0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından
Merhabalar hanımlar 23 aylık oğlumun astım bronşiolit var sık sık hasta oluyor yine hastalandı ve şuruplarını veremiyorum asla herzaman böyle ilaç saati geldi mi evde kıyamet kopuyor resmen kaşıkla denedim olmadı biberon kapağına koydum olmadı pipetle verdim olmadı şırıngayla veriyorum olmuyor konuşuyorum anlatıyorum yok ne yaptıysam yok mecbur şırıngayla kafasını zorla tutarak veriyorum genzine kaçmasından korkuyorum çünkü arada kaçıyor ciğerine gidecek diye panik oluyorum iyice yanağına doğru sıkıyorum ilacı ama illaki bi kaçıyor bugün kustu çok az genzine kaçtı ve çok ağlıyor bağırıyor  diye sizler ne yapıyorsunuz böyle durumda? Acayip zorlanıyorum evden sanki işkece ediyormuşuz gibi sesler çıkıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,626 puan) tarafından
Bizimkinde içmez şırıngayla veriyorum zorla 
(573 puan) tarafından
İlaç saati geldi mi sıtma tutuyor beni
(1,626 puan) tarafından
Aynen bide doktora götürdüğümde acel terleri döküyorum daha odaya girdiğinde başlıyor kıyamet koparmaya
(573 puan) tarafından
Evet benimde öyle oluyor inşallah düzelirler ne diyelim artık
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Ayni sorunn tıpa tıp aynısı bizde de var. 

Şırınga ile veriyorum.. Babası tutuyo ben sıkıyorum ağzına. Bas bas bağırıyor. 

Sonuncu hastaliginda karşı komsumla icirdikk onun cocuklarida var onlarin varlığıyla içiyor kuzu kuzu 
(573 puan) tarafından
Evet resmen boğuşuyoruz babası kafasını tutuyor o ağlarken bende yanağına doğru sıkıyorum bu durum hiç hoşuma gitmiyor çocukta travma da kalacak yani
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Meyvusuyuna katıp ver o zaman ben öyle yaptım doktor demişti 
(573 puan) tarafından
Antibiyotik  calpol ve dolven veriyorum sorun olur mu
(7,626 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ben artık bu şekilde ilerliyorum ama doktor dahilinde . Siz bir sabah sağlık ocağına gidip doktora danışın isterseniz
(573 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim
0 oy
(566 puan) tarafından
Oğlumda aynıydı kıyamet kopardı evde, bi tane bonibon koyuyorum öylelikle içiyor arkasından hemn su veriyorum 4 yaşında ama benimki anlatırsan belki içebilir sende deneyebilirsin 
(573 puan) tarafından
Evet bugün bizde Çikolata verdik normlde bayılır çikolataya yok onuda atıyor
(566 puan) tarafından
Suyun ve meyve suyunun içindede anlardı benim oglum, zorla verince kusardi geri çok şükür böyle içiyor. Umarım seninkide içer bi sekilde
(573 puan) tarafından
Ay inşallah canım ya böyle olmuyor çünkü
0 oy
(72 puan) tarafından
O sorun bizdede vardı çok çektim ama yaptığım su oldu sağlık ocağına gittim doktor iğneyle ilacı gösterdi hangisi dedi ignemi ilaç mı dedi kizim ilacı seçti ogunden beri içiyor ama 3 yasinda başladı bu bende çektim yani
(573 puan) tarafından
Evet şuan doktor söylese bile anlamaz oğlum inşallah düzelir ya
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Bu ben benimkide sevmez once yarisini sıkıyorum sonra diger  yarisini  bazen kabulleniyor aglamiyor ama genelde evde kiyamet kopuyor
(573 puan) tarafından
Off napacağız böyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
12 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
24 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayferak (1,968 puan) tarafından soruldu

404,756 soru

12,124,588 cevap

36,483 kullanıcı

...