Göğüs ucum yok kızım emmiyordu ne yaptımsa başaramadım. Bu konuda hep kaynanama kırgınım. Demediği laf mı kaldı. Emmiyor seni annesi olarak bilmiyor derdi. Ağladığı zaman bana vermezdi, senin ne farkın var benden zaten emzirmedin sanki süt kokun var dedi. Zorla aldım elinden alır almaz susmuştu.
Bi keresinde de göğüs ucu çok belliydi Bi penye giymiş, anne istersen yelek falan giy göğüs ucun çok belli dedim. Var ki görünüyor seninki duvar gibi öyle olmasından iyidir keşke seninki de öyle olsa da emzirsen demişti.
Kızımı ne zaman bana yaklaştırsam emzirmeye çalışsam, bence senin kokunu sevmedi o, o yüzden istemiyor demişti. Ablası var kadının hiç çocuğu yok ama çocuk bakmayı falan iyi biliyo kadını severim sayarım ama Bi gün bana getirdi. Kaynanam sana o göstersin nasıl emzirdiğini dedi. Neymiş ben mememi açıp çocuğa vericekmişim kadın da bana öğretecekmiş. Ne alaka o niye benim mememi görüyor ki. İstemedim gerçi. Neymiş de mama çocuğu hep zehirliyormuş. Kızım kiloluydu o yüzden emeklemezdi zor kalkardı yerinden ama 10.ayda emekledi yaşına girdiği hafta yürüdü.. Bana, sırf mama verdin diye böyle geç emekledi bile demişti düşün. Ayy daha nice nice şeyler. İki sene geçti unutamadım unutacağımı da sanmıyorum. Şimdi yine hamileyim yakına doğurcam ama eski ben yok artık. Susmuyorum. Biliyorum doğum sonrası lafları yine olacak o zaman görecek tanıyacak beni.