0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (7,609 puan) tarafından

Oğlumun çenesi patladı acile gittik röntgen istediler mecbur ben yanında durdum başka kimse yoktu 6 haftalık hamileyim bişey olırmu ya :(

23 Cevaplar

+1 oy
(96 puan) tarafından
Bebek için çok riskli bir durum keşke girmeseydin aslında orda yardımcı oluyorlar normalde gebe olduğunu söyleseydin birisi tutardı  muhakkak kadın doğuma görün ve durumu anlattan canım inşallah birşey olmaz geçmiş olsun 
(7,609 puan) tarafından
Durmadı cnm oğlum o an bişeyde söyleyemedim kimseye
(96 puan) tarafından
Doğrudur bitanem inşAllah bişey olmaz ama bence sen bir kadın doğuma görün durumu anlat derim ♡
(7,609 puan) tarafından
Haftaya randevum var cnm Allah'ım korur inşallah
(96 puan) tarafından
Aminnn
tarafından
Ya bende test yapmıştım kaset test iki çizgi çıkmıştı tabi eşime denemiştim kan da görmeden heveslensin istemedim kızımın ciğerleri için istemişlerdi benim gebelik şüphem var giremem dedim eşim gel belli bile değil dedi girmiştim daha kese bile olusmamisti kadın doğuma gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış demişti ben de sormamistim ve keseler olurstu biri boş biri doluydu boş olan kaybolur dedi doktor öylede oldu ama bır kuşku düştü şimdi içime 20+4oldum ama
-Reklam-
+1 oy
(11,869 puan) tarafından
Kursun yelek giyseydin keske yada soyleseydin yaninda hemsire falan giriyo canim. Valla riskli diye biliyorum ama doktoruna belirtirsin. 

Çok gecmis olsun bu arada
(7,609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım❤
Valla o an kendimi unuttum aklıma bile gelmedi inan oğlumda ağlayınca
+1 oy
(861 puan) tarafından
Bişey olmaz inşaAllah kafaya takıp dert etme. Yapacağın stresin de en az radyasyon kadar zararı var
(7,609 puan) tarafından
İnşallah cnm çok teşekkür ederim
+1 oy
(1,932 puan) tarafından
Ben hamile oldugumu bilmeden girmistim, elhamdulillah birsey olmadi ama keske orada birine deseydin yardim etselerdi. Icini ferah tut
(7,609 puan) tarafından
İnşallah bizede bişey olmaz cnm ya
+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de hamile olduğumu bilmeden girdim. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür canım sen de kötü düşünme inşallah bişi olmaz. Dikkatli olursun bundan sonra 
(7,609 puan) tarafından
İnşallah olmaz cnm ya
0 oy
tarafından
Söyleseydiniz kurşun yelek giyerdiniz. Söylemediniz sanırım.
(7,609 puan) tarafından
Söylemedim valla cnm hem oğlum ağlıyordu hemde korkmuştu o aklıma gelmedi hiç
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Allahın izniyle bisey olmaz canım ben mr girdim bir sıkıntı olmadı
(7,609 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
tarafından
Mr'da radyasyon yok yalnız.
(1,490 puan) tarafından
Olabilir ama mr da doktorların çoğu önermiyor
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Röntgen odasına girince ne oluyor ki hiç bilmiyorum nedenini 
tarafından
Radyasyon sağlıklı insana bile zararlı. Hatta radyoloji çalışanların yıllık izni bile daha fazla bu yüzden. Radyasyon anomalilere neden olabilir. O yüzden gebeler girecekse koruyucu yelek giyer.
(2,075 puan) tarafından
Alla alla o kadar riskli yani ben hamile iken girmedim ama girsem ne olur diye hep düşündüm düşük mü olur ne olur ki
(10,686 puan) tarafından
her şey olabilir canım. düşük de olabilir farklı anormallikler de. bu yüzden röntgende çalışanlar erken emekli olur fazla radyasyona maruz kaldıkları için
tarafından
Ya şuan çok kafaya taktım hiçbir test de yapmadım
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Kız eşin yok muydu ki geçmiş olsun bu arada hastaneden birine söylesen o tutmaz mıydı ki hemşireler var onlar bilir daha çok ama düşünürken bile girmeyin dedi bana dr
(7,609 puan) tarafından
O çalışıyordu cnm yetişemedi
O an aklımdan çıkmış inan oğlum ağlıyordu durmuyordu
(12,417 puan) tarafından
İnşallah bir şey olmaz diyelim canım
(7,609 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Keşke gitmeseydin cnm ya ztn 2 dakikalikti aglasaydida yardımcı olurlardı korkutmak için demiyorum kardeşinden girdi düşük yaptı. Ama Rabbim nasip etmişse birşey olmaz inşaAllah 
(7,609 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz bebeğime o an karmaşada unuttum bile valla
0 oy
tarafından
Keşke söyleseydin yardımcı olurlardı insallah bişey olmamıştır.. geçen senelerde oğlum için gittik görevli direk siz girmeyin dedi bana..
(7,609 puan) tarafından
Unuttum cnm o karmaşada
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Valla ben mecbur girmek zorundaydim bacagim ameliyatliydi doktor kesinlikle izin vermedi 
(7,609 puan) tarafından
Geçmiş olsun CANIM
(2,443 puan) tarafından
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Kız noldu hangisi 
(7,609 puan) tarafından
Büyük oğlan cnm bisiklet en düştü parçalandı çenesi
(9,962 puan) tarafından
Ah yavrum benim geçmiş olsun tüh sende git bi doktora bişey olmaz inşallah
(7,609 puan) tarafından
İnşallah balım ya korkuyorum bişey olur diye ☹️
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Bende girmiştim bir sorun olmadı hem sürekli radyasyona maruz kalırsak sıkıntı olur bir iki seferden olmaz. Hamilelikte hacamat yapılıyorsa eğer öneririm canım yaptır. 
(7,609 puan) tarafından
İnşallah olmaz ya korkuyorum
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ben bu sebeple düşük yaptım. Bilemeyeceğim Allah bilir. 
(7,609 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
Allahım korusun bişey olmaz inşallah
(13,316 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla gelsin
0 oy
(340 puan) tarafından
Bişey olmaz Allah'ın izniyle benim ablam hamile olduğunu bilmeden 3 4 defa kendisi röntgen çekildi hatta doktorlar gebeliği sonlandıralım çok riskli bebek engelli olur dedi ablam dinlemedi şuan yiğenim 16 yaşında hiç bişeyi yok çok şükür 
(7,609 puan) tarafından
Ay inşallah teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Çocuğa verilen radyasyonun derecesini hesaplatman lazım 5 üzeri ise çocuğu aldırmasan bile karnında ölür veya sakat doğar . Ama şöyle de bir gerçek var oğlan küçük olduğu muhtemelen 1  1-5 değerde çekilmiştir

