0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Günaydın bebekler. 

Benim arkadaşım istanbul dışında yaşıyor bir sabah aradı beni kahvaltıyı hazırla kardeşimle sana geliyoruz bende tamam dedim. Uzak yol sonuçta. 
Neyse elimden geleni yapıyorum ofluyor pufluyor ama benm bir kızım var bir eşim var ben sürekli gezemem sürekli para harcayan taraf olamam elimde olsa yaparım o ayrı ama yok.. kendi de elini cebine koymuyor 
Arkadaşımın kardeşi istanbul avrupa yakasında iş teklifi almış karşıya geçti.  Annesi babası da yok burda yakın akraba da pek yok. Amcasının evi var ama oda anahtar vermek istemedi.
Annemde çocuk kapıda kalmasın diye gel oğlum bizde kal dedi. 
Arkadaşım tutturdu kardeşim teyzemde çekinir bizde gidelim. Iki gün kalalım hatta pazara kadar kalıp sonra sana geçelim ordan da diğer arkadaşıma kahvaltıya gidelim.  Diğer arkadaşı da bana 2 vesait. Ben karşıda otuyorum anneme gelene kadar 4 araba değiştiriyorum birde arkadaşına gitcm.  Uzak yanı 
Diyorum ki eşim izim vermez o kadar sen varsın diye sıkılma etme diye birşey demiyor ama istersen uzatma dedim yani. Of ya ben oturmaya mi geldim gezmeyeceksek niye geldim ki 
Elinde telefon sürekli birilerine birşeyler yazıyor somurtuyor 
Simdi de diyorki ben erkek kardeşimi  burda tek bırakamam o alışana kadar kalcm 1 hafta sende 1 hafta diğer arkadaşımda sonra yine sende öyle  1 Ay i doldurur giderim diyor.  
Ama şimdi beni yanlış anlamayin tabiki gelsin kalsın ama bekar kız in evli kızın evinde o kadar uzun kalmasına sıcak bakmıyorlar bende arada kalıyorum. 
Eşim.mesela sürekli dışarı çıkmak zorunda kalıyor rahat etsin diye. 
Ama yok daha bana diyorki sen eskiden böyle değildin yav eskiden sorumluluk aldığım bir ev mi vardı başımda. 
Yanlış miyim ya sonrs ben çok üzülüyorum rahat ettiremiyorum diye

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla iyilikten maraz doğar. Kesinlikle kabul etme. Bahaneler uydur, ben olsam en başında almam yatılı olarak. 
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Valla beni lincleyen linclesin sende dahil o kizi göndermez sen birgun gelir o kız seni o evden gonderir benden söylemesi çünkü bu zamanda kimseye guvenilmez bide bacın değil kuzen değil esinle ayni çatı altında ne işi var ya bukadar genis olmayın 
(140 puan) tarafından
++++++++
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Bence kabul etme de haftan dolduğu gibi bir daha seni kabul edemem kalmak istiyorsan ev kirala benm de evimde düzenim hayatım var eşim sonuçta hep gidiyor hayatımız olmuyor de gitsin yani bu arkadaş böyleyse sonrası kötü şeyler olur sonra yine post açma kaybedecekse et böyle arkadaş mi olur
0 oy
(758 puan) tarafından
Bu ne yüzsüzlük ya. Eşimle konuştum durumu kabul etmiyor de. Şu devirde kimse kimseyi çekmez bu şekilde
0 oy
(10,143 puan) tarafından
Ben direk eşim rahat edemez kusura bakma o kdr bende kalamazsin. Kardeşi bebek mi kardeşini birakamiyo kardesini bahane edip gününü gün edecek hiç tahammülum yok öyle şeylere baktım olmuyor kapı dışarı ederdim babamın kızı değil ya
0 oy
tarafından
Kız arkadaş boş ne saçma mantık yaa herkes nerde kalırsa kalsın 
0 oy
(302 puan) tarafından
Eşinle aran da bozulur böyle bir arkadaş yüzünden. Ne çekiyorsun açık açık yatılı alamam de gitsin baya yüzsüzmüş. 
0 oy
(93 puan) tarafından
Yatılı gitmem kalmam kalanı da yüzüne karşı bişey demem belli etmem ama 1. Derece aile hariç istemem hiç hoşlanmam herkesin evi yeri var çok saçma geliyor bana yatılı kalmak ne o otel mi orası neyseee mesafe koymanizda fayda var derim ben . Bana menfaat ilişkisi gibi geldi size değilde işini halletmeye gelmiş gibi öyle hissettim 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 637 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 433 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 448 göst.
17 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,572 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eso2121 (254 puan) tarafından soruldu

411,313 soru

12,381,580 cevap

43,245 kullanıcı

Kategoriler

...