0 oy
850 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
2017 yılında ilk sezeryanimj oldum oğluma özelde. Bu ikinci kızima hamileyim mecburi sezeryan olcak tuzla devlet hastanesine geliyorum 38 haftadayim ama bebek önden gidiyor 2 hafta hatta gebelik seker test yapmadım felan ama suphelendi doktor kilosu en son 4 kiloydu ve ağrılarım çok oluyor geçen hafta salı tüm testleri verdim çarşamba sonuç çıktı anestezi onay verdi doktorumun yanina geldim nst bakalım dedi ve baktı sanci yok dedi sancı ne alaka dedim sezeryan yani neyse sonra haftaya çarşamba tekrar gel dedi nst bakalım geldim bugün baktı sancı yok dedi cildircam dedim sezeryanda sancı ne alaka siz dedim bana normal doğum mu yaptırcaksiniz ses vermiyor sonra haftaya çarşamba tekrar gel dedi bakalım cuma alırız sezeryan dedi duruma göre ama acil durum olursa acile gidersin dedi zaten 15 gün kalmış komple hamileliğin bitmesine normal doguma bu adam ne yapmaya çalışıyor panik atak hastasiyim çok kötü ağlıyorum o süre zarfında acil durum olsa ben aniden sezeryana alınmak istemiyorum veya normal doğum istemiyorum o an aniden dpguma alinirsam panik hastasiyim özele gitsem diyorum hersey dahil 20 bin tl ne yapcami şaşırdım ağlıyorum hastane ortasinda

24 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Evet çok saçma olmuş bekletmesi. Bence siz direkt hasta hakları varsa hastanede ona başvurun sonuç alamazsınız direkt başhekimle görüşmek istediğinizi belirtin alırlar hemen
-Reklam-
0 oy
(13,259 puan) tarafından
Ay bende 2.de tam tersi beklemek istedim doktorum beklemedi. Sancilarim cikmaya baslayinca nstde 37+4de sezeryana aldi beni. Hatta 37de alacakti ben 4 gun daha oyalandim. Bence ne kadar kalsa o kadar iyiydi. Ilkinide sonuna kadar bekledik 39+4de nisanim geldi sezeryana aldi beni. Insallah saglikla gelir seninkide
0 oy
(1,456 puan) tarafından
valla devlette kaldin mi işin yaş bende gobek fitigi ustune vajina girisinde sigil oldugu icn sezeryan demisti doktor 39 haftalik oldum kontrole gitcem neymis cati kontrolu yapilcakmis sezeryan olcam ne alaka derken 2 cm acilmayla normal doguma alindm sabah 9da gittim aksam 11de normal dogurdum sozde sancim varmis hissetmiyorum bile ustune suni sanci verdiler ona ragmen olmadi ebenin sayesinde normal dogurdum benm gozlerim dogustan bozuk normal dogum yapmamam lazimmis onuda sonradan ogrendim onu bile goz doktoru soylemedi dusun hamilelik doneminde o kadar gittim dogumdan sonra baska bi goz doktoruna gitmistim o soyledi ne diyim ki paran varsa ozele git ama orasida kotu oldu artik şans meselesine döndü 
0 oy
(922 puan) tarafından
Doktorunu değiştir ben doktoruma randevu bulamadım başka doktora gittim bana direk haftaya Perşembe gel dedi gidince de acile yönlendirdi doğum için orda da sezaryen karar verildi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 304 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,080 soru

23,674,633 cevap

309,827 kullanıcı

...