0 oy
837 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,989 puan) tarafından
Bugün eltimgille pikniğe gittik. Gitmeden çocukların scooterlarını alalım dedik. Onun 3 çocuğu var, 11-4-2 yaşlarınra. İki ufağınkini almış ama büyük oğlu istememiş. Bende kızımınkini aldım orada ufaklar beraber oynadılar. İkinci büyük oğlan kızımınkini sürmeye başları, ama bizimki oturaklı olduğu için oturağı kırıldı. Kızım 2 yaşında normal süremediği için yok zamanımda iki katı parasını verip oturaklı almıştık. Çocuk sürerken kıracağı belliydi ne annesi ne de babası in oğlum kırılır demediler. Kırıldıktan sonra çocuğa kızıyorlar. Eşiminde benimde keyfim kaçtı ister istemez. Cidden eşyalarını sakınmayım diyorum ama normal zamanda da ufak tefek hep oyuncaklarımız kırılıyordu. Hiç umursamadım bugüne kadar ama bu sefer maddi olarak da zarar etmiş olduk

34 Cevaplar

0 oy
(3,254 puan) tarafından
Geçen komşunun oğlu gördü 2 sefer bindi ablacım kırılır babası kızar dedim içeri aldm dunde kapıya gelmişler onlar 10 yaşında bnmki 3 yaşında oğlumu kandiriyor git getir diye bnde hayır verdiklerinde.oynayin dedim oglm ağlamaya başladı ver skuturu mu diye ya içeri gir ya elindekiyle oyna kadında oğluna müdahale etmiyro sinir oldum koca çocuk kıracak snra al başına iş valla ucuzda değiller 500 den başlıyor 
-Reklam-
0 oy
(14,270 puan) tarafından
Tabikide canım sıkılır kızarım da

Gecen gün yemciler gelmis dışarıda kızımın salıncağı vardı bide kenarda yani ortada değil adam kamyonetle direğe sıkıştırmış ikiye bölmüş salıncağı çok sonra farkettim eşime dedim. Hemen aramış yem aldığı adamı bide inkar ediyorlar. Esim tamam kameralardan bakim sana videosunu atarım dedi o zaman kabul etmişler. Simdi yem parasından kescem diyordu en son eşim.

Yani biz kendimiz dikkat ederken bi başkasının cavir mali gibi kullanmaları benim canımı çok sıkar.
0 oy
(14,882 puan) tarafından
Ben de çok üzülüyorum 

Kıızm ve oğlumun aküllüsü var parka gidiyoruz arkaşımın kızı 2. Sınıf binmek istiyor ee binince araba zorluyor kardeşi arkadan çekiyor izlerken içim gidiyor kıyamıyorum da bir şey diyemiyorum bizde o kadar para verdik 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Canımı sıkmam aynı şeyi benim cocugumd yapabilir di kaza ile yaparsa ben Alirimda gerçi 11 yaşındakide bir çocuk ama anne babasının rahatlığı sinir bozucu tabi dünyada olan hiç birseye değer vermem bir şekilde yerine koyulur yaptıririm bı çare bulurum 
(2,989 puan) tarafından
11 yaşındaki de pek çocuk sayılmaz bence
(1,121 puan) tarafından
11 yaşındaki çocuk sayilmazmi yapmayın Allah aşkına genç mi peki devlet bile 18 yaşında resitlik veriyor çocukta suç yok tamamen anne babasını hatalı buluyorum
(2,989 puan) tarafından
11 yaşindaki bir çocuk, 2 yaşında birine alınmış oyuncağa binmemesi gerektiğini bilir
(1,121 puan) tarafından
Canım onunda kardeşi varmıs seninkide küçük ilgi bekleyebilir bende 2.cocugum ve çok otelenmiatim unutulmustum 3 e gidiyordum bende o yaslardayim ozaman 8byasinda 1 e basliyordun çocuk dikkat çekmek isteyebilir sana anlatmak istediğim anne baba hatalı çocuk değil
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Kırıldıysa yenisini alacaklar bu kadar basit
0 oy
tarafından
Bende öyleyim malım kıymetli ama başkasınkinede zarar vermem çocuğamada dikkat ederim. Şimdi oyuncaklar kıyafetten pahalı 
0 oy
(9,875 puan) tarafından
Ödemeyi teklif etmediler mi? 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bizde ayni seyi yasadik canim benim de gorumcemin kizi bindi kirdi. Annesi babasi hic tepki vermedi bende en sonunda sinirlendim ve tepki verdim. Cunku bastan cok uyarmistim. Bi de zaten cocuguma vermeyip kendisi bindi kirdi buna da ayri sinirlendim kimsede ver yapma etme demedi aldi uzaklara goturdu bi de ben pesinden gittim almaya. 

