+1 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (739 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim, annemle babam bugün doğum için yanıma geldiler farklı şehirlerdeyiz. Sağolsun herşeyime yardım eder, hiçbir işten kaçmaz ama herşeye çok söyleniyor. Cevap vermemeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum kendimi. Bebeğin dolabını düzeltirken benim dolaba da el attı burası ne böyle, ne kadar çok şeyin var, bu halı de beni sinir etti, hep bir şeye yorum yapıyor. En son portmantomun bir kapağını açtı burada da bir ben yokum dedi bende dayanamayıp sende gir o zaman dedim şakayla :D herkesin annesi mı böyle yoksa sadece benimki mi :D 

18 Cevaplar

0 oy
(743 puan) tarafından
Benimki karışmaz 
(739 puan) tarafından
Yardım ettiği için karışmakta bir sakınca görmüyor sanırım gerçi yardım etmese de karışıyor hep bir yorumu var.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben karışırım genelde onun düzenine :)

(739 puan) tarafından
Öyle işte ama insan bir yere kadar takılmadan durabiliyor.
tarafından
Hiç olmasa napcan:)
(739 puan) tarafından
Allah yokluklarını göstermesin tabi ama aynı şey benim için de geçerli bende olmayabilirim kırıldığımı anlamıyor
tarafından
Alttan al bosver . Konuşsan bi dert sussan bi dert
(739 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum zaten
0 oy
(340 puan) tarafından
Bende annemle hiç hiç anlasmam
(739 puan) tarafından
Anlaşmaya anlaşıyoruz ama memnuniyetsiz şekilde karışınca bende şarteller atıyor :D
0 oy
tarafından
Annem tam sırdaş tam kanka tam geziyip yiyilecek insan :) her ortama uyar sorun yapmaz yardım eder en yakın arkadaşım :)
(739 puan) tarafından
Benimki de kendi gibi olayım istiyor hep ben sizin gibi kendimi yıpratmak ev işi ile kendimi yormak istemiyorum diyorum. Yine evim temiz kendime göre bir düzenim var ama annem memnuniyetsiz istiyor ki herşey kendisinin evi gibi olsun. Olamaz ki benim 5 yaşında çocuğum var ona vakit ayırmak istiyorum, kendime vakit ayırmak istiyorum. Onlar gibi saçımı süpürge etmek istemiyorum
tarafından
Benim annanem senin annen gibiymisti okadar bikmiski öyle olmak istemiyor ozman sende benim annem gibisin :)
(739 puan) tarafından
Ay evet mükemmeliyetçi anneyle uğraşmak zor. Çocukken, gençken hep sen yapamazsın sen edemezsin sen yapana kadar ben on kere yaparım sözleri ile büyüdüm şimdi birşey yapmayınca da adım tembele çıkıyor kendin alıştırdın yaptırmamaya
(373 puan) tarafından
Kaynana gibi annen varmış cnblt
(739 puan) tarafından
Ay gelinine de hiç karışmazdı biliyor musun :D kendi kızına nazı daha çok geçiyor diye rahat heralde :D
0 oy
(4,193 puan) tarafından

Benimki de öyleydi uzun bir tartışma süreci sonrasında düzeldi bazen düşünüyorum tekrar aynı olur muyuz falan diye nasip artık :D. Ama biz yakındık sen kırmamaya çalış sonra pişmanlık olmasın güzel yaklaş zaten bebek gelince o da kalmaz. 

(739 puan) tarafından
Ben sürekli söylüyorum rahatsız olunca ama değişmiyor. Kırmayayım diyorum ben yoruluyorum. Eşimde alınıyor, adam dün gece yarısına kadar evdeki işleri halletti bir yere kusur bulmasın diye. Düşün yani :) o bile ne kadar etkilenmiş :D
0 oy
(261 puan) tarafından

Annesi böyle olmayan var mı ya. :D çok çok mecbur kalmadigim sürece iş yapmaya çağırmiyorm valla bu niye burada bunu niye kullaniyosun bunları at daha daha da var yani. Çok hasta olursam falan ancak gel de bir tas yemek yap diyorum onda da mutfağı üç gün eski haline getiremiyorum herseyin yeri değişmiş oluyor :D

