0 oy
522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Ben Görücü usulü evlendim aileme göre biri sizin evliliniz nasıl oldu 

34 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik birbirimizi bir kez gördük sadece bana nasılsın dedi bende iyiyim sen dedim ve bide baktimki 8 yıldır yanımda :)))
(14 puan) tarafından
Aaa biz gibi
(780 puan) tarafından
Yaa Allah mutluluğunuzu daim etsin:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görücü usulü. Geldim, gördüm, elhamdülillah ve maşallah sevdim.
Rabbim hayırla afiyetle kazasız belasız sağlıkla sıhhatle islam üzere uzun ömürle daim etsin. Amin.
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Tanışma görücü usulü oldu biz konuştuk anlastik cok şükür bi sıkıntımız yok 5 ay içinde Nisanlandik 1 sene sonra evlendik 2 yıl oldu 11.5 aylık kızım var
0 oy
(2,772 puan) tarafından
İlk görüşte aşk tanıştıktan 8 ay sonra evlendk Allah'ıma şükürler olsun
0 oy
tarafından

Vallahi canım ben görücü usulüne karşı değilim sonuçta bu da bir gelenek bazen severek evlenmekten daha iyi oluyor görücü usulü hatta :) ama ben galiba görücü usulü evlenmezdim yani tanımadığım etmediğim adamla aynı yatakta yatamam üstelik sevmediğim adamla bilmiyorum halbu ki nasıl işliyor o işleyiş onu da bilmiyorum ama düşüncem bu 

0 oy
(12,662 puan) tarafından
bir kere vir arkadaşım beni arkadaşına ayarlamaya çalıştı, çocuğun yüzüne bile bakamamıştım üniversitede aynı bölümde olsak bile. sonra olmadı tabi, görücü usulü olsa yine tanışamazdım herhalde. severek evlendim mutluyum. valla kim nasıl evlenirse evlensin mutlu olduktan sonra önemi yok
0 oy
(10 puan) tarafından
Bence severek evlenmek daha güzel ben görücü usulü evlendim ve pek memnun değilim bazı konularda 
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Severk evlendim ama simdiki aklim olsa mantigimi one koyardm
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Hiç evlenmemek. Insallah artık şu ailelerde ki evlenme baskısı,.çocuk yapma baskısı yok olur gider. Sanki herkes evlenip çocuk yapmak zorunda. Hayatım boyunca hiç evlenmeyi düşünmedim evlilik bana göre değildi çünkü. Annem artık o kadar çok söylüyordu ki evlen diye ama tabi kötülükle değil güzellikle Allah için. Tamam dedim evlendim 33 yaşında. 6 yıllık evliyim ve evlilik gerçekten bana göre değilmiş haaa eşim iyi biri şansıma ama benim vücudum ve psikolojim bunu kaldırmıyor. Çok zorlaniyorum. 
0 oy
(2,020 puan) tarafından

Sözde severekti evlenince bende eser kalmadı o sevgiden :D evlenmeden önce yanıp tutuşuyodum ne s*lakmışım:woot:

0 oy
(863 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik eğer sevgili olsam asla evlenmezdim 
0 oy
(863 puan) tarafından
Beni seveni ben sevemedim benim sevdim dediğim bir gün yüzüme bakmadı görücü usulü evlendim pek bişey değişmedi başlarda iyi hoş diyorduk ki ben sevmeye çalıştım sevdim meselesi gibi oldu ama şimdi bakıyorum da şimdiki aklımla evlenmezdim bir *** yedim kader kısmet imiş hayatımız gençliğimiz böyle işte gidiyor kıymet bilmeyenle
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Valla tanıştırdilar bizi. Zaten bizim köyden biriymiş ben ilk duyduğumda ölsem evlenmem banane o eşekten çalışıp atanicam yeni bitti üniversite dedim. Sonra hadi bir göreyim zaten hayır diyeceğim dedim onun ailesinin israriyla. Geldi uçakla başka şehirden. Biz biraz gezdik. Haftalarca konuştuk Sonra oldu bu iş dedik iyi ki de olmuş. Çok seviyoruz şükür. Bir oğlumuz oldu 41 günlük ❤️
0 oy
(47 puan) tarafından
Ailemden kurtulmak için evlendim. Sonuç cehennemden cehenneme düştüm 7 yıldır yaniyorum kömür oldum agliyanim yok

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 355 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 551 göst.
0 oy
48 cevap 887 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,203 göst.
5 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minik aslanim (178 puan) tarafından soruldu

408,518 soru

12,275,093 cevap

37,715 kullanıcı

Kategoriler

...