0 oy
1,744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,472 puan) tarafından

Kocası arkasında olan kadın herkese dert olur. 

Bugün böyle bı söz gördüm instada. Sizce haklı bı söz mü ??

Bence sonuna kadar haklı ben bizzat görüyorum arkadaş çevremizde eşimin tarafında özellikle kaynanama acayip dert oluyorum çok denedi bizi ayırsn çok doldurdu ama kocam her seferinde benim arkamda oldu daha da kudurdu hala daha da devam ediyor kudurmaya:angel:

Sizce doğru mu bu söz bence doğru <3

26 Cevaplar

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Ben bu söze katılmıyorum. Kocası arkasında olan kadın güçlü olur. Ha kadın tek başına da güçlüdür, güçlü olmak için bir erkeğe ihtiyacı vardır demek istemiyorum ama kocası arkasında ise kimse ona bir diyemez, kimseye dert de olamaz.

Bence sözü şöyle değiştirelim: Kadın güldür. Kocası arkasında olan kadın gül bahçesine döner gülistan olur.
(9,472 puan) tarafından
Bazı durumlarda oluyor canım malesef mesela beni kocam ne zaman savunsa herkes kıskanır
(1,246 puan) tarafından
Kıskanılmak güzel bence :) karşıyı rahatsız eder sizi değil :)
(9,472 puan) tarafından
Ahh mesela kaynanam fena kıskanıyor beni :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Halk arasında biz ona KILIBIK diyoruz 
(9,472 puan) tarafından
Cahilce bı söz . Kılıbık değil kalbj ılık Allah eşimden razı olsun beni savunur isimi görür. Annesine ezdirmez
tarafından
Ben demiyorum kizzz genel olarak öyle diyorlar yaa o yüzden dedim yoksa eşimde her zaman arkamda
(9,472 puan) tarafından
Kesinlikle cahilce ama canım malesef ki öyle . Hiç sevmem hayat müşterek herkes taşın altına elini koyacak
tarafından
Aynen öyle canım nedense evliliklerde hep kadından bekleniyor her türlü davranış erkekten bekleyince bizim oğlumuz hep böyle deniliyor azıcık arkamızda olunca eşler ya sen değiştirdin diyorlar yada kötü eşimiz oluyor
(9,472 puan) tarafından
Evet bize gelince her şeye mecbur algısı oluyor
0 oy
(229 puan) tarafından
Kesinlikle doğru çünkü aynı şekilde bende yaşadım eşimin annesi biz oraya ziyarete gittiğimizde eşimin üzerime titrediğini görünce o ve eltim ne kadar belli etmeseler de ben anlıyorum haz almadıklarini benden eşimin yanında çok iyi gözüküp o yokkken abuk subuk konuşuyorlar arkamdan beni cekistirdiklerine iki defa şahit oldum eşime bunun ayip olduğunu yüzüme gülüp arkamdan konuşmak çok samimiyetsiz dedim haklısın ama köy insanları cahil boşver dedi peki dedim ama en sonunda annesi baktım yerini ve sınırını bilmiyor beni arayıp neden çocukla disardasin kocan yanında değil mi ve benzeri şeyler söyleyince artık eşimin hatri ws gitti aklımdan o an bildirdim haddini telefondan 3 haftadir beni aramiyor konuşmuyor . Bu durumdan eşim hoşnut değil o barıştırmak için annesine dil döküyor annesi bide gurur yapmış istemem demiş ben eşime açık açık soylemesem de benim de canıma minnet yani inşallah aramaz barışmaz 
(9,472 puan) tarafından
Ohh en güzeli ona neymiş ..kız valla benzer kaynana nerdeyse aynısı bende var
0 oy
(719 puan) tarafından
Kaynana sizi niye ayırmaya çalışsın, her anne çocuğunun yuvası olsun ister bu sizin paranoyanız olabilir mi acaba. Kaynanalar çocuklarını evlendirmek için uğraşıyorlar sonra geri ayırmaya mı çalışacak 
(9,472 puan) tarafından
Öyle olmuyor malesef. Kasıtlı bı şekilde oğlunu doldurup fitne veriyorsa amaç ne ?? Çok denedi çok doldurdu ağladı ama beceremedi
0 oy
(6,041 puan) tarafından
Dogru kocası arkasinda olanı kimse ezemez yeri geliyor akraba ve ailesi bile küçümseyerek hor görerek bakıyor. Şükür eşim iyi ama ailesi de iyi bana karşı zaten hep gurbetteydim yüz göz olmadık hep ararız birbirimizi kaynanam hep der zaten teksiniz birbirinizin kıymetini bilin saygılı olun birbirinize diye 
(9,472 puan) tarafından
Ne güzel . Benimki doldurmaya çalışıyor kocam da arkamda yediremiyor
0 oy
(154 puan) tarafından
Eşim ile biraz tersiz ama asla beni ezdirmez ne annesine ne babasına evet onlar ailesi fakat bende bir aileyim ve biz önemliyiz der
(9,472 puan) tarafından
Evet kesinlikle tam da böyle düşünürsen evlilik çok güzel gider

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 558 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 838 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
19 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Kader _kaya (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
8 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,062 soru

24,664,386 cevap

366,902 kullanıcı

...