+15 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde (3,371 puan) tarafından
Kızlar bazen burada eşleriniz hakkında soru soruyorsunuz örnek veriyorum eşim yanımda gaz yapıyor ne bileyim burnunu karıştırıyor ya da saat gece saat kaç oldu daha eve gelmedi vesaire bunun gibi sorular. 

Kocalarınıza p*zvnk diyen mi olmuyor k.a.v.a.t diyen ne bileyim senin kocanın maaalllığı s.alaklığı diyen yok kocan gri zkalı diyen.

Akşamına kocanızla tekrardan normale dönüyorsunuz neden burada tanımadığınız insanların bu tarz lafları  söylenmesine müsaade ediyorsunuz çok denk geliyorum. Evet kocan iyi olmayabilir ama burada tanımadığın bir sürü kadın senin kocana şrfsz k.a.vat p.ezevnk demesine nasıl müsaade edebiliyorsunuz ki anlamıyorum.

31 Cevaplar

0 oy
(3,199 puan) tarafından
Çok sevdiğim bir arkadaşım var her eşiyle tartismasinda anlatır bir ton söylenir ben de çok üzülürüm 2 gün sonra arabada aşk şarkılarıyla story atar kocasını etiketler. Kocası 1 adım atsa o 20 adım atar. Birgün dedim ona hem doğumuma yakın hem doğumdan sonra, siz dedim tartışıyorsunuz ben çok üzülüyorum 2 gün sonra story atıyorsun ben 2 gün üzülüp düşündüğümle kalıyorum diye güldü o da:D ya dedim tartışmayın ya da dedim 2 gün sonra aşkım canım olacaksan bu kadar söylenme. Evet biliyorum kocası gerçekten dengesiz çoğu konuda ama yinede dediğim gibi. 
(3,371 puan) tarafından
Ben de aynı şekil eş konusunda bana böyle dert yananlara vallahi ne diyeyim ki diyorum fazla üstelemeden
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Çünkü burası anonim ayrıca bazı konularda insanoğlu olarak diğer insanların neler yapacagi,neler söyleyeceğini nasıl tavır takinacaklarini bilmek istiyoruz.Hatta bazen bildiklerimizi onaylatmak istiyoruz.Bazen hunharca saydırmak istiyoruz çünkü o an hakkımızı koruyamadik bazen duygularımıza ortak olsun istiyoruz.Hatta bence tam olarak yakın cevremizle konusamadiklarimizi yarın bir gün önümüze gelmeyecek olan anonim bir sitede bunu yapmak daha kolay geliyor.Rahatlama yada gevseme gibi.Hatta tam olarak senin de dedigin gibi ,gece sarilip uyumak icin bir yerde desarj olmaya ihtiyaci var insanlarin.Tabi abartılmış saçma konulardan bahsetmiyorum.

Mesela dün gece malum konu için (sigara)
Ben adamın zihniyetine tam olarak bu saate pzvnglige mi çıkmış ne işi var disarda yazdım.
Bu adam kendisine emek veren çabalayan kadına sigara içti diye orsp diyen adam.Yani seni beni yolda görse cinsel obje olarak gören sapık pzvng teki.Insanin fikri neyse zikri de o dur çünkü.(aaa yine yazdım bak )

Kadın korkuyor kocasından, sigara içtiğini inkar etmeyi bırak, bu lafi duyduktan sonra kıyameti koparamadigi için yutmak zorunda kaldığı içi öfkeli ama hiç birsey yapamaz mecbur bu adamla yaşamak zorunda biliyor. Hem sindiremediklerini yazıyor hemde çaresizce ben ne yaptım şimdi diyor.Ariyor cevap alamiyor vs 

Bu kadının zaten bu duruma devam etmeyecek olsa yazmazdı dun gece kıyamet kopmuştu hiç birimizin haberi bile yoktu tabi bir yerde manşete düşerse bir ihtimal duyardık.Cunku adam.kadini acayip sindirmis birsey dese en iyi tarafiyla şiddete maruz kalacakti.

Kadın diğer kadınlar ile iletişime geçip durumu olduğu gibi anlatıp rahatlamak istedi.Kendinin sesli söylemeye korktuğu şeyleri başkasının söylemesini bekledi ve aslında bu lafı hakketmedigini onun bir pislik (bak yazdım) olduğunu duymak istedi.Yükü hafiflesin istedi.Neden böyle şeyler yazılıyor ki diye düşünsün zaten ihtiyacı olanı duymaya daha doğrusu okumaya ihtiyacı vardi.

Bir  tane sigara için bu lafı duyan bir kadın, sence neler yaşıyordur o evde ...Koskoca kadın göz göre göre yalan söylemek zorunda kalıyor  kokuya ragmen nasıl bir  baskı ve iletişim var evde.

