+1 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar sorumu şöyle açıklayayım evlilik ne zmn oturur düzene girer üç senelik evliyim haladaha alışılmadık durumlar var ikinci olarak eşlerizin ailesi sorunlu olduğu zmn eşiniz ne zmn görmeye başladı benim eşimin ailesi ne kadar kotulukde etse neler neler yapsada görmez asla bana hep savunur halbuki haklı olan benim babası sahip çıkmaz annesi desen zerre gram sevgi gostermez ama haladaha ailesinin peşinde oysaki ben ona o kadar sadık bir eşim ki anne babasından daha çok emeğim var 

26 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
4 sene oldu hala itiştiğimiz noktalar var ama ben onu o da beni tamamen çözdü bence 4.seneden itibaren herşey yavaş yavaş oturuyor biz ilk 2 sene kedi köpek gibiydik ailesinin her lafını derdim ona o da benim ailemi derdi tabi atmazda yani sonuçta ana baba sende atamazsın. Benim kaynana kayınbabada iyi değil ama artık onları konuşunca kötü oluyoruz diye hiç konuşmama kararı aldım kötüde birşey derlerse boşver yaşlılar diyip geçiyorum baktım böyle daha mutluyum sende öyle bi dene gerçekten evin içine 3.şahıslar girmemeli girerlerse kendileride dahil olup bile isteye yuvayı yıkıyorlar malesef
-Reklam-
0 oy
(384 puan) tarafından
5 senede anca otuyor ama 10 yılda tamam oluyo artık ikimizde olgunlaşıyoruz önceden küçük bir şey için ettiğimiz kavga gürültüye ne gerek varmış diye bakıyorum artık bazı şeyleri takmıyorum mesela rahat kafam sakinlik huzur çay olsun eşimin beni sevdiğinden emin olayım tamam gerisi boş valla o onu dedi bu bunu dedi inan umrumda değil artık oysaki bunları önceden o kadar büyük sorun ederdim ki geceleri uyuyamazdım ne kadar cahillik 
0 oy
(4,120 puan) tarafından
Biri otururken diğeri kalkıyo bana sorarsan hiç oturmuyo aslında 
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Sorun varsa hiç oturmaz sorunsuz başlaması lazim
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Valla şöyle soylim 24 yıllık evliyim son 10 yıldır tamı tamına oturdu 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
5-6 ay içinde oturdu bşşzm evliliğimiz.