Kadın doğumda doktoruna söyle takipte Kalınsın böyle bir hataya da düşme bir daha 
(7,609 puan) tarafından
Ay allah korusun haftaya randevu bulabildim inşallah bişey olmaz ☹️
tarafından
Hiç birşey olmaz, eğer ki uğraşırım diyorsan çocuğa röntgen çeken doktora git de ki ben hamile olduğumu bilmiyordum çocuğa röntgen çekerken içeri girdim spiral ile hamile kaldığım için şüphem yoktu bundan dolayı doktorum aldığın radyasyonun  derecesinin hesaplanmasını istedi de onlar sana hesaplasınlar için rahat eder en azından
(7,609 puan) tarafından
Uğraşırım uğraşmamı hiç pansumana gıdıcez zaten sorarım yeterki bişey olmasın
(7,609 puan) tarafından
Çok sağol bilgilendirdiğin için Allâh razı olsun cnm
tarafından
Cümlemizden Allah razı olsun inşallah
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Ben hamileyken kızımı doktora götürdüm geniz eti için röntgen istedi doktor ben tektim eşimi aradım bir saatlik yoldan geldi ,bebek için çok tehlikeli keşke başka biri girseydi içeri eğer oğlun ufak değilse ordakiler bile yardımcı oluyorlar 
(7,609 puan) tarafından
Cnm o telaşla unutum ki oğlum ağlıyor kanlar akıyor
0 oy
(597 puan) tarafından
Bir şey olmaz canım bir kereden. Ben hamile olduğumu bilmeden kaç kere tomografide, röntgende hasta yanında durdum. 
(7,609 puan) tarafından
İnşallah Allah'ım korusun
0 oy
(3,986 puan) tarafından
Geçmiş olsun umarım birşey olmaz oğlun nasıl oldu
(7,609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah olmaz
İyi şuan çok şükür 4,5 tane dikiş atıldı

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 841 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gurbett (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nuremir (1,096 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...