0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
.........,.........

39 Cevaplar

+9 oy
(1,745 puan) tarafından
İstanbul çok ama çok pahalı bir şehir artan maaşı emin ol orda zaten eriyecek, yanımda olsun derim, gurbette iki çocukla zor, ben olsam duzenimi hiç bozmadım..
tarafından
Dimi ya.. kafam o kadar karışık ki. Ben de yapamam sanırım
tarafından
Kesinlikle ++++❤️
(1,745 puan) tarafından
Canım Hafsam ♥️
-Reklam-
+1 oy
(75 puan) tarafından
hayir bosver parayi sakin gitmesin ben kendi sahsima takıntılı bi insanim erkek bu sonucta gözü kayabilir gitmeme gibi bir şansı varsa gitmesin nasil geçiniyorsaniz oyle gecinirsiniz para hiç önemli degil gidebiliyorsan sende git çocuklarla ama ayrilmayin sakın bir yil cok uzun bir süre 
(1,233 puan) tarafından
Bir erkeğin içinde olmayacak. Yanında diye yapmiyorsa ve içinde varsa pekte önemli değil. Önemli olan yanında değilken seninle olması,  sana sahip çıkması. Sevgilimin fotoğraflarinin altına kalp, öpücük emojisi koyan bir kız vardı , sorduğumda teyzemin kızı demişti  :D
+1 oy
(436 puan) tarafından
Kendi düşüncem ben göndermem çocuğum olmasa bile göndermem yani orda rahatlığa alışsın keyfine baksın :⁠-⁠)

