Vajinam genişlemiş mi yani ? Aynı şey başına gelen var mı ? 

16 Cevaplar

+7 oy
(2,569 puan) tarafından
Bence eşin kendi yapamadığı için suçu sana atıyor 
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle artıladım
-Reklam-
+2 oy
(1,123 puan) tarafından
Islanmak gayet normal değil mi? Bildiğim kadarıyla ıslanmamak problem. Fazla ıslanmanın nasıl bir his kaybı olabilir ki? Bilmiyorum. 
+1 oy
(3,289 puan) tarafından
Asıl islanmamak problem değil mi anlamadım yani  
0 oy
(11,085 puan) tarafından
ıslanıyorum derken
(142 puan) tarafından
Kadınlar ilişki esnasında oluyor ya hani :(
(1,036 puan) tarafından
Nesini anlamadın kız :))
(11,085 puan) tarafından
Valla anlamadım yeni jeton düştü
0 oy
(10,832 puan) tarafından
İslanmasa nasıl girecek kuru kuru tobe estağfurullah kaçmak için bahane aramış 
0 oy
(71 puan) tarafından
Kaçmak için bahane değil bu anlaşılan kimse yaşamamış çok ıslandığı zaman aynı şey kadın için de geçerli istediği zevki hazzı alamayabilir çok kaygan olur. Bazen bizde de oluyor ve bir şey hissetmemek çok normal çünkü ben de hissetmiyorum biraz peçeteyle silip devam edebilirsiniz 
tarafından
:D cıdden kımse tam anlamıyla zevk alarak yapmıyor demek kı bu işi
(71 puan) tarafından
Hahahaah yorumları okurken bende öyle düşündüm doğrusu ilginç
(142 puan) tarafından
Ben de anlamadım yorumları yani o kadar ıslanıyor ki artık herhangi bir şey o vıcıklıktan hissetmiyorsunuz ben de hissetmiyorum eşim de böyle anlarda 10 dakika ara verip devam etmek istiyor ama çok üzüldüm
tarafından
Bu olması doğal bir durum arkadasım esının yaptığı saçma sılersın devam edersin çünkü ıslanma onlardakı zevk suyu benzerı bırsey kadında gayet doğal olması genıslene vs değil olay yani
(71 puan) tarafından
Boşuna üzülmeyin normal bir durum dediğiniz gibi havalarda çok sıcak etkiliyor tabiki aslında siz de zevk aldığınız için o kadar ıslanıyor ara vermeye gerek yok silip devam etmeyi teklif edebilirsin eşine
(5,471 puan) tarafından
Irmağa katılıyorum :D
(5,471 puan) tarafından
Gizemcim içini nasıl silsin kadın.? :D
(14,487 puan) tarafından
Vakum makineleri var doga_dvm :D
(5,471 puan) tarafından
Tövbeler olsuuuun :D
tarafından
İçini silemez tabiki ama dışını siler :D
(71 puan) tarafından
Aynen içini nasıl silsin ya gerçi silebilir de neyse hahahaha dıştan silecek yani o yeterli oluyor :)
(71 puan) tarafından
Ya gerçekten hiç biriniz yaşamadı mı bu olayı içini silmekle bir alakası yok ki bu mevzunun sadece dışını silse içinde ki ıslaklık girmesi için yardımcı olacak içini de silse bu sefer kuru kuru nasıl girecek hahahahahah ya resmen açık açık yazdırdınız bana :D
(142 puan) tarafından
İnşallah kocama olan tutkum azalır bunun başka çaresi yok
(1,575 puan) tarafından
Yorumlara haykırdım bdbbdbdbd ay çok yaşayın hepiniz ya :)))))
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Yumurtlama döneminde öyle olur genelde 
0 oy
(6 puan) tarafından
Bende aynı sorunu yaşadım geçenlerde önceden fazla ıslanmam olmuyordu ama iki haftadır falan yoğun oluyor eşimde bisey anlamıyorum hissedemiyorum diyor 

galiba enfeksiyon oldum ve akıntım oluyor diye tahmin ediyorum çünkü gün içindeki akıntımda yoğunlaştı 
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Biraz bekleyip devam edebilirsiniz canım eşinin sorun etmesine veya senin üzülmene gerek yok sıkma canını 
0 oy
tarafından
Yapmamak için bahane aramış kuru kuru olmaz asıl 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Genişlemiş olması imkansız durduk yere. Çok ıslanması da gayet sağlıklı bir durum. Problem yok gibi görünüyor aslında eşin neyi sorun etti anlamdım
0 oy
(257 puan) tarafından
Bazen bizdede oluyor öyle ıslaklık eşim silip devam ediyoruz ama senin eşin bayağı abartmış yani ara verelim ne demek öyle şey mi olur yaa 
(142 puan) tarafından
Yani sevişmeye ara verelim herkes yanlış anlamış :( 5 dakika ara verip silelim anlamında :(
(257 puan) tarafından
Evet canım 5 dakika bile ara vermene gerek yok silin devam edin
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Hayatım olması gereken bu. Sende hiçbir sıkıntı yok. Sıkıntı eşinde, ve kendine yediremediği için suçu sana atıp manipüle etmeye çalışıyor. Yeme bu numaraları. Yani çok ıslandığın için yapamadım cümlesini kime söylesen ağzıyla gülmez emin ol. Elin yeteri kadar sertleşmediği için senin de birşey hissetmemen çok normal
(142 puan) tarafından
Yani sevişmeye ara verelim herkes yanlış anlamış :( 5 dakika ara verip silelim anlamında :(
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Bu ne biçim laf ya..

Şey deseydin keşke ya snnki o kadar kucukki hicbisi hissetmedim bnde ,galiba haklısın de..

Boz at ya.

Sinir oldm
(142 puan) tarafından
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Fazla ıslanıyorsa bunun için bir jınekolog ile görüş canım fazla ıslanmak da his kaybı yaşatır ister istemez 
0 oy
(636 puan) tarafından
Dönem dönem olabiliyor yumurtlama dönemi gibi dusun. Birde enfeksiyon da kapmış olabilirsin doktora gozukmelisin. Ve de evet öyle çok islanirsan ikinzde bir şey hissetmezsiniz bunda öyle boş boş konuşanlara kulak asma.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

405,633 soru

12,153,962 cevap

36,585 kullanıcı

...