+1 oy
1,168 göst.
Aile kategorisinde (96 puan) tarafından
Benim görümcemin bir kızı var 7 yaşına girdi 

Benim de oğlum var 4 yaşında 

Ben evlendigim zaman o kız 3 aylık falan di 

İşte 3 yaşına falan gelince benim oğlum da doğdu çok fazla oğluma karışıyordu sürekli cimcikliyor sürekli saçına çekiyor dövüyor oğlum benim kucağımdayken ayaklarını parmaklarını çekiyordu sürekli kızım dur yapma etme her seferinde güzel güzel konuşuyordum Hadi o Zaman 3 yaşındaydı 4 yaşında 5 yaşındaydı tamam diyeyim anlamıyor diyeyim çocuk diyeyim her seferinde güzel güzel konuşmama rağmen benim oğlum 4 yaşına geldi oğlunun bir gün o kızdan dayak yemediği gün yok evlerimiz çok yakın iki adım mesafe yoluyla 

Neyse oğlum bugün kapıda oynuyordu Kumla oynuyordu arabasıyla falan sonra görümcemin kızı da yanına gitti tabii ben biliyorum benim oğlum orada ağlamadan gelmeyecek uyarıyorum diyorum kızım yapma sürekli benim evime giriyor kıza sürekli her dakika her saniye onunla güzel güzel konuşuyorum yapma diyorum etme diyorum o senin kardeşin diyorum yok anlamıyor bakın 7 yaşına girdi anlamıyor bıktım artık neyse oğlum Kumla oynuyordu bir baktım oğlum da çığlık sesi geldi bakın 7 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsediyorum benim oğlum da 4 yaşında bir baktım oğlum kendini yere attı hemen koştum yanına bu kız abur cuyla kum alıp benim oğlum boğazına tıkmış ağzı yüzüğü burnu kum içindeydi dişleri kum için dedi ya oğlum o kumları yutmuştur illaki hemen getirdim ağzını yüzünü elini her tarafını yıkadım Su verdim ağzına çalkal atmasını söyledim 

Allah aşkına siz söyleyin bu kız bunları anlamayacak yaşta bir çocuk mu ve benim bu anlattığım bunlardan sadece biri ben neler ben oğlumu var ya nasıl aldım onun elinden biliyor musunuz her şekilde her şekilde yani siz bir şey söyleyin

