+2 oy
1,497 göst.
Diğer kategorisinde (964 puan) tarafından
Bir günlük gibi düşünelim bu post u herkes ucunu döksün ama kimse kimseye cevap eleştiri yorum yapmasın., beğen yada beğenme gec

Ben içimi birilerine dökmesem patlayacam gözyaşım burnumun ucunda o derecedeyim. 

6 yıllık evliyim eşimi seviyorum oda beni. 

Gelelim meseleye şu lanet oyun papci oynuyor işten gelir çocuğuyla vakit geçirir şu saate kadar oyun oynadı bende ***** gibi berabeer bir film izleriz dıe bekledim. Tabi o kadar moralim bozulduki gittim duş aldım geldim uyuyacam ddim. Aslında çok kırıldım. 

Eşim 3,5 ay oldu eşimle cinsel anlamda asla bise yok Bi yakınlaşma bile yok, çok istediğimden değil ama eşin sana dokunmadığın çok rencide oluyorsun. Kendi kendime kendimi suçluyorum cirkinmiyim, çocuktan sonra bedenimmi sarktı gibi şeyler beğenmiyor mu beni gibi şeyler. Ama bu durum çok zoruma gidiyor bu erkek nasıl karısına 3, 5 ay dokunmaz. Aldatma gibi mesele yok zaten telefonu elimde hep. Yoruldum sabah kalk evi temizle çocukla uğraş çayı kahvesi alışverişi marketi bulaşığı herseyi yap, eşinden Bi ilgi görme çok bunaldım çok sıkıldım oturup saatlerce ağlayasım var ama işte oğlum var yanımda, o kadar saçma bir durumdayım ki, ha ayrı uyumalarda var bu arada tv izlerken uyuya kalır ben uyandırıp yatağa çağırırım. Galiba kabul etmesemde bizim evliliğimiz bitmiş.,yada esimde Bi sorun var da bana mı anlatmıyor.

Okuyunca E eşim değil mi git konuş dıe içinden geçiren çok olur. Asla konuşmam bilmiyor mu ne yaptığını konuşunca daha farklı bir durum ortaya çıkar ben ***** misim gibi. Neyse işte bu dünyada önce kız, sonra kadın sonra anne olmak çok zor, şu halimde bile kapıyı çarpıp çıkarmıyorum çıkıp Bi yerlere hava almak istiyorum ama yok. 

43 Cevaplar

+1 oy
(3,624 puan) tarafından
Canım yorum yapmayacaktim ama tek bisey soyleyecegim eleştiri değil 

Bi erkek 3.5 ay karısının yanına yaklasmiyorsa ya cinsellikle ilgili bi rahatsızlığı vardır yada aldatıyordur

Ayrıca aldatıyor dedin ya aldatmak sadece telefonla olmaz 

Tutamadım kendimi canım kusura bakma 
-Reklam-
+1 oy
(3,624 puan) tarafından
Bende ailemden iyice uzaklaştım annem babam beni sevmiyorlar nedense zamaninda onlar için çok fedakarlık yaptım çok şey verdim kendimden bütün borçlarını kapattım kendime bi çöp almadım 

Suan evliyim ozellikle iki üç aydır ne annem ne babam evlerine gitmemi istemiyorlar kabul etmiyorlar babam gelmesin napacaniz diyormuş sorsanız hiç bisey yok ortada insan torunlarinida mi görmek istemez 

Arıyorum bazen bile bile acmiyorlar açınca kısa konuşup kapatıyor hemen annem 

Kaynanamgil şeytan zaten 

Eşim de kendi havasında 

Anlayacaginiz ne oluyor bu millete anlamiyorum
0 oy
tarafından
Ailemi çok seviyorum.

Babam öldüğünden beri sanki hepsi ölümü bekler gibi renkleri solmuş, neşelerini kaybetmiş bir şekilde yaşıyorlar. Allah anneme sağlıklı sıhhatli hayırlı afiyetle İslam üzere uzun ömürler ihsan etsin diye dua etmediğim gün yok.

En büyük ablam ms hastası, şimdi şimdi yeni yürüyor. Onun için çok üzülüyorum, gecelerce dua edip ağlıyorum.

2. Ablamın işleri maşallah yoluna girmeye başladı, bu zamana kadar da yaşadıklarından dolayı onun için ağlıyordum.

3. Ablam depresyonda ve bensiz asla çıkamıyor. Kendini boş şeylerle avutmaya çalışıyor ama boş şey insanı dolduramaz. Onun için de çok üzülüyorum.

Erkek kardeşim babamın vefatından sonra daha 20 yaşında çok büyük sorumluluğa sahip oldu. Yükü çok ağır, ona da üzülüyorum.

Kız kardeşim de yeni evlendi ama imtihanı yeni başlıyor. Bir şeyin geldiğini görüp engelleyememek çok zor bir şeymiş.

1.5 senden yaşattıkları şeyler yüzünden eşimin ailesiyle zihinsel bağımı kestim. Fiziksel olarak da artık ara sıra görüşüyorum. Orada da tekrar tekrar anlıyorum elin kızıyım.

Medresemi çok özlüyorum, çocuk büyütmekten dolayı evden bile çıkamıyorum ve şu an resmen hocalığım zayi oluyor. Aldığım ilmi unutmaktan korkuyorum. Bu benim mesleğim ve resmen elimde olmayan şartlarla icra edemiyorum.

Belaya hamd edilir, nimete şükredilir. Hamd edecek çok şeyim var ama şükredecek daha çok şeyim var.

Kendimi mental olarak ayağa kaldırmak için çok uğraşmam gerekiyor. Sanki hem kendi ailemin, hem eşimin, hem onun ailesinin, hem de civarımdaki tüm insanların benden beklentileri var ve ben yetersizim.

Zaten çocuk olamadım, ergen olamadım, genç kız oldum derken başka genç kızlara anne abla olmak zorunda kaldım, tam bitti derken evlendim bu sefer gerçekten anne oldum. Ben bir tek kendim olamadım.

Kimliğimi, olduğum kişiyi kaybetmekten çok korkuyorum çünkü onca zorluğa rağmen etimle kemiğimle inşaa ettim. Yok olması için bir üflemenin yetmesinden korkuyorum.

Yetersizlik hissi ve benliğini kaybetme korkusu. Benim özetim budur.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 547 göst.
+1 oy
26 cevap 793 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu

411,013 soru