0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
...................

7 Cevaplar

0 oy
(4,497 puan) tarafından
Dostum düşmanımla konuştu diye sildim sebebi de laf taşıyor olmasıydı o yüzden kimseye güvenmiyorum artık
tarafından
düzenlendi
...............
(4,497 puan) tarafından
Benim 8 yıllık arkadaşımdı bi erkek için gitmiş beraber konuştuğumuz konuları 2 günlük tanıdığı kıza anlatmış sonra ne erkek kaldı ne o kız
-Reklam-
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Eğer dost olsa konuşmaz sonuçta der dostuma yapmış olduğu kazığı bana da atar diye ama konuşuyorsa vardır çıkarı senin lafını ona onun lafını sana taşır onun haricinde samimi olmasından şüphe ederim
tarafından
düzenlendi
.....................
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Konuşmadığm kişiyle düşmanımla nasıl düşman olduk ona bağlı ciddi sorunsa tepki veririm ama ufak tefek şeylerse vermem ama dikkat ederim laf taşıma olmasin diye ama büyük ihtimalle onunla da mesafe koyarım 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Herkes istediği ile konuşmakta özgür derdim ve yoluma bakardım. Dostum dediğinin karakteri de böylelikle anlaşılmış oluyor ve ona göre mesafeli olurdum.
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Canım eğer ki dostum da der ki dostuma filan kazık banada atılmıştır konuşmaz benim düşüncem böyle bir dostum var eltisyle kavgalı bende eltisiyle konuşmam dostuma yapılan yanlış bana da yapılmıştır  benim düşüncem böyle 
0 oy
tarafından
Kimseyi kendime dost düşman edinmeme kararı aldığımdan beri kafam çok rahat dostum da yok düşmanım da sadece arkadaşım var kimseyi kendinizi üzecek kadsr deger vermeyin onemeemeyin
0 oy
(113 puan) tarafından
Senin dost gördüğün de seni dost görüyor mu önce ona bakmak lazım.

İlgili bir soru bulunamadı

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...