Bir haftalığına bile bir yere göndermem ben yanımda olsun kocam :⁠,⁠-⁠)
tarafından
Ben de hep o kafadaym aslında ama çok ikilemde kaldım maaşı artacak ve bir yıl sabredersek o şekilde devam edecek. Yani arada gelecek izin alıp yorum yazanlar bir yıl hiç görüşmicez sandı heralde ama ayda bir gelecek öyle idare edecez tabi ben kabul edersem ;(
(436 puan) tarafından
Tabi ki sonuç olarak senin hayatın sen karar vereceksin
+1 oy
(447 puan) tarafından
Sakın sakın sakın.  Tek dıyecegım sakın  kafayı yersin iki çocukla
(4,058 puan) tarafından
Bak bu da çok mantıklı bi yorum konu sahibi:)
0 oy
(5,088 puan) tarafından
Bnde yollamam çünkü hiç ayrı kalmadık ben anneme bile gitmem kalmak için eşimde gitmez mesela iş yeri program yapmış rafting programı bu hafta sonuna eşim demiş beni yazmayın ben gelmiycem çok ısrar ettim ama gitmek istemdi
tarafından
Dimi ya eşler olmadan hayat zor
(5,088 puan) tarafından
Valla en son annemde 2017 yılında ameliyat oldu ozaman kalmistim eşimde kalmıştı daha da hiç kalmadim
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Bir yil az gibi görünüyor ama eşler arasına çok soğukluk giriyor eski düzen kayboluyor, artı bir de çocuklar var.ben olsam göndermezdim 
tarafından
Evet haklısın bende göndermicem sanırım
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Yanımda olsun kafasındayım göndermezdim yanımızda olsun yeter zaman çok önemli bır daha onsuz gecırecegimiz 1 sene geri gelmıcek sonuçta
tarafından
Dimi doğru diyorsun. Eşlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin
(5,569 puan) tarafından
Amin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
0 oy
(4,609 puan) tarafından
Eşim 1 haftalığına mecbur gitti bende gurbetteyim gittiği gün erken doğum yaptım kimsem de yoktu birde oğlum vardı onu da ambulansa almadılar şimdiki aklım olsa göndermezdim
tarafından
Dimi ya çok zor ;((( Allah başımızdan eksik etmesin
(4,609 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,583 puan) tarafından
Ben yollamam biz hiç ayrı kalmadık çocuklar bile akşam babaların yolunu gözlüyor
tarafından
Biz de aynı öyleyiz. Çok ikilemdeyim .maaş farkı var ama bir yandan eşim olmadan nasıl yaparım bilemiyorum
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Kız kardesim İstanbul da polis bekar olduğu halde parası yetmiyor çok pahalı bir şehir ne kadar miktar artacak parası bilmiyorum Ama iyi düşünüp taşınmak gerekiyor diye düşünüyorum 
tarafından
Doğru diyorsun yanımızda olsunlar zaten İstanbul maddiyat olarak insanı yoran şehir
0 oy
tarafından
Az olsun başımda olsun kafasındayım. Çocuğum yokkende maddi yönden sıkıntıdaydık gemilere gidiym biriktiririz fln dedi istemedim
tarafından
Dimi evet en iyisi esimizin yanımızda olmasi ;(
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Eşlerin ayrı kalması fikri bana aşırı ters. Eşime Çanakkale de çok güzel bir teklif gelmişti neredeyse maaşının iki katı kadar alacaktı. Bizde aksi gibi yeni bir eve taşınmıştık. Bir daha toplanıp gidemezdik. Onuda yalnız göndermek istemediğim için vazgeçtik. 
0 oy
tarafından
Valla bacı kendi adıma konisim ben 2 yıllığına bile yollarım çünkü yanımdaykende pek işe yaramıyor para kazanma dışında Haa Allah var onu iyi yapıyor iste
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Sen çalışmıyorsan siz de gidin hep birlikte 1 sene durun gelin 1 yıllığına 1+1 ya da 1+0 bir ev tutar kalırsınız illa gitmesi gerekiyorsa. Ama yok zaten maaşına fazladan gelecek para çok ciddi bir meblağ değilse düzen bozmaya gerek yok, yanimda olsun az kazansin mantiginda olurdum .
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Ben yollarim, esim zaten sık sık gelir biz gideriz. Yani sikintu hissediyosam bnde pesine takilir giderim.
0 oy
(238 puan) tarafından
Nekdar fark olursa olsun maaş asla göndermem 1 yıl az bir süre değil araya soğukluk girer insan oğlu çiğ süt emmiş gözü kayar gider şeytana uyar birşey olur yanında gibi olmaz yanındayken bağında kuvvetli olur gönderme bence
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Başlarım parasına derim ki dedimde 3 4 gün annemde kalıyorum kızım yatak döşeklik oluyor baba diye 1 yıl imkanı yok zaptedemem kocamıda göndermem 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Eşinle aranızdaki bağa bağlı aslında mesela ben eşim olmadan duramam yazın bayrama memlekete tek gitti benim bebeğim küçük diye ben gidememiştim bir haftalığına eşim gitti çok zordu sanki yıllardır gitmiş gibiydi bunun için sizin aranızdaki bağ önemli anladığım kadarıyla sizde öylesiniz bunun için bırakın parayı otursun sizin yanınızda 
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Valla canım kendime adıma konuşmam gerekirse şahsen eşim çok destek biri değildir hep bendedir bütün görevler mesela oğluyla 1 saat anca zaman geçirir 

Sadece 4-5 gün kadar yoktu psikolojik olarak garip hissetmiştim ha hoş dediğim gibi yükümü alan biri de değil ama neden öyle oldu bende bilmiyorum 

Eğer deneme şansı varsa biraz denesin olmazsa geri gelir 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Gecen yil urfaya geldim 28gun gorev cikti ilk ailemin yanina gitttim 1ay sonunda kavga cikti bilmedigim sehirde bir yil tek kaldim cocukla hem de özel cocuktu sonra geldi yine gorev cikti yine ben tekim evdeyim ailem memlekette maddi acidan tabiki de iyi oluyor yaparsin bence maddi durumn sikisiksa

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde turnalar (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde turnalar (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.

410,757 soru