Kızlar çalışıyorum Eylül'de 2 yılım dolacak mayista kızım hastanede yattı 9 gün refakat izni kullandım personel müdürüyle irtibata geçip de bunun içerdeki üretim müdürünün haberi yokmuş. Geçen hafta da kendim hasta oldum 4 gün kullandım 1 gün rapor verdi doktor başka vermedi miyomum var ondan dolayı hasta oldum gidemedim doktor da rapor yazmadi ama o 4 günün 3 u hastanede geçirdik git gel
Neyse bunların hepsini günü gününe gerek kızım yattığı zaman gerek geçen 4 gün başımdaki şefime söyledim .. müdür geçen gün beni çağırdı Mayıs ayında 9 bu ayda arka arkaya 4 gün ne izni bu diyor anlatıyorum hastalık vs personel müdürün haberi var diye yok naptın da naptın bı gün daha gelmezsen çıkis veririm diyor bende dedim siz bilirsiniz ben 22 sinde gitcem doktora bilginize ameliyat günü alacağım. dedim çarptım kapıyı çıktım kadın bı tür takınti yapmış gidip gelip şefime diyormus ayağını denk alsın bı gün daha gelmezse çıkaracam aman dedim bende çıkarırsa çıkarsın tazminat alırım diyormuş habersiz gelmiyor alamaz hepsini.haber verdim mesajlar duruyor hastane ye gittiğime dair de kağıt getiririm dedim hiç bi halt edemez .
Ben öyle diyince gitti araştırdi herhalde bu sefer kendim bırakayım diye zora koşuyor beni şefimi tembihlemis halinden anladım bı kaç gündür zor ise koşturuyor beni tersliyor makineyi açıp kapatmaya kalktım mi geri çekiyor. Kendim bıkıp bırakayım diye uğraşıyorlar
Öyle kötüyüm öyle çıkmazdayim ki zaten hastalıkla ağrıyla gidiyorum ihtiyacım da var napcam bilmiyorum kızlar bilgisi olan yazabilir mi ? Hergun ağlayarak gidiyorum ise