Yine söylüyorum eşi tam bir pzvng hatta büyük oynuyorum. Karin tokluğuna kadini evde barındırıp
 (DUSUK MALIYET BAKIS ACISI ILE );
Duygusal ve fiziksel olarak kendi ihtiyaçları  için kullanıp degersizlestiren yok ,sayan görmezden gelen, gucu yettiği için sindiren, parayı eve getiriyor diye her türlü psikolojik şiddeti uygulamaya hakkı olduğunu düşünen, adamların  hepsi pzvng...

(3,371 puan) tarafından
Hemen hemen seninle aynı şeyleri düşünüyoruz benim tek kızdığım nokta bazı şeyleri insanın içinde tutmalı yani sadece o sigara konusu değil çok burada eşini ezikleyenler var.
Ben de eşimden gizli çok olmasa da ayda bir paket sigara içiyordum o evde olmadığı zamanlar sonra bunu yavaş yavaş ona haber vererek içmeye başladım. Eşim bana göre dünyanın en iyi en merhametli insanı ama buna rağmen ben ona göstermeden içmeyi tercih ediyordum. Çünkü onun ailesinde hiçbir erkek eşim de dahil ne sigara ne alkol kullanan bir insan değil ben de bekarlığımda içerdim eşim bilmezdi bunu. Bir ara beni sigara içerken gördü bana sen benim başıma erkek mi kesileceksin daha ben bile içmemişim dedi buna rağmen güldüm geçtim. Eşimin söylediği lafı buraya söyleseydin eminim ki o kadar çok eleştiri alacaktı ki eşim normalde tanıyan bir insanım çok merhametli bu eleştirileri hak etmezdi. O anlık sinirle yapmış olabilir veya eşinin ciğerlerine zarar görmesini istemiyor olabilir çok normal bir yandan onun açısından bakarsan ama tabii o***** demesi çok yanlış.
Dün aynı şekilde ben de gördüm adama bayağı içimden saydırdım ama yazmadım.
Benim demek istediğim yapılan yorumlar değil evet herkes kendine göre küfür de eder hakaret de eder çünkü hemcinsimize yapılan hak etmediği bir hakaret var ortada.
Ben sadece sigara konusu değil genel olarak bu tarz şeylerin burada paylaşılıp daha sonrasında eşini savunan insanlara şaşırıyorum ya hiç paylaşma ya savunma.
Daha doğrusu eşleri burada küçük düşürmek yanlış bence
(4,088 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tabiki abartılmış saçma konular var bende farkındayım zaten ,her önüme gelen posta pzvng yazmıyorum :))

Aile birliği önemli, ama bazen bazı konularda da yazılandan çok yazılmayan var ,yazanın seçtiği kelimelerden kurduğu cümleden  anlaşılan.Gecen birisi daha sigara konusunda yakalanmıştı o kişi ile bu sekilde iletişime geçmedim mesela ,orda buradaki gibi uc söylemler davranış şekli yoktu.Ama arkadaşımız biraz tepkiseldi ,onun eşi aslında biliyor ama fark etmemiş gibi yapıyordu fazla içmesin diye :))
Simdi siz kendi aile ici dinamiklerinizi düşünüyorsunuz esinizin düşünceli biri olduğunu sağlığıniza onem vereceğini ve hakaret etmeyeceğini biliyor ve ona inaniyorsunuz gunluk küçük gerginlikler için zaten ihtiyaç yok.Ama karsinizdaki herkes ayni sartlarda degil,bazılarımız çok fazla şeye maruz kalıyor.Ve hepsini aynı anda ,dayanamıyor konuşacak kimse yok mecbur kalıyor yazıyor buraya sonra da karşı taraftan iyi birsey küçücük birsey görünce o kadar mutlu oluyor ki onuda paylaşıyor.Ama bu seferde  bizler zaten onceyi hatırlatıp o küçük mutluluguda ona çok görüp senin hakkın değil oo diyip alıyoruz.(ağırlıklı olarak gerçek yaşamda) o da biliyor kocası fare gibi ondan bir ısırık alıyor hergun ,onu tüketiyor ama ruhunun iyi gelen seylere ihtiyacı var beynin onu kandırmasına musade ediyor.

