0 oy
513 göst.
Aile kategorisinde (321 puan) tarafından
Ben ilkinde sormuştum olmuş kardeşinin ismini koymammi istedi bende koymadım kaynatam karışmaz zaten siz ne yaptınız mesela

56 Cevaplar

0 oy
(3,881 puan) tarafından
Sormadık tabi ki eşimle ben koyduk...
(321 puan) tarafından
Asil duruş tebrik ederim
(3,881 puan) tarafından
Teşekkür ederim,  zaten onları ilgilendiren bir durum değil ki çocuğumun isminin ne olacağı...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bız evdeki herkes bir isim söyledi eşim karıştırdı kaynanam çekti hangi isim çıktıysa onu seçtik. Kayananmkn kızı yoktu benim bebeğim kızdı öyle herkesin gönlü hoş oldu :)
(321 puan) tarafından
Ben yapamazdım canım eşimle karar vermek isterim kimse karışmasın isterim ama işte
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Benimkine 3. Çocuk haberini bile vermedik kaldıki iaim sorayım :D
(321 puan) tarafından
Ciddi misin canim:) ne zaman öğrendi gebeliğini:)
(6,343 puan) tarafından
Öğrendimi bilmiyorum :) ben 13 gün önce doğurdum :D
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Eşimle karar verip koyduk. Kimse de karışmadı. 
(321 puan) tarafından
Aslında en doğrusu bu
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Dokuz ay ben taşıyorum bulantısı ayrı rahatsızlığı ayrı doğunca da ben bakıyorum eşim bile önceliği bana vermiş o yüzden sormadım sormam da 
(321 puan) tarafından
Helal olsun canim sana aslında kari koca birbirini her anlamda destekledi mi dışarıdan pek müdahale olmuyor
(2,065 puan) tarafından
Aynen öğle eşin desteklemesi lazım anne olmak kolay değil
(321 puan) tarafından
Her anlamda çok yıpranıyoruz eş desteği çok önemli psikolojik anlamda hele
(2,065 puan) tarafından
Benim kayınbabam hep eşime der aman karını üzme aman kırma bak sana çocuklara iyi bakıyor diye o yüzden ailede önemli
0 oy
(904 puan) tarafından
Yok niye sorcam ki onane yani ona kalsa benm ismim olcak dye iki kizmdada çok diretti koymadik eşimde istemedi annesnin ismini bende isim koyarken sormadı kimseyede 
(321 puan) tarafından
Canım iyi tripleri yemedin onların en iyi silahı o
(904 puan) tarafından
Baya trip attı eşime sütüm sana haram olsun felan dedi ama kızı koymuş zaten ismini ben niye koyayım yani var ismi ısrar etmenin anlamı yok demi baya bı konsmadi zaten bebeği gormeyede gelmedi baktı bizde adım atmiyrz konuşmaya başladı tekrar bzimle
(321 puan) tarafından
Kız seninki çok ileriye gitmiş yok deve
(904 puan) tarafından
Aynn baya abarttı zaten ama yapan kendine yapar valla mecbur değilim koymaya
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Annemle eşim karar verdi oğlum oldu kerem. Kız olsaydı da annem ipek istiyordu eşim de ipek koyacaktı milyon tane isim önerdim. Ama ikisi itiraz etti. Yine doğursam yine eşimle annem koyar adını. Rahmetli kayınpederimin ismini koymayacağım haberiniz olsun dedim kaynana ben koydum isteyerek diye siz de koyun demeye getirdi eşim de ben de sallamadık. 
(321 puan) tarafından
Ölmüş yakınların ismini koymayi pek tercih etmiyorum ne bileyim ya
(13,316 puan) tarafından
Ben de sevmem
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kayınpederim komünist isimleri söyledi ben de istemedim. Onlar kim oluyor ki sorcam. Kocam en büyük destekcim Allah razı olsun ne istediysem yaptı bir kere kalbimi kırmadı İlkini kuzey istedi ikinciye hamileyim Ayaz istedi ikisine de tamam dedim 
(321 puan) tarafından
Ayaz ismini bende beğeniyorum ama kuran da geçen anlamı güzel bi isim istedim sağlıkla gelsin büyüsün paşa
0 oy
(645 puan) tarafından
Asla öyle bir riske girmedim. Onlar direkt konulsun der çünkü 
(321 puan) tarafından
O zaman iyi yaptın bacim
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Sorarsan oda fikrini önemseyeceğini düşünüp söyler tabi . Madem koymayacaksınız sormasaydınız. Sormaya da gerek yok zaten 
(321 puan) tarafından
Bi dahakine sormayı düşünmüyorum zaten aklımda kız erkek olursa belirledigim
0 oy
(6 puan) tarafından

Kaynanam hmile olduğumu öğrenince kız olursa ölmüş kardeşimin adını koyacaksınız dedi. Bende kız da olsa erkek de olsa ismini eşimle ben koyacağız zaten isimler de belli tartışacak bir konu yok dedim. Eşim de kendi kızları koysun teyzemin ismini biz neden koyuyoruz deyince bozuldu çocuk sizin ne yaparsanız yapın dedi :D

0 oy
(110 puan) tarafından
İsimleri eşimle birlikte seçtik . Kimseye söz hakkı vermedim . Eşimin tarafına kalsa herkesin ismi ayrı ayrı konulacak ama ben kabul etmedim . Eşimde istemedi ,ailede olmayan bı isim olmasını istedi . Şuan ikinci kızımı bekliyorum bana kalsa ' duru' ismini koyucam ama eşim inatla ' lidya' koymak istiyor , bakalım hangimiz kazanacaz
0 oy
(2 puan) tarafından
Canım sormayı bırak ben daha ağzımı açmadan kendisi karar verdi çocuğun ismine bana hiç fırsat vermedi :)) 
0 oy
(871 puan) tarafından
Yoo biz ona bebeğimizin ismi Allah'ın izniyle doğunca bu olacak diyoruz bitti, karar benim ve eşimin 
0 oy
(698 puan) tarafından
İlk çocuğumda sormadım onlarda teklif etmediler zaten ikinci de erkek oldu kayınpederime dedim istersen babanın adını koyalım yanına ben de bir isim koyarım diye yok dedi siz ne isterseniz koyun dedi.

Not: eşim tek erkek ve 4 kiz kardeşi var. Bende tek gelin olduğum için belkide ilk çocuğuma karismadilar öneri de bulunup geri çekildiler hoş gene onların istediği olmadı :D ikinci de de önceliği ben vermek istedim kimseye de sormadan kayınpederime direk dedim istersen koyalım diye cok hoşuna gitti ama koydurmadk
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Ne munaseboooo
(321 puan) tarafından
Hahha güldürdün benii:D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 341 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 402 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu