Bugun esimin is yaptigi ortaginin yazligina davetliydik mangala normalde amcayi taniyorum sadece hanimini gelinini kizini tanimam esim dedi davet ettiler gitmesek olmaz hatta post acmistim tatli gotursem nasil karsilanir diye hatirlayan vardir belki neyse tatli yapmadim iyikide yapmadim yas pasta kurabiye 3 cesit icecek karpuz vs bisiler aldik gittik gitmezzzzz olaydimm
7 erkek filan disarda cardakta mangal basinda oturdular bayanlar evin icinde oturdu. Neyse gittik evin kari ve kocasi allah icin cok guzel karsiladilar onlara lafim yok teyze zaten yasli ise guce dolasti amcada mangal basindaydi evde iki gelin 1 gorumce var gittik agiz ucuyla hosgeldin dediler 11 de gelin diye anlasmislar neyse oturdum 4 cocukla zaten ikisi buyuk oglum erkeklerin yanina gitti kizim bahçede oynadi digeri ikisi yanimdaydi biri 10 aylik biri 13 yasinda zaten 13 yasindakinin zerre sesi cikmaz bi kosede oturur saat 11 de gittik saat 3 e kadar bize 1 yudum su 1 bardak cay veren olmadi hepsi birbiriyle küs agiz ucuyla konusuyor allahim çocuğunu alan odaya gidiyor ben iki kizimla icerde tek kaldim 10 aylik kizin uykusu geldi uyutcam yastik veren yok yer gosteren yok sonra ugrastim uyumadi bitanesi bana ust kata cik sesten uyumuyosa dedi zaten kacacaknyer ariyodum ciktim yukari allahim cati kati sicak toz pislik esime mesaj atiyorum gidelim diye anlamiyor ne oldugunu ayip olur diyor ama daha yemek yok ortada adam is ortagi neyse esimin hatrina sustum kiza mama yaptim su vardi yanimda icirdim uyuttum assagiya ayip olmasin diye baktim kimse konusmuyor konusanda yemin ediyorum karsisindakini kucuk gorerek konusuyor deli oldum ciktim geri yukari kizim uyandi acikti ama hala bize bi su vermeyenler cocuga yemekmi vercek yanimda toz tarhana almistim indim alt kata pisircem tava gibi bisiy istedim ya insan kalkip verir orda diye yer gosterdiler sabir cektim yine esim icin sustum ayip diye tavayi buldum ortada yag yok tuz yok salca yok kizima suyla corbayi oylece tatsiz tuzsuz yaptiim ama agliyom nasil zoruma gitti bebem yemedi bile begenip yukari ciktim oturdum inmedim neyse erkeklere yemek verildi bahcede iceriye de kadinlara sofra kurmualar yiyorlar ya insan bi sesler demi bize kimse bisey demedi en son yasli amca fatketti kizim asaagiya insene sen napiyon yemek yemiyon dedi o oyle diyince hemen yalandan seslediler ben oturmadim kiizim gozume bakti dedim sen otur oturda sandalye yok tabak bardak yok cocuk acccc kalktim kendim servis actim neyse iki lokma yedi kizim esime bukez ya kalkarsin yada seni bosarim dedim o derece zoruma gitti ama nasilda sinirliyim ya madem istemiyorsuniz evinizde misafir cagirmayinnnnn dediler cay ic afiyet olsun size ben sevmiyorum dedim yermiyim sizin ekmeginozi onuda zehir edersiniz siz neyse arabaya bincez amca dedi kizim nasil memnun kaldin mi ama adamin biseyden haberi yok dayanamadim dedimki amca sen bukadar bes para etmezi bu evde nasil topladin cok aradinmi amca anladi isi kizim ozur dilerim bilemedim herseyin farkindayim dedi dedim amca helal et hakkini ben senden ozur dilerim dedim utandim keske demeseydim diye bindim arabaya esime agzima geleni saydim valla bilmiyordum oyle olacagini tanimiyom gelinini kziini dedi ki nerdem bilsin bende sizi icerde sohbet ediyonuz cocuk durmadi ondan gidelim diyosun sandim dedi dedim ben acliktan bayilcam saat 5 olmus dogru yemege gotur ee herseyin bi cezasi var tika basa yedirdim cociklarima
Uzun oldu hakkinizi helal edin ama cok zoruma gitti halada gidiyor ben evime gelene oyle yapamam gormedik babadan anadan oyle bisey onlar nasil oyle yaptilar ya bide kendilerino yuksek goruyorlar cok kızgınım kendime cokkkkkkkkk niye sustum cebap vermedim