0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
17 senelik evli abimle yengem tüp bebek yaptılar eskiden olmadı aşılama yaptılar olmadı koca kadın ilaçları kullanırlar hocalara gittiler olmadı  psikolojikmen çok kötüler abim bazen evden çıkmak istemez kimseyle konuşmaz kırar döker . Geçen bir ay önce bir Dr var diye mesaj attım nolur ona bir gidin dedim abim tüm umudunu kaybettiği için yengem i artık surda bu Dr var şu var gidin desekte gitmedi artık . İşte ben zorladım o yok olmuyor dedi yengemin bağışıklığı bebeği yabancı cisim algılayıp öldürüyor onun durumu çok farklı dedi .. işte gitmişler tüp bebek önermiş Dr ama yüzde bir ihtimal demiş umut işte ama tutmamış onbeş sonra Dr Kontrol u var gelin tüp bebek olmuş mu diye ama tutmamış şuan çok kötüler . Özellikle abim çünkü çalıştığı herkes soruyo ona çocuğun olmadı mı hala yok mu kendinden küçükleri görüyor çocukları olmuş .. korkuyorum kendisine zarar vermesinden  WhatsApp ta paylasimlar yapiyo

28 Cevaplar

0 oy
(7,155 puan) tarafından
Abin isyana giriyor buda onların bu dünyadaki imtihanı demekki evet çok zor rabbim yardımcıları olsun ama kendine zarar verecek kadar iş ileri gittiyse isyana giriyor rabbimin bir bildiği vardır belki hayırsız evlat olucak belki engelli doğacak bir ömür bu yükü taşıyıp daha fazla isyan edecek demekki haklarında hayırlsı böyle rabbim kulunun duasına evet der istediğini verir bekle der daha iyisini verir hayır der en iyisini verir her halimize şükretmek lazım keşke abin bi uzmandan destek alsa rabbimin bi bildiği vardır bunu anlayabilse keşke anlattığın gibi ise bu yol ,yol değil hem bu dünyayı hem öteki dünyasını ziyan edecek yazık 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki yengenin durumunun hiç mi tedavisi yok bi Oluru yok
0 oy
(577 puan) tarafından
Bazen olmaması daha hayırlıdır. Şer görünen şeyde mutlaka bir hayır vardır 
0 oy
(539 puan) tarafından
Bak canim benim yazdiklarimi hemen yengene abine atiyorsun hemen yapiyolarlar persembe gecesi tamam mi rabbim bos cevirmeyecek görürsün bende yillarca tedavi gördüm yaptigim dualar ve hayirlar sayesinde coxugum oldu etrafimda olmayan kisilerede anlattim onlarinda oldu elhamdülillah 

Her perşembe gecesi

Gece sessiz bir odaya gecip 

313 ayetel Kürsi okuyacak

4 rekat hacet namazi kilip 

İstege bagli sayi fark etmez yasini serif okuyacak

Namazana baslayacak her namazın sunneti ve farzi  arasinda 41 fatiha serif okuyacak

Bol bol sadaka hayir yapsinlar rabbime çok şükür iki evladimada boyle kavustum rabbimin elinde 

O ay olmayabilir rabbim onun duasindan isteginden emin olmak için imtihan edecektir devam etsinler birakmasinlar ben 2 ay boyunca yaptım 

Aksam namazini kilarken surekli basim agriodu strestendir dedim namazdan cikmayinca eşim merak etmiş nasil olduysa basim çok döndü o an tansionum düşüp bayılmışım esim hemen hastaneye götürmüş esime adet oldumu diye sormuslar ilac vermek için esimde daha günü gelmedi demis hemen kan almislar esimi cagirmislar hayirli olsun dilek hanim gebe dikkat etsin demis o an o hastane bise sanki cennet bahçesi oldu sanki 
(137 puan) tarafından
Maşallah çok sevindim çok güzel inanarak yapınca oluyor demekki çok teşekkür ederim
(539 puan) tarafından
Bunu mutlaka yaptirin hem abiniz toparlanir kendine gelir rabbim mutlaka kabul edecektir duanizi kuzum
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Benim abinde 12 sene oldu bende çok üzülüyorum ama kızdığım çok şey var

Asla kimde sorun söylemiyorlar birbirimize söz verdik diyolar 

Doktor önerisi yapamıyoruz asla vede asla konuyu actirmiyolar 

Çok para lazım bu tedavi için 

Biz tedavi oluyoruz karışmayın diyolar ama araba ev evlerine esylar herşeyi rahatlikla yenildiler aklım almiyo aldığı maaş asgari ücretten bı tık fazla
0 oy
(334 puan) tarafından
Allahım şu gece hürmetine onlara da nasip etsin tez zamanda hamileyim kalkıp oturup hep Allahım gerçekten anne baba olacak ve olmak isteyen herkese nasip et 7 yıl çocuğum olmadı gitmediğim doktor koca kadın ilaçları bitkileri kalmadı hepsini denedim olmadı 3 aşılama yaptırdım tutmadı son çare tüp bebek dedik tüp bebek yaptık tutu bir kızım oldu şuan 15 aylık ve ben şuan tekrar hamileyim ve doğal yollarla bize öyle bir süpriz olduki şuan 3 aylık oldum daha da inanmıyorum çünkü sağlık ocağında ki hemşireler bile korunmana gerek yok tüp bebek demişti Allah’ın mucizesi çok inşallah onlara da onu yaşatır çok zor çok iyi anlıyorum onları ben 
0 oy
tarafından
Bizim köyde 3 erkek var yaşları 60 üstü.Bunlar küçükken üvey anneleri büyü yapmış çocukları olmasın diye ve hiç bir zaman çocukları olmadı.Bir tanesi karısı vefat etti yeniden evlendi yine çocuğu olmadı.Digeri üvey kardeşinin çocuğunu evlatlık aldı.Diger kardeş ise erkek bir evlatlık aldı bebekken almışlar çocuk benimle yaşıt 28 vardır.28 yıldır etmediği eziyet kalmadı onlara.Adam dayanamadı vefat etti.Bu çocuk da ne ararsan var içki jumar uyuşturucu yalan .Bir Allah bir dediğine inanırım derler ya öyle söylediği 3 kelimenin 2 yalan.Diger adam ise hiç evlatlık almadı şimdi şey diyor benim tek derdim vardı iyi ki evlatlık almamışım.Derdim bir iken 10 olurdu diyor.Diger kardeş ise dedim ya üvey kardeşinin evladını aldı çocukken oda kız ama oda burunlarından getiriyor çok fazla şımarık 
0 oy
(511 puan) tarafından
Rabbim kimseyi umutsuz birakmsjn. İnşaallah abininds olur 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 36kubra25 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 162 göst.