0 oy
1,181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum Ekim doğumlu 71aylik olacak yani okula baslatsam mi dedim bilişsel olarak hazır ama sosyal yönü eksik girişken değil o yönü el becerisi vs degissin bir yıl ertele dedi kafayı sen yersin dedi büyük gitmek herzakan iyidir dedi hak verdim ben sizcede öyle mi 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum da Kasım 2018 doğumlu ben bu sene anaokuluna gönderecegim çünkü bizimki fiziksel olarak da çok geride 104 cm 14 kilo yaşıtlarınin çok gerisinde ayrıca öyle çok sosyallesmedi 

Bende bir sene geç gitmesinden yanayım bize de birinci sınıf çıktı yoksa 
tarafından
Benimki sanırım 109 cm 18 19 kiloya yakın çok sosyal deil yemeğini mızmız yer ifade etmekte zorlanır kendini bu yıl 2017 li çocuklar atakken bizimki ve diğer küçükler pasif kalıyordu bazı şeylerde önde ama daha iyi olup kendini geliştirsin istiyorum dahada ondan iki yıl gitsin istiyorum anaokuluna pişman olur muyuz sence bir yılını yedik diye
tarafından
Ben hiç öyle düşünmüyorum şahsen çünkü bizlerde yedi yaşında başladık şükür ne eksiğimiz ne biseyimiz var
Çocuktan çocuğa değişir elbette ama benim oğlum asla gözü açık değil kendini savunamaz bazı çocuklar var ki çok yamanlar birbirlerine zarar verirler ben korkuyorum böyle olmasından
tarafından
Eeee bu yıl öyleydi işte kebdinden 5ay büyük arklarindan çok çekti savunanayip sinirleniyordu üzülüyordu vs nebilim bu yılki arklari hep baskicak 1.sinifa sorar mi üzülür mü diyorum arkalarını bide oğlumdan geri adımda olan kankasi vardı gerçi 77aylik olcak o fln baskicakmis oğluma haksızlık mı ediyorum okadar sayıları harfleri heceleme vs bildiği hâlde gondermemek 1 yılını calarmiyim düşüncesi içimi yiyiyo inan
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 502 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
24 cevap 1,432 göst.
+1 oy
34 cevap 760 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (574 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 437 göst.