0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (836 puan) tarafından
Kızlar benim 2 tane bilezigim var 2 Side enli normal bilezik bende 2 tane daha adana burmasi istiyorum eşimde onların devamını Alıcam öle kötü durur diyor bende hevesleniyirum( mehrimi vermisdim simdi geri odüyor  25 Gr iki tane var  diğer ikisini adana vurması istiyorum ama almıyor)

sizcede kötü durur mu

6 Cevaplar

0 oy
(5,905 puan) tarafından
Ayrı ayrı olunca evet güzel durmuyor o enli dediklerin zaten başlı başlına kaba duruyorlar bence hepsini burma yapardım yerinde olsam 
(836 puan) tarafından
1  2 yıl anca oldu agr geliyo gunluk takmak istemiyorum
(5,905 puan) tarafından
Benimde düğünde onlardandı evet çok kaba takılmıyor sonra burma yaptım yeni aldıklarım hep Ajda burmalarla kocama motor alcam yada kendime araba bakalım sonra ajdadan devam
(836 puan) tarafından
Arabamız var daire alırsam verirmisin diyor tabu ortak olursa neden olmasın diyorum e bı yerde   de hayat hain napicaksin
(5,905 puan) tarafından
Bizimde var ortak 1 aracımız ama ben kendime ayrı almak istiyorum yada işte kocama motor alıp arabaya el koycam
(836 puan) tarafından
Ben panik atam suremem ki ehliyetim yok hayattda farkli amaçların var mesela dükkanımi açmak gibi eski günlerdeki gibi... Ev araba ikinci planda
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Model atsaydinjz elinizdekinden yan yana farkli nasil durur oyle konusurduk 
(836 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Resim kıyamadım dosya tipi desteklemiyor diye klasik enlilerden düğün bileziklerim
0 oy
(836 puan) tarafından

image

bunlardan ikisi  sizce ikitane burmami alıyım devamını alayim
(10,977 puan) tarafından
Benimde bunlardandı uçup gitmeden önce :)
(617 puan) tarafından
Aaa ben bunlari cok seviyorum bence eşini dinle devamini al
(836 puan) tarafından
Geri iste bakdim versende vermesende kadir kıymet bilmiyor mehrimi istiyorum dedim
(10,977 puan) tarafından
Bu model kötü değil ama ikisini bir koluna ikisini öbür koluna takarsan sorun hallolur
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Bencede eniste hakli 
(836 puan) tarafından
Keşke banada alsalar onlar benim düğün takılarını istiyor ev yapdircaz diye oraya giderken takmıyorum en çok da şu talihsizliği ne üzülüyorum
(9,962 puan) tarafından
Yok artik
(836 puan) tarafından
Var var takmıyorum köye gidince eltimle kaynanam  bir oturuyor kaynanAm baskliyor kese bir olsa eşim memur 10 kişiye bakmak zorunda⚒️ sanki bende takmıyorum yanında gelemiyorlar yüz vermiyorum eşimi hattı için 3 gün  cehennem oluyor
(9,962 puan) tarafından
Ben anlamiyorum kese bir ne demek yani koca koca insanlariz herkesin evi yolu ayri niye bir olacak ki gelin mihrini vermek zorunda degil o nasil bi sacmalik
(836 puan) tarafından
Geri kafalılar  allahdan eşim pintide bende biraz ters bi insanım çok yüz bulamiyor benden kedi köpek gibi bakisiriz gelince
0 oy
(1,191 puan) tarafından
30'a yakın her model bilezik takıldı düğünde ama hiçbirini takı diye kullanmam silah altında falan olamazsam :))) Varoş hissediyorum kendimi altın takınca 
tarafından
+++++ aşırı cingenemsi
(1,191 puan) tarafından
Aynen öyle, yer gök bana görgüsüz diyormuş gibi hissediyorum :))
0 oy
tarafından
İkisini bir koluna ikisini bir koluna tam birşey olmaz ki
(836 puan) tarafından
Bende böyle yaparm diyorum eşime görgüsüz gibi diyor onu finleyip aynı model alsam mı evde zaten takmıyorum agr oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
0 oy
10 cevap 771 göst.
30 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sunehriiii (1,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 265 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,832 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,168 cevap

36,262 kullanıcı

...