Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eltim ve kızım hakkında
0
oy
870
göst.
18 Temmuz 2024
Aile
kategorisinde
Hayatnur
(
349
puan)
tarafından
soruldu
Eltim kızıma sürekli gizli gizli kızıyor gözünü açıyor kosey koyup kızıyor cimcikliyor onunla benim kızım aynı yaşta onun kızı benden korkmuyor ama benim kızım ondan korkuyor gecen gün patates kizartik çocuklara çikolata koymuştu kızının önüne benim kızımda istedi bende çikolata yeme kızım patatesini ye dişleri zatten yok acıdım soyledim çikolatayı önünden aldım Eltim kızdı konusmadi benimle iki gün boyunca dün kızımla kızı atıştı gerizekalı ***** olacak insan kızıma parmak kaldırıyor seni geberteceğim diyor kızım daha 6 yaşında bende dayanamadım başladım konuşmaya azdaha kavga ediyorduk siz olsanız ne yapardınız girumcemlar daha sakin olmalisin diyor ama dünden beri çok canım sıkılıyor sabaha kadar gözüme uyku girmedi ben çocuklara el kaldıran bir insan değilim ve nefret ediyorum böyle hareketlerden
tavsiye-fikir
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
29
Cevaplar
0
oy
18 Temmuz 2024
Elif9191
(
3,740
puan)
tarafından
cevaplandı
Cocugunuza siddet uygulanirken tiyatro seyreder gibi seyrediyosunuz sonra napalim? E bacim yapacagin tek sey o kadina ayni onun dilinden cevap vermek. Hakaretse hakaret, dayaksa dayak. Cocugunuzu malesef istismara acik hale getiriyosunuz susarak....
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Biz olsak daha çocuğuma ilk kızmaya ayrımcılık yapmaya başladığında kıçına tekmeyi basar sutlardik eğer cocugumun bi yanlışı varsa gelir bana söyler ben gerekeni yaparım cocugumu korkutmak tehdit etmek ***** ***** gerizekali diye konuşmak bidaha bu dünyada nefes alamaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Tunber
(
215
puan)
tarafından
cevaplandı
Sert bir şekilde uyarıp bir daha muhatap olmamalısın çocuğunu da aynı ortama sokma onunla. Belli ki çocuğundan hoşlanmıyor her fırsatta kızıyor sen yokken dövmeye de kalkar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen sakin kalmaya devam et burda post aç kızını orda burda eltin cimciklesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
GulsahGulsah
(
1,627
puan)
tarafından
cevaplandı
Yine iyi sabırlıymışsın bunu daha ilk yaptığımda tepkimi verirdim hemde öyle böyle değil ikinci defa tekrarlarsa o saatten sonra vay o eltinin haline elimden alamazlardı, herkesin çocuğu kırmızı çizgisidir , durması gereken yeri bilecek...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Daisyt
(
2,222
puan)
tarafından
cevaplandı
Pişman ederdim. Hadsiz kendine gel sahipsiz mi sandın çocuğumu der dalardım. Terbiyesiz 6 yaşındaki çocukla mı kırkılıyorsun boyundan posundan utan der yine dalardım. Ve demek ki sende susuyorsun ki kuyruğunu geri çekemiyor. Senden çekinse en ufak ters hareket edemez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Cemrenin mamasi
(
9,460
puan)
tarafından
cevaplandı
Parça pinçik ederim benim gün gün büyüttüğüm cocuguma kımse öyle davranamaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Minigimm
(
2,173
puan)
tarafından
cevaplandı
Cimdiklemek mi onu cimdiklerim bende morartirim gitsin darp raporu alsın acipta gösterebilirse o yerlerini benim çocuğuma öyle sert şekilde bile kimse kızsın istemem uyarabilit güzelce ama gerisinde bana söyler ben mudehale etmem gerektiğini düşünüyorsam ederim yoksa etmem görüşmek istemezse gelmesin aramasın çokta lazımdı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
ikbal
(
50,493
puan)
tarafından
cevaplandı
mesafe koy görüşme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
395
göst.
Siz olsanız bu konu hakkında ne düşünürdünüz(eltim ve kızım hakkında)
10 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Sebebine
(
401
puan)
tarafından
soruldu
401,533
soru
12,018,354