0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz ama aşırı meraj ettim o yüzden soruyorum spiral taktırdım yumurtaya giden yollar kapandi ya adet kanaması da o yoldan gelmiyor mu yol kapalı nasil cikcak gelcek aşırı meraj ettim nasil oluyo yani beni bi aydinlatsaniz rica etsem

6 Cevaplar

+1 oy
(617 puan) tarafından
Giris yasak çıkış serbest diyesim geldi agshshshshs:)
tarafından
Sjajajsjsjajjsshhsah
tarafından
Puhaha çok güldüm:)
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
Spiral yolu tam kapatmıyor, orda iltihap oluşturuyor, iltihap nedeniyle spermler ilerleyemiyor. 
0 oy
(107 puan) tarafından
Bende taktırdım yeni şuan kanamam var sizde durum nasıl acaba 
(768 puan) tarafından
Bende pazartesi taktirdim kanamam hiç olmadi ama galiba bugun regl oldum
(107 puan) tarafından
Aynı gün taktırmışız bende akıntı şeklindeydi ilk gün dünden veride adet kanaması gibi oluyor hormonlu mu bakır mı sizinki ben bakır taktırdım da
(768 puan) tarafından
Benimde ilk gun akıntı olur ilac akar dedi hemsireler batikonla temizleyip yerlestiriyo ya icini o akti başka kanamam olmadi benimkide hormonsuz bakır oluyo herld bugun benimde karnimda sabahtan agri vardı regl olcak gibu cok az bi kanamam oldu daha gelen yok belki regl olmamisimdir bilmiyorum afedersiniz dün esimle biseyler yaşadık belki o yüzden oldu bilmiyorum
(107 puan) tarafından
Anladım iki hafta ilişki yasak dendi bana inşallah kayma filan olmaz ondan korkuyorum 1 ay sonra kontrol var bakalım
(768 puan) tarafından
Bana haftaya kontrole gel iliskiyede girebilirsin sorun yok dedi bende kaymasindan korkuyorum o aciyi bida cekemem
(107 puan) tarafından
Ay evet ağrı olmaz dediler ama ağrı oldu bende de inşallah kaymaz 3 çocuk doğurdum ama o çatala çıkıp işlem yapılması aşırı geriyor beni ay bu kadınların çilesi hiç bitmiyor
(768 puan) tarafından
Az omce esime bende oyle dedim erkek olmak miss gibi kadinlara oluyo olan cok zor kadin olmak dedim haklısın dedi ins kaymaz da tekrar yasayamayiz
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Adet görürsem eğer taktırmayı düşünüyorum da daha olmadım. Bilgim yok 
(768 puan) tarafından
İlla adet olmak gerekmiyormus bende adet olmadan taktirdim ultrasondan bakti takalim dedi
(1,865 puan) tarafından
Burda öyle canım. Adet olupta adette iken kanda gebelik testi yaptırıp veriyorsun
(768 puan) tarafından
Bende oyle saniyordum ama ultrasondan bakti kan verdim hormonlarima baktı ogleden sonra sonuc çıktıktan sonra taktı
(1,865 puan) tarafından
Her yerde değişik demek ki ama benim dediklerim burda mecbur. Bizzati gidip görüştüm. Ve bu şekilde yaptıklarını söylediler. Sağlık ocağındaki ebeler de aynen böyle konuştular. İlla olman gerek diye
(768 puan) tarafından
Hmm olabilir doğrudur
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Kız kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kshjj
0 oy
(3,849 puan) tarafından

Çok güldüm özür dilerim :D bende taktırmıştm daha önce ama hiç aklıma gelmemişti bu soru 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Senajhkl (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde aycan123 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
25 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemserap (964 puan) tarafından soruldu

408,517 soru

12,275,051 cevap

37,713 kullanıcı

Kategoriler

...