+3 oy
646 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Ben canım yaninca sessiz sessiz ağlayınca anladım  hani bir çocuk düşse bile bağır bağıra ağlar ya onu bırakınca 

Çocukken bir şey olsa hemen anneme anlaltirdim bir çözüm beklerdim şimdi sorunum olunca annem duymasn skinti etmesin die cabaliyorm o skintilari yaşarken tek başıma olunca anladım 

57 Cevaplar

0 oy
(14,490 puan) tarafından

Bı olay yasanmisti .

O zamana kadar gene iyi kötü kendi hislerim içindi bicok şey.

O olayda sırf anne olduğum için peşine düşüp evime dönmüştüm o gün anladım ..

Açık yazmadım diye muhtemelen anlamican ama olsn :)

-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Babam ölünce anladım 
0 oy
(3,813 puan) tarafından
Evlendigimde anladimm  ailemdem uzak gurbet deyim yalnizlikk  bana çok şey öğretti ..
0 oy
tarafından

5 yaşında annem kız kardeşimle beni bırakıp gittiğinde çocukluğumu kaybettim evlendikten sonra evlenirken ve özellikle doğum yaparken annesiz olduğunu kimsemin olmadığını kemiklerime iliklerime kadar hissettiğimde büyüdüm

0 oy
tarafından

Annem ve babam ayrıydı babam %80 raporluydu psikolojik sorunları vardı. Babannem ve dedem büyüttü beni Allah razı olsun. 4 tane daha halam vardı ama onlar başka şehirde,en yakın olan ayni şehirde olandı. Daha 10 yaşında ki benle kavga edip bağırıp çağırıp hor görürdü, küçük bir odam vardı oraya girip sessiz sessiz agladigimda büyüdüm :(

0 oy
(5,291 puan) tarafından
Daha cocugunu gormeden 4hastaligi oldugunu ogrendigimde anladim buyudugumu cunku ilk defa kimseden akil almadan baskasi icin derman olmaya baslayinca 
0 oy
(1,530 puan) tarafından

Anne olunca anladım :)

0 oy
(909 puan) tarafından
Lisedeyken annem beyin kanamasi geçirdiğinde 6 ay hastanede yattığımizda üst üste 7 beyin ameliyatı geçirip yataktan yıllarca kalkamayip evin her işi üzerime kaldiğinda , geçen 8 yıl boyunca evin hem annesi hem kızı oldugumda .sonra ablam doğum yapıp bebeğini kucağına alacağı gün vefat ettiğinde doğar doğmaz  o minicik bebeği kucağımıza verdiklerinde   o minik bebekle ne yapacağımızı bilemez halde kaldığımizda.bir süre sonrada annem vefat edip hepten yalnız kaldığımda bir daha hiç dönüşü olmayacak şekilde büyüdüm .herkesin sınavı çok farklı hayatta malesef .Şimdi o annesiz kalan yeğenim  bu sene tıp fakültesini kazandı bende ögretmen zorluklar hicbirsey engel olmadı şükür .keşke annem ve ablam da gorseydi cocuklarinin iyi yerlere geldiklerini
0 oy
tarafından
Gecinebilmek için ayaklarım sisene kadar essek gibi calisip yorgunluktan uyuyamadigim zamanlarda anladım ondan sonrada zaten ciddi iliskimle evlilik kararı aldım o zaman anladım büyüdüğümu allah herkesin yardımcısı olsun 
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Hiç çocuk olmadığımı cocuklarim olunca anladım 
0 oy
tarafından
6 yaşında babam annemi her gün dövüp dövüp bir yerlerini kırınca anlamaya başladım ( küçücük yaşımda felç geçirdim)
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ben  hiç çocuk olmadım ki büyüdüğümu anlıyayim 15 yaşında evlendim 16 yaşında oğlumu kucağıma aldım  ben hep buyuktum 
0 oy
(144 puan) tarafından
Öz babam vefat ettiğinde..
0 oy
(463 puan) tarafından
Anne olunca anladım bütün işler beni bekleyince hastada olsam o yemeği yapıp evi temizleyip çamaşırlar yıkayıp çocuğuma bakmaya çalışınca anladım:) 
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Ben hep tektim senelerdir kendim mücadele ettim Rab'bim yanımda oldu hiç ailemden destek görmedim tek başıma büyüdüm 

Ne bebekligim ne çocukluğum ne de gencligim hiç biseyi  yaşayamadım birden büyüdüm bi bakmışım koca kız olmuşum evlenip çocuk büyütüyorum 
0 oy
(285 puan) tarafından
Annem kanser olmuştu 14yaşindaydim  öğrendiğim gün icim param parça olmüş hala cocuk kalabildim işte annem öidükten sonra bende büyüdüm 
0 oy
(539 puan) tarafından
18 yasinda baba baskısıyla evlenip 20 yaşima bir ay kala boşanıp adım dul kadin oldugu zaman büyüdüm yine ayni sekilde babam adın dul bul yaşli zengin bi koca evlen dediği için ayrica kendimi cok çok büyümüş zannettim ama o duruma düşmedim ayrica cevremin aaa mahallede dul kadin var kocalarimizi uzak tutalim dediklerimi duyduğumda büyüdüm işe girdim calistim isyerinde kimsee bilmiordu bosandigimi o yuzden kafam rahattı 
0 oy
tarafından
Evlenince anladım.

Anne olunca anladım.

Ailemden uzaklara geldiğimde anladım. 

Yalnız kaldığım günlerde anladım. 

Üzgünken haksızlığa uğramışken.

Yanı başımda annemin o güvenli omzuna başımı yaslayamayınca daha çok anladım. 
0 oy
(42 puan) tarafından
Oyuncakları elime alıp oyun kuramadigim zaman anladım 
0 oy
(5,670 puan) tarafından

Anne olunca kendimden çok onu düşünmeye başlayınca anladım yoksa ben hep cocukmusum:angel:<3:'(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 9 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 322 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
6 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Birtosunannesi (460 puan) tarafından soruldu

401,768 soru

12,027,179 cevap

36,243 kullanıcı

...