0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba eşim ailesiyle para vermişler köyde mezarlıkları var benim adimada vermiş.. ben istemiyorum kötü insanlarla aynı yerde gomulmeyi .. benim hayatımı maf ettiler bağri ölümümü rahat bıraksınlar.. nasıl nereye gitmem lazım iki günlük dünya .. nezaman ölecegimiz belli değil .. nereye gitmeliyim..

26 Cevaplar

0 oy
(4,011 puan) tarafından
Ben de istemiyorum esimin koyune gömülmek. Herkese esime söylüyorum vasiyetimdir beni kendi koyume gomun diye. Üvey amcamin esi vefat rtti. Esi başka memleketli ama istsnbulda ailesi. Amcam ne İstanbul'a yengemin memleketine ixin vermedi. Esi oldugu için kararı o veriyo. Ee ne oldu cenazeden döner donmez evlenirsem bana kizmayin demeye basladi. Üvey halam hemen aday aramaya basladi. Adam iki üç ay icinde evlendi. 
-Reklam-
0 oy
(7,625 puan) tarafından
  ლ(◉❥◉ ლ)ლ(◉❥◉ ლ)ლ(◉❥◉ ლ) ლ(◉❥◉ ლ)    filim ğibi hayatlar  
0 oy
(628 puan) tarafından
Şaka gibi bir post gerçekten insanların dirisini dert ettiğiniz yetmedı ölüsüne sıra geldı hey Allah'ım :))) boşvermeyi ögren derim hayat daha güzelleşecek ınan bana
0 oy
(903 puan) tarafından
Doğru valla hak veriyorum bende eşimin koyunde gömülmek istemiyorm sevmiyorum burda bi dau bile okumazlar bende İstanbul'da gömülmek isterim büyüdüğüm yerde bende vasiyet edecem eşimde dinlemiyor beni ben nereye sen orayaa diyor sevmiyorum evlatlarımız buyuynce burda mı olcak sanki hepsi bı yerde düzen kuracaklar yani
0 oy
tarafından
Seni bu hale getirecek ne yaptılar acaba valla en son düşüneceğim şey nerde gomulecegim belki gömülecek bir cenazemiz bile olmicak 
0 oy
(827 puan) tarafından

Pardon da Kocan ben nereye sen oraya derken neyden bahsediyor :D 

İnsanın ölüsüne bile karışıyorlar anlamadım. Ha bir de böyle bir şey var ben öldükten sonra isterse gömmesinler pekte önemli değil. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (862 puan) tarafından soruldu

401,394 soru

12,013,351 cevap

36,207 kullanıcı

...