0 oy
870 göst.
Aile kategorisinde (349 puan) tarafından
Eltim kızıma sürekli gizli gizli kızıyor gözünü açıyor kosey koyup kızıyor cimcikliyor onunla benim kızım aynı yaşta onun kızı benden korkmuyor ama benim kızım ondan korkuyor gecen gün patates kizartik çocuklara çikolata koymuştu kızının önüne benim kızımda istedi bende çikolata yeme kızım patatesini ye dişleri zatten yok acıdım soyledim çikolatayı önünden aldım Eltim kızdı konusmadi benimle iki gün boyunca dün kızımla kızı atıştı gerizekalı ***** olacak insan kızıma parmak kaldırıyor seni geberteceğim diyor kızım daha 6 yaşında bende dayanamadım başladım konuşmaya azdaha kavga ediyorduk siz olsanız ne yapardınız girumcemlar daha sakin olmalisin diyor ama dünden beri çok canım sıkılıyor sabaha kadar gözüme uyku girmedi ben çocuklara el kaldıran bir insan değilim ve nefret ediyorum böyle hareketlerden

29 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Cocugunuza siddet uygulanirken tiyatro seyreder gibi seyrediyosunuz sonra napalim? E bacim yapacagin tek sey o kadina ayni onun dilinden cevap vermek. Hakaretse hakaret, dayaksa dayak. Cocugunuzu malesef istismara acik hale getiriyosunuz susarak....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz olsak daha çocuğuma ilk kızmaya ayrımcılık yapmaya başladığında kıçına tekmeyi basar sutlardik eğer cocugumun bi yanlışı varsa gelir bana söyler ben gerekeni yaparım cocugumu korkutmak tehdit etmek ***** ***** gerizekali diye konuşmak bidaha bu dünyada nefes alamaz 
0 oy
(215 puan) tarafından
Sert bir şekilde uyarıp bir daha muhatap olmamalısın çocuğunu da aynı ortama sokma onunla. Belli ki çocuğundan hoşlanmıyor her fırsatta kızıyor sen yokken dövmeye de kalkar
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Sen sakin kalmaya devam et burda post aç kızını orda burda eltin cimciklesin
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Yine iyi sabırlıymışsın bunu daha ilk yaptığımda tepkimi verirdim hemde öyle böyle değil ikinci defa tekrarlarsa o saatten sonra vay o eltinin haline elimden alamazlardı, herkesin çocuğu kırmızı çizgisidir , durması gereken yeri bilecek...
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Pişman ederdim. Hadsiz kendine gel sahipsiz mi sandın çocuğumu der dalardım. Terbiyesiz 6 yaşındaki çocukla mı kırkılıyorsun boyundan posundan utan der yine dalardım. Ve demek ki sende susuyorsun ki kuyruğunu geri çekemiyor. Senden çekinse en ufak ters hareket edemez 
0 oy
(9,460 puan) tarafından
Parça pinçik ederim benim gün gün büyüttüğüm cocuguma kımse öyle davranamaz
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Cimdiklemek mi onu cimdiklerim bende morartirim gitsin darp raporu alsın acipta gösterebilirse o yerlerini benim çocuğuma öyle sert şekilde bile kimse kızsın istemem uyarabilit güzelce ama gerisinde bana söyler ben mudehale etmem gerektiğini düşünüyorsam ederim yoksa etmem görüşmek istemezse gelmesin aramasın çokta lazımdı 
0 oy
(50,493 puan) tarafından
mesafe koy görüşme 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.

401,533 soru

12,018,354 cevap

36,222 kullanıcı

...