0 oy
620 göst.
Aile kategorisinde (12,379 puan) tarafından

Bu yaz 2 kere tatile gittim geldim çocuklarla ama simdi balayinda olmak isterdim :woot: arkadasim evlendi yeni gitmisler simdi onlari gorunce bi ozendim :D sizde şuan balayinda olmak istwrmiydiniz

23 Cevaplar

+2 oy
(8,623 puan) tarafından
Biz tatil yüzü görmedik bilmiyom nasıl bı duydu 
(2,306 puan) tarafından
Niye görmedin canım sen insan değil misin eşin götürmedi mi hiç o duyguyu niye tattırmadı ssna
(8,623 puan) tarafından
Kaçarak evlendim bir gün sonra ise basladı tatil hayal oldu zaten sonra daha hiç gitmedik
(11,091 puan) tarafından
Bizde gitmedik hic kendimizi bildik bileli asgari ucretle cirpiniyoruz tatil ne haddimize
(8,623 puan) tarafından
Öyle canım askeri ücret yetmiyo zor
(11,091 puan) tarafından
Ya benim de bu sene cok zoruma gitti bu durum duyan tuhaf bakiyo hic mi gidilmez falan diyo bizde gitmek isterdik de iste imkanlar el vermeyince napcaz ben acikcasi bunula imtihan oldugumu dusunuyorum
(8,623 puan) tarafından
Bünye alısiyo canım zaten ben alıskınım ailemle bile tatile gitmedim ozaman bile durumuz yoktu aşcıydı babam geçesi gündüzü yoktu bayramda bile calısirdi şimdi memur oldu ama  şükür daha rahat tatil hayel
(11,091 puan) tarafından
Yok kiz bizimkiler parayi bulunca tatil plani yapiyolar simdi annem calisiyo babam calisiyo 2 kardesim calisiyo babam bi de eytli bu sene horc harc vardi kardesim okuyodu falan masraflilardi da seneye sapancada bungalov evlerde tatil yapcaklarmis plan yapiyolaf ben evden gidince onlarin butce duzeldi heralde bende bi sorun var
(8,623 puan) tarafından
Maşallah canım benim bı babam calişiyo memur kendisi daha yeni oldu annemle bugün daha konuştuk durumunuz iyi olsaydı hep birlikte tatile girderdik diye keşke gitsez ama zor eşimin senelik izni biti bı seneyi daha boşa giti hem hayalimde çocuklar eşimle gitmek tatile isallah nasıl olur
(11,091 puan) tarafından
Kiz ben esim kalk gidelim dese tedirgin olurum tatil nasil yapilir neler yapilir hic bisey bilemem ki :)
-Reklam-
+1 oy
(2,306 puan) tarafından
VAlla biz her sene tatile giderdik bu sene ev aldığımız için gidemiyoruz ne yazıkki köyümü özledim köye gitmeyi isterdim :( 
(3,296 puan) tarafından
Nerelisin kız :)
(2,306 puan) tarafından
Amasya canım
(3,296 puan) tarafından
Yakinmisiz
(2,306 puan) tarafından
Sen nerelisin canm
(3,296 puan) tarafından
Nigde
+1 oy
(12,278 puan) tarafından
çok iyi gezmiştik balayında. bu sene bebekle gideceğiz bakalım tatile nasıl olacak bilmiyorum ama güzel olur inşallah 
+1 oy
(5,502 puan) tarafından
Hayirrr istemiyorum :)) bal ayına  iki ay sonra gitmiştik gebe kalıp gelmiştim :))
+1 oy
(205 puan) tarafından
Ah bende hep evdeyim birak tatili pikniğe bile gidemeyiz 
+1 oy
(2,424 puan) tarafından
Balayına gidemedim isterdim tabi :)) bu ay 2 hafta Antalyaya kaçacagız bakalım nasip olursa :)
+1 oy
(756 puan) tarafından
balayi benim hayalim. biz de hic beraber tatile gidemedik. boyle gidenleri duyunca cok imreniyorum nasil mutlular simdi en guzel zamanlari
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Balayında değil ama tek başıma tatilde olmak isterdim tek kalmaya kafamı dinlemeye kendimle konuşup, düşünüp hesap ve karar vermeye ihtiyacım var 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
O zaman ki fiziğimde olmak isterdim 90-60-90 hatundum doğumdan sonra bozuldu kederlendim şimdi 
0 oy
tarafından
O sırada tatile gitmeyen ben 
0 oy
(576 puan) tarafından

Benim vajinusmusumdan dolayı balayımız zehir olmuştu. Abi kardeş gibi takıldık geldik. İmkanım olsa tekrar gitmek isterdim :)

0 oy
(523 puan) tarafından
İstemezdim oğlum doğdu çok şükür şuan yeni evlendiğim zamana dönmek istemem
0 oy
tarafından

8 yıllık evliyim balayına gitmedim. Evlendim hemen çocuğum oldu zaten...

İsterdim gerçekten 
(235 puan) tarafından
Çocuk engel değil bence hatta daha güzel bı anı olur.keske imkan olsa gitseydik valla çocuklarla daha güzel
tarafından
Çocuk engel değil mi ;)) şuanda da tatile gidiyoruz çoluk çocuk ama eşimle başbaşa gitmek isterdim ilk evlendigim vakitlerde onun yeri başka olurdu. Tabi ki çocuklarla da güzel
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Istemezdim çünkü iki kere de biz gittik geldik 

Yoruldum bunaldım sıkıldım yolda yol çok yorucu oluyor 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ne tatile ne balayına hiç gitmedim ama gitmeyi çok isterdim ev işinden çocuklardan sıyrılıp sadece gezmek yemek yatmak isterdim valla 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Çok rahatsızım sadece uyumak istiyorum :(
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Valla tatilin adı yanımızdan geçmiyor sen 2 kere gitmişsin daha ne istersin Allah'tan belanı mi bacım :D
(235 puan) tarafından
Bu yoruma öldüm gülmekten;))
(3,296 puan) tarafından
Zorumdan gülücük atiyom yani kusura bakmayın millet kafasına göre yiyip içiyor bende burda kendimi yiyip bitiriyom böyle şeyleri görünce de elimde değil yazmadan edemiyom benden daha beterleri var Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum sadece
0 oy
tarafından
Istemezdim karnim burnuma gelmis kendimi zaten tasiyamiyorum ne tatili ayolll 

Ama koye gitmeyi isterdim evlenmeden once hic tatile gitmedim evlendikten sonra esimle tattim o duyguyu ama evlendikten sonrada köye hic gidemedim ozledimde açıkcasi koy havadı bambaska 
0 oy
(3,056 puan) tarafından

4 çocuklu biri olarak 12 gün sonra balayı tatiline gidiyoruz <3 hemde kuzucuklarimla 

0 oy
(3,216 puan) tarafından
Hiç balayina gitmedik eşimle ama gitmek isterdim o hevesim hep içimde kaldı •́⁠ ⁠ ⁠‿⁠ ⁠,⁠•̀

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 1,288 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 646 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 356 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 640 göst.
10 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu

407,221 soru

12,223,232 cevap

36,821 kullanıcı

...