Kendi evlerine gidice de oyuncagi birak cocugumu odasina bile koymaz. Oyuncagimizi falan yanimizda gotururuz bi de kendisi yine oynar alir oteki odalara gider cocuk yine aglar. 

Zaten yukarida ki olaydan sonra kizdim diye gorumcemde bozuldu hep boyle yapiyosmusum da cocuguna bilmem ne. Bende ben boyleyim sende cocugunu onceden dur uyar dedim. Zorunlu yani ozel gunlerde gidiyoruz bayram vs ya da kayinvalidemin evinde denk geliyoruz. 

Seni cok iyi anliyorum yani. Saygisizlik bu yaptiklari.
0 oy
tarafından
O durumda keyfinizin kacması normal ben olsam benimde kacardi keyfim madem cocuk surecek meden getirmiyolar kendilerinin kini birde kucukte degil yapmadan anlayabilecek kabiliyette olan bi yasta 
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Benm mail cok degerlidir cocuklriminkide otle sonucta bunlara para veriyorz ve cocuk esyalari cok cok pahali kiyaftten tut iyuncaga kadr.yanj oyuzden benm icn ufahgida buyugudr degerlidir.kim olursa olsn kimin covugu olursa olsn uyarirm kimse kusura bakmaskn asgrai ucretle gecinen insanlariz.cocuklrimiza butcemize gore seyler aliyorz ve ayni seyden 2.yi keyfiye yqda baskasinin zarari yuznden de alamjcak olabiliyorz.oyuzden uyarirrm yada cikarmam.kendj yegenlerim falanda olsa.mesela gecen gorumcemn oglu kaydiragmzi kirdi nasil becerdiyse ve sinir krizi gecirdm.anasi dur demesini bilmiyor zarar verse umursamiyor.esimede dedim sesin cikmadk oyuzden alcaksn yenisini diye.ama nasil uzuldm anlatamam icim icimi yedim gorumcemede dedim ama nafile.artik sakliyorm cikarmiyor.isterlersede acik acik doyorum kusura bakmayin kalabalik hepinz oynamak istiyorsnz kavga cikiyor kiriliyor diye.bence sende uyar canm sonucta para veriyorz bedavaya almiyorzkj
0 oy
(6,388 puan) tarafından
Benimde keyfim kaçar sonucta benim çocumda onla vakit geçiriyor yazık günah deilmi 
0 oy
(31 puan) tarafından
Ben olsaydım kızım binmiyorsan yanıma alıyorum der scootere yanıma alirdm bindrmezdm asla.yok artk yengem bu sana olurmu bunun kilo sınırı var olmaz derdm bndrmezdm
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ben uyarıyorum öyle zamanlarda. Kimse kusura bakmasın herşey çok pahalı. Ucuz bile olsa zarar gelecekse anladıysam hemen alırım kimdeyse. 
(31 puan) tarafından
Aynen öyle herşeyden önce israf günah yani
0 oy
tarafından
Ben görümcem gelince bazı oyuncakları saklıyorum akülü arabası var onu mesela yoksa 2 dk işi var yan8 pert ederler 

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 1,628 göst.
0 oy
29 cevap 702 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 622 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 688 göst.

Kategoriler