0 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Kızlar ben çok kucukken TRT de uçurtmayı vurmasınlar diye bir film vardı hemen hemen her hafta oynardı bizde izlerdik. Geçen kocişimle otururken aklıma geliverdi açıp izledik. Okadar çok etkilendim ki. Ztn ödül almış bir film izlemenizi tavsiye ederim. Konusu ceza evindeki kadınlar ve orda ki bir çocuğun hayatı yaşadıkları vs..

Sizinde böyle bir filminiz var mı???

34 Cevaplar

0 oy
(2,948 puan) tarafından
İncir reçeli 1 - belki 50 defa izledim. Ama her izlediğimde mahvoluyorum. 
(723 puan) tarafından
Bende izlediğimde öyle hissetmiştim ta ki aşk meşk olaylarını bitirene kadar. Daha derbeder şeyler çekiyor canım :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşkı Memnu ;)))) 
(723 puan) tarafından
Bu bitek beni sarmamis
(14,586 puan) tarafından
film diyo kiz :)
0 oy
(87 puan) tarafından
Fahriye Evcen ve Özcan Deniz film evim sensin ve babam ve oğlum gerçekten çok acıklı ya
(2,729 puan) tarafından
Babam ve oğlumu küçüktüm izlemiştik ailecek teyzemlerle. Işığı kapadık yanımıza kağıt ruloları aldık . Filmin sonunda ışığı bi açtık her yer peçete :)))) çok acıklı gelmişti o zaman şuan tam hatırlamıyorum bile ama duyguyu hatırlıyorum
(779 puan) tarafından
Evim sensin belki 100 kere izlemişimdir
(87 puan) tarafından
Ama evim sensin çok acıklı sonu dayanamıyorum bir türlü ve babam ve oğlum da oyleydi
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Su ve ateş

Evim sensin

Mucize

Mucize ask
(779 puan) tarafından
Sen bensin +++
0 oy
tarafından
Yeşil yol baya duygusal filmdi
0 oy
(990 puan) tarafından
Selvi boylum Al yazmalım. İlk zamanlar İlyası seçmesini isterdim hep. Yaş geçtikçe sevilmenin daha kıymetli olduğunu anladım 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Ali kundilli 1,Aykut enişte 1 bunları hergun izlesem sıkılmam gülmekten yikildigim fimler.avatar 1 çok seviyoeum arada açar izlerim.eski Türk filmlerinden sultan ,bizim aile,Türkan Şoray'ın dönüş filmi.daha çok var aslında aklıma gelmedi
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Film, zehranın gözleri. Küçükken izlemiştim hala aklıma gelir o zamanki etkilenmem. dizide var suskunlar.
0 oy
(1,822 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Okyanustaki av.  Çok etkilenmiştim. Bir kere baktım ve bir daha asla bakmam psikolojim bozuldu resmen. Bir kadın sürekli aynı şeyleri yaşıyor bazen farkediyor ama hicbir şekilde kurtulamıyor. Kendimi onun yerine koymuştum çok kötü. Çok ağladığın filmlerde oldu etkilenip bunlar genelde gerçek hayat hikayelerinden uyarlamalar da oluyor. Ben izlemeye bu kadar dayanamazken bir de bunu yaşıyorlar diye. Veee benim favori serilerim yüz yıl da izlesem asla bıkmam hobbit serisi ve yüzüklerin efendisi seri ve bir de muhteşem dizim " supernatural "
0 oy
(559 puan) tarafından
2012............
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Leon sevginin gücü canım 
(712 puan) tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Titànic filmini çok seviyorum 
0 oy
(554 puan) tarafından
Şahsiyet diye dizi vardı. Aklıma geldikçe kahrolurum
0 oy
(840 puan) tarafından
Mezarına tüküreceğim 

Tecavüze uğramamak için kaçıp bir polise sığınan kadına polis ve kaçtığı kişiler tecavüz ediyor. Kadin kurtulup onlardan intikam alıyor. Ama nasıl alıyor  :) midesi kaldırmayan izlemesin çok kötü işkence ediyor adamlara. 

Dizi olarak Saraydaki Mücevher 

Kore dizisi , sarayda geçiyor. Anne babası öldürülen bir kız çocuğu hayatta kalmaya çabalıyor ve belli bir yaşa geldikten sonra saraya gidiyor. Orada maceraları başlıyor. Sevdiği herkesi tek tek kaybetsede pes etmiyor. Drama ama çok güzel. TRT 1 de oynardı,  final olduğu zaman ağlamaktan helak olmuştum. Arada yine açar izlerim. 
(723 puan) tarafından
İlkini izlerim merak ettim tam benlik

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,017 göst.
4 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Annemin kızıyım (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 768 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 734 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Shrtrn (43 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...