2017 yılında ilk sezeryanimj oldum oğluma özelde. Bu ikinci kızima hamileyim mecburi sezeryan olcak tuzla devlet hastanesine geliyorum 38 haftadayim ama bebek önden gidiyor 2 hafta hatta gebelik seker test yapmadım felan ama suphelendi doktor kilosu en son 4 kiloydu ve ağrılarım çok oluyor geçen hafta salı tüm testleri verdim çarşamba sonuç çıktı anestezi onay verdi doktorumun yanina geldim nst bakalım dedi ve baktı sanci yok dedi sancı ne alaka dedim sezeryan yani neyse sonra haftaya çarşamba tekrar gel dedi nst bakalım geldim bugün baktı sancı yok dedi cildircam dedim sezeryanda sancı ne alaka siz dedim bana normal doğum mu yaptırcaksiniz ses vermiyor sonra haftaya çarşamba tekrar gel dedi bakalım cuma alırız sezeryan dedi duruma göre ama acil durum olursa acile gidersin dedi zaten 15 gün kalmış komple hamileliğin bitmesine normal doguma bu adam ne yapmaya çalışıyor panik atak hastasiyim çok kötü ağlıyorum o süre zarfında acil durum olsa ben aniden sezeryana alınmak istemiyorum veya normal doğum istemiyorum o an aniden dpguma alinirsam panik hastasiyim özele gitsem diyorum hersey dahil 20 bin tl ne yapcami şaşırdım ağlıyorum hastane ortasinda