Çünkü burası anonim ayrıca bazı konularda insanoğlu olarak diğer insanların neler yapacagi,neler söyleyeceğini nasıl tavır takinacaklarini bilmek istiyoruz.Hatta bazen bildiklerimizi onaylatmak istiyoruz.Bazen hunharca saydırmak istiyoruz çünkü o an hakkımızı koruyamadik bazen duygularımıza ortak olsun istiyoruz.Hatta bence tam olarak yakın cevremizle konusamadiklarimizi yarın bir gün önümüze gelmeyecek olan anonim bir sitede bunu yapmak daha kolay geliyor.Rahatlama yada gevseme gibi.Hatta tam olarak senin de dedigin gibi ,gece sarilip uyumak icin bir yerde desarj olmaya ihtiyaci var insanlarin.Tabi abartılmış saçma konulardan bahsetmiyorum.
Mesela dün gece malum konu için (sigara)
Ben adamın zihniyetine tam olarak bu saate pzvnglige mi çıkmış ne işi var disarda yazdım.
Bu adam kendisine emek veren çabalayan kadına sigara içti diye orsp diyen adam.Yani seni beni yolda görse cinsel obje olarak gören sapık pzvng teki.Insanin fikri neyse zikri de o dur çünkü.(aaa yine yazdım bak )
Kadın korkuyor kocasından, sigara içtiğini inkar etmeyi bırak, bu lafi duyduktan sonra kıyameti koparamadigi için yutmak zorunda kaldığı içi öfkeli ama hiç birsey yapamaz mecbur bu adamla yaşamak zorunda biliyor. Hem sindiremediklerini yazıyor hemde çaresizce ben ne yaptım şimdi diyor.Ariyor cevap alamiyor vs
Bu kadının zaten bu duruma devam etmeyecek olsa yazmazdı dun gece kıyamet kopmuştu hiç birimizin haberi bile yoktu tabi bir yerde manşete düşerse bir ihtimal duyardık.Cunku adam.kadini acayip sindirmis birsey dese en iyi tarafiyla şiddete maruz kalacakti.
Kadın diğer kadınlar ile iletişime geçip durumu olduğu gibi anlatıp rahatlamak istedi.Kendinin sesli söylemeye korktuğu şeyleri başkasının söylemesini bekledi ve aslında bu lafı hakketmedigini onun bir pislik (bak yazdım) olduğunu duymak istedi.Yükü hafiflesin istedi.Neden böyle şeyler yazılıyor ki diye düşünsün zaten ihtiyacı olanı duymaya daha doğrusu okumaya ihtiyacı vardi.
Bir tane sigara için bu lafı duyan bir kadın, sence neler yaşıyordur o evde ...Koskoca kadın göz göre göre yalan söylemek zorunda kalıyor kokuya ragmen nasıl bir baskı ve iletişim var evde.
Yine söylüyorum eşi tam bir pzvng hatta büyük oynuyorum. Karin tokluğuna kadini evde barındırıp
(DUSUK MALIYET BAKIS ACISI ILE );
Duygusal ve fiziksel olarak kendi ihtiyaçları için kullanıp degersizlestiren yok ,sayan görmezden gelen, gucu yettiği için sindiren, parayı eve getiriyor diye her türlü psikolojik şiddeti uygulamaya hakkı olduğunu düşünen, adamların hepsi pzvng...