0 oy
665 göst.
Aile kategorisinde (148 puan) tarafından
Kizlar hamileydi eltim 2 ciye 1 oğlu vardı 2 cide erkekti anne karninda vefat etti gittik evine ettik destek olduk neyse bende hamileydim o sıra soylemiyordum kimseye düşük tehlikem olduğu için zaman geçti öğrendi düşman oldu eltim otomatikmen kaynimda benim de bir oğlum var bide 20 gün önce doğum yaptım kızım oldu elhamdülillah neyse bayramlarda v.s bizi görünce yollarini degistiler benim eşim büyük kaynimdan abisi oluyor bayramı bile kutlamadı neyse dedik şimdi dogim yaptım gecen kaynim eşimi aramış hayırlı olsun diye bide demiş benim için söylersin aradığımi tebrik ederim gözünüz aydın isteyken aramış karısı yanında ararmi hiç ki aramazdida kesin kaynanamlar zorla aratti neyse gecen durum attım whatsapa kaynim görmüş etmişti az önce fark ettim beni engellemiş. Ay şaka gibiler şizofrenler mi bunlar ne şimdi şeytan diyor karısına mesaj at siz ne yapmaya calisiyorsunuz sağ gösterip sol mu vuruyorsunuz haberin var mı bilmem ama senin korkundan olduğu belli kocan tebrikler ediyor beni kocamı sonra şizofrence hareket edip engelliyor düğünlerde v.s oğlumu görüyor seviyor bize ses veriyor ediyor lütfen kocanı daha da sıkı uyar hatta heryerden benim kocamı da engellesin bizimle tamamen başınızı koparin dicem karısı varken düşman adam karısı yokken aileye düşkün biri oluyor 

21 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Neden küstüklerini inanın hiç anlamadım. Ama siz de onlara uyuyorsunuz. Bırakın kim ne yapar yapsın. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 864 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 625 göst.
9 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 625 göst.
29 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

404,048 soru

12,104,027 cevap

36,422 kullanıcı

...