(739 puan) tarafından
doğum yapacağım normalde bende iş yapmaya çağırmam yoksa. Aynı bizimki de öyle yastık kılıflarını bilerek ters koyuyorum takarken kolay oluyor dedim düzüne çevirip katladı öyle koydu dolaba :D bunlar ne bu ne bunun burada ne işi var oraya da baksak kim bilir neler çıkar :D
(261 puan) tarafından
Valla ben de max 2 aya dogum yapicam ikinci hamileligim bir çocuğum daha var onun okulu falan olmasa annemlerde kalırım aslında da cocuk olduğu için gidemycem eşim yıllık iznini babalık iznini falan kullanacak. Ben gelir sizde 2 3 gün kalırım ilk günler sen fazla hareket edemezsin dedi. Allah razı olsun gelsin kalsın da ev yerinden oynayacak yani buna yüzde yüz eminim :))
(739 puan) tarafından
Allah razı olsun bir kere değil bin kere yer değiştirmesine de birşey demiyorum ama çok olumsuz yorum yapıyor kırıcı olabiliyor beğenmiyor gibi oluyor eşimde etkileniyor yani ben arada kalıyorum bu sefer stres sıkıntı bana kalıyor ikisinin arasını bulacağım diye
(261 puan) tarafından
Bosver valla hiç aralarını bulmaya çalışma benden söylemesi sonra kötü sen olursun
(739 puan) tarafından
Bulmaya çalışmayınca da olmuyor ki 8 yıl oldu hala birbirlerinin huyuna alışamadılar. Annem şakayla karışık söyler eşim ciddiye alır öyle şaka mı olur der. Amaan daha bugün ilk gün daha doğum olmadı önümüzdeki günler nasıl geçecek sıkıntı bastı şimdiden :D
0 oy
(329 puan) tarafından
Benim annem karışmaz sadece der fuzuli gereksiz şeyler alma taincisin der okadar aksine bir çocuğun ne kadar eşyası olsa anne mutlu olur
(739 puan) tarafından
Benimki bir sürü lüzumsuz şeyin var der hep :D
(329 puan) tarafından
Benim annemler gelir asla evi gezmez zaten ben ona iş yaptırmam ev dolaşması yok onda bir dolap açma yok hele kaynanam tuvaleti gelmese asla oturduğu yerden kalkmaz
(739 puan) tarafından
Bende sadece uzanamadığım için bebeğin dolabını düzenlemesini istedim. Sonra yine uzanamadığım için çarşaf al kendinize oradan dedim o düzenlemeye başladı
0 oy
(942 puan) tarafından
Desin kiz nolacak anne sonucta bence hamilesin fazla alinganlik yapmissin bosver keyfini cikar annenin yaninda olmasjnjn
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Benim rahmetli annem hiç karismazdi. Evime geldiğinde sevdigim yemekleri yapardı. O benim değil ben onun annesi gibiydim. Her şeyine ben soylenirdim. Keşke yaşasa da her şeyime söylense :)
0 oy
(20,387 puan) tarafından
Benim annem öyledir. Herşeye söylenir. Ben de ona söylenirim
0 oy
tarafından
Benimki hala öyle yalnız değilsin hersey istedikleri gibi olsun istiyorlar ille
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Benim ki yardım etmeden bu halde ,madem ediyor hiç birsey deme ,evet anne hiç iş yapamıyorum sağol iyi ki geldin ,şurası da var de :) 
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Bence artık anneler kaynanalari sallamaya basladilar 
0 oy
(232 puan) tarafından

Valla benimki hiç karişmaz keşke karişsa biraz arada:D

0 oy
(269 puan) tarafından
Allah'a şükür annem hicbirseyime karışmaz herşeyimi anlatırım gurbetteyim iyiki yaptın aldın diye devamlı der her aldığımı gösteririm sevinir benim adıma al kızım der  kimse karışmaz sagolsun
0 oy
(570 puan) tarafından
Benım annem karışmaz hıcbıseyıme ama karışsaydıda sınır olmazdım boşver sende takılma duymazdan gel anneler candır 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Sadece senin ki öyle :)
(739 puan) tarafından
Hahahaaj buna çok güldüm :D :D
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Anneler karışabilir senin için gelmişler ne güzel sakin kalmaya çalış kirmamaya çalış sonra pişman olursun benim fikrim:) annele baş tacı söylensin birşey olmaz bende bazen dayanamayıp cevap veriyorum ama sonra pişman oluyorum keşke demeseydim diye benim annem Bir Melek ama ya herkesin annesi kendine kıymetli 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 374 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 897 göst.
5 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,055 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 928 göst.

412,606 soru

12,422,182 cevap

45,277 kullanıcı

Kategoriler

...