Bu yazdıklarım küstüm barismayacagim ego  kavgaları değil siz beni anladınız.Bende sizin hangi başlıkları kast ettiğinizi anladım. Bunu özellikle yazdım çünkü o postta konu sigara değildi.Sigara için bir kadına orsp denmemeli ,yalan söylediği icin kizabilir onu düşündüğünü söyleyebilir.Burda ciddi bir aşağılama var.Kadin zaten korkudan ne yapacağını şaşırmış evet içtim dese o lafı kullanan adam üstüne yürür.Alt tarafı bir sigara ben içmenin istemiyorum bir kadına yakıştıramıyorum da diyebilir.Bana daha maskülen görünüyor da diyebilir.Sagligin için iyi değil diyebilir.kotu kokuyor diyebilir. VS
0 oy
(847 puan) tarafından

Ben eşime annem olsun kayınvalidem olsun asla laf ettirmem bırak ki burdaklıer laf söyleyecek asla söyletmem. O benim kocam sadece ben söylerim Atarım,atarım yar başımda tutarım :D

0 oy
(4,937 puan) tarafından
Burdakiler cok cins valla. Ben de bi kere tartışmamızı anlattm altına da noy düştüm hakaret beddua etmeyin dıye. E ne dıyelm sen daha kocanı savunuyorsun fıye linçlediler bi de. 
(3,371 puan) tarafından
E ne yapsınla e beddua mı etsinler çok tuhaflar
0 oy
(1,425 puan) tarafından
İnsanın canı yanınca babasına bile p...venk diyor o anlık sinir 
(3,371 puan) tarafından
Mesele burada yapılan yorumlar değil bu tarzda paylaşım yapılması
(1,425 puan) tarafından
Bunlar neyin neler var neler Allahim korusun
(3,371 puan) tarafından
Of evet ya neler neler
0 oy
(2,990 puan) tarafından
Kocama benden başkası laf söyleyemez valla 
(3,371 puan) tarafından
Yani burada paylaşılıyorsa verilecek cevapların göze alınması gerekiyor bence. Ben şahsen burada bir şey paylaşsam eşime sinirlenip kızlar işte eşim bana s***k dedi. Binbir çeşit insan var. Biri kalkacak eşin sana nasıl s**** dedi biri kalkacak işte şerefsizin oğlu pezevengin oğlu nasıl böyle der sana tarzında konuşacak o zaman zoruma gider kabul edemem.
0 oy
(51,173 puan) tarafından
bende anlamiyorum bu posta katılıyorum sevgiler saygilar ☺️
(3,371 puan) tarafından
Saygılar  :D
0 oy
(107 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum bir de diyelim ki kadın sıkıntısını paylaştı o an kocasıyla kavga etti fikir almak için buraya yazdı. Bize o kadının kocasına küfür etmek yakışır mı ya. Çok şaşırıyorm ağza alinmayacak laflar ediyorlar elalemin adamına. Çok enteresan size mi kaldı diyesim geliyor. 
0 oy
(172 puan) tarafından
Ayy aynısını düşündüm biliyor musunuz nasıl aynı yastığa baş koyabiliyorlar yüzüne bakabiliyorlar rahat rahat diye düşünmüştüm hemde bugün tevafuk denk geldi . 
0 oy
(999 puan) tarafından
Çok haklı bir post olmuş yani bende anlamıyorum hani anne bebek sayfası hadi dedikodu yapılıyor anlıyorum ama burda bende çok gördüm kocam aldattı bana vurdu şöyle yaptı öyle yaptı diye bunlar çok üzücü ve yıpratıcı şeyler zaten üzülüyorum ama burda da paylaşılacak şey değil bunları yazıp yazıp sonraki postlarda yok kocam beni şöyle seviyor böyle seviyor diyorlar sonra yada o kadar geçimsizliğe rağmen hamileyim diyorlar tamam kaza olmuş olabilir ama o kadar kötüysen kocanla ilişkiyede girme ayrıca birakç post denk gelmişti boşanmalımıyım yani senin boşanmam benim evimde rahat oturup hiçbişiyi bilmeden 2 dk sohbet edeyim dediğim yere girip yorum yapıp o anki fikrimle mi karar vereceksin çok garip bunlar mahrem ve özel şeyler burda kimse kimseyi tanımıyor diye her şeyini ortaya döküyor ama çok yanlış bencede ve saçma 
(3,371 puan) tarafından
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum
(999 puan) tarafından
Birde burdaki yorumlara bakarak diyelim küçük bir şeyse bile insan gaza gelip olayı büyütüp çıkılmaz yola bile girebilir şahsen diyelim ki ben post açtım eşim şöyle yaptı böyle yaptı desem burdakilerde beni gaza getirse yürür giderim valla boşanmaya kadar gider belki anladın mı öyle yorumlar var çünkü
0 oy
(681 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Doğru bende çok fark ettim bu konuyla ilgili. Birde benim şaşırdığım "aldatma ve şiddet" harici konularda hemen en küçük birşeyde "boşanacam" demeleri buda çok tuhaf. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar.
(3,013 puan) tarafından
Onlar için oyuncak demekki :D daha çok ahkam kesmeleri burası içn geçerli . Asarım keserim :)
Yoksa kimse kolay kolay boşanmiyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 372 göst.
0 oy
17 cevap 709 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,038 göst.
26 Şubat 2022 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 614 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,458 cevap

36,821 kullanıcı

...