47 Cevaplar

+5 oy
(7,629 puan) tarafından
O kız malesef kötü bir çocuk kındar ve kıskanç oğlunu koru ve büyüklere şöyle
(96 puan) tarafından
Çok çok çok şımarık çok huysuz
(1,227 puan) tarafından
Şimdi beni linç de edebilirsiniz ama bu sıklıkta olmasa da benzer şeylere oğlum da maruz kaldı akranı bir kızdan. Sürekli itme sıkma zarar verme vardı kızda. Uyardım annesine dedim fayda etmedi. Bir gün oğlumun boğazını sıktığını gördüm, oğlum yere düştü hemen fırladım kızı aldığım gibi yere çarptım zarar vermek böyle bir şey diye. O gün bu gün ne bana ne oğluma yaklaşıyorlar. Anası da danası da bizden uzak. 
(779 puan) tarafından
Indigo nedense linç yerine zevk aldım anlattığına :D
Bende küçükken sürekli dayak yiyip ağlayarak geliyormuşum eve, en son annem beni bir dövmüş demiş ki bir daha dayak yersen gene dovecegim seni. Annem anlatırken der ki "Öyle yapmaz olaydım , başıma sonradan İngiliz askeri kesildin" der :D
(5,578 puan) tarafından
:))) aynn bncede. kiz laftan anlar maksimum bes yasta insana donusuyir kiz cvklar. ben oglaninliza emanet edip parka yolluyorum .7 bucuk yas 2 yas . herkesten koruyor kardesini. kendi de evde olsa bazen bi bakarim bez elinde bezini degismis:) normal insan gbi bakabilir cvga oynayabilir  oyalayabilir laftan anlar. daha cck kumlari agzina atsa engel olabilir. kiz simarik ve gicik tipler olur ya yaramaz iyy illet bir cck falan gecirir insan icinden demekk oyle bi cck .
(1,227 puan) tarafından
Bunu yapan çocuk kesinlikle şiddet ortamı görüyor. Şiddet gören şiddet uygular. Şiddet görmekten kastım dayak yemek değil şiddet içerikli şeylere şahit olmak. Baba anneye vuruyordur mesela, ya da çocuğun izlediği şeyler hep şiddet içeriklidir. Göre göre başkasına yapıyor çocuklar da.
-Reklam-
+3 oy
(2,247 puan) tarafından
Çırparım o çocuğu. Anasının vermediği terbiyeye pişman eder ortalığı ayağa kaldırırım. Ararım o görümce denen kadını, çocuğun çocuğuma yüz adım yakın gelirse karışmam vururum derim. Laftan anlamayan kötekten anlar kimse kusura bakmasın. Ya çocuğuna sahip çıkar yada ben umursamam. Asla şiddet seven bir insan değilim. Ama konu çocuğumsa ve karşımda laftan anlamayan velet varsa dümdüz ederim herkesi
(96 puan) tarafından
Şuana kadar sustuysam görümcemin hatri için sustum ama artık yeter...
Görümcem ablam gibidir ve bir sürü yeğeni var ama benim oğluma olan sevgisi bambaşkadir telefon sifresi vs oğlumun ismiyle oluşuyor öyle yani
Ama artık kızın gözünü korkuttum
Aynı gün yine evime geldi hemen burdan defol dedim hiç birşey demeden gitti
(2,247 puan) tarafından
Çocukta çocukluğunu bilecek. Bu kız da bile isteye senin çocuğuna zarar veriyor. Ciddiyim ben asla durmam. Yigenim bile olsa kimsenin veledi için çocuğum aglayamaz. Cocuktur bu istemeden birbirlerini üzer ağlatırlar anlarım ama bu kız senin oğluna hep aynı. Senin susman da hep bir sonra ki hamlesine davetiye olmuş. Sen sustukça bu kız yapar. Çocuğum kimseden değerli değildir, kimseyi umursamam
+2 oy
(291 puan) tarafından
Allahtan korkmadan o an elinin tersiyle yapistiracan ağzına o an annesi ne diyor
(96 puan) tarafından
Annesi evdeydi
Kız kaçıp saklandı
Annesine görünce kıza dedim ki
Sen akşamı bekle dayına söyledim işten gelsin görürsün dedim annesi hiç bişey demedi
+2 oy
(769 puan) tarafından
Kızda zeka geriliği olabilir ya da p.si.kopat. Hadi cimcikleme saç çekme çocuksu bir şey ama ağzına kum doldurmak ne ya, ben olsam çocuk demez yere çalardım herhalde
(96 puan) tarafından
Kız vallahi artık varya anamızı aglatmis
Çok şükür artık okula başlıyor da azda olsa rahatlıyorum
(769 puan) tarafından
Okuldakilere de Allah yardım etsin o zaman
+2 oy
(3,162 puan) tarafından
Bı tane patlatacan bak ozmn yapacak mı 
(96 puan) tarafından
Ah çok az kaldı gerçekten
+2 oy
(1,227 puan) tarafından
Şimdi beni linç de edebilirsiniz ama bu sıklıkta olmasa da benzer şeylere oğlum da maruz kaldı akranı bir kızdan. Sürekli itme sıkma zarar verme vardı kızda. Uyardım annesine dedim fayda etmedi. Bir gün oğlumun boğazını sıktığını gördüm, oğlum yere düştü hemen fırladım kızı aldığım gibi yere çarptım zarar vermek böyle bir şey diye. O gün bu gün ne bana ne oğluma yaklaşıyorlar. Anası da danası da bizden uzak. 
(365 puan) tarafından
Aaa iyi yapmışsın anası bişey dedim kimse kusura bakmasın bazıları burdan anlaticksn
(1,227 puan) tarafından
Ya işte çocuk onlar falan demeye getirdi de boğaz sıkan çocuk olmaz. Bunu bir yerden görmeden yapamaz evde mi kavga var izlediği şeylerde mi bilmiyorum derhal takibe al kızını dedim bastım gittim o da elimde kalacaktı. Sınırlarıma girilince teröriste dönüşüyorum :D
(96 puan) tarafından
Evet gerçekten çocuksu hamleler yapsalar tamam diyecem boğaz sıkmak Ne?
Benim bu dediğim görümcemin kızı ne yaptı bı ara biliyor musunuz
Ben mutfaktaydim o zamanlar oğlum 2 yaşında falandı bu kızda 5 falan
Bulaşık yıkıyordum bakıyorum oğlumun ağlama sesi geliyor derinden bu kız almış oğlumu elbise dolabina koymuş kapakları kapatmış sırtını da kapağa dayamış oğlum açmasın diye ay tuttum kızı bir fırlattım oğlumu çıkardım
+1 oy
(15,214 puan) tarafından
Belliki kiskaniyor. 7 yaş diye çok vurgulamişsin ama bence abartilacak kadar büyük değil yaşi. Bana sorsalar 7 yaşimi hatirlayamam. Sanki yetişkinden bahsediyor gibisin. Iki kardeş arasinda da oluyor benzer durumlar. Sen çocuğunu uzak tut. Zarar vermesine firsat verme. 
0 oy
(16,121 puan) tarafından
Yapma etme den anlamiyor ise annesi ile.konusun ve ceza yöntemi uygulayın yaparsa eğer bı ceza verin annesi versin hatta 
(96 puan) tarafından
Sürekli uyarıyorum anneside uyarıyor ama iki dk durup tekrar bir darbe vuruyor iki
(16,121 puan) tarafından
Uyarmak olmaz dediğimi yapın
(96 puan) tarafından
Mesela artık benim evime geldigi zaman kapıyı açmıyorum ona
Oğlum yatıyor diyorum yada başka bişey uyduruyorum
Git diyorum
Kapıda oturup ağlıyor gidip anneme beni evden kovdugunu eve almadığını soylicem diyor
(413 puan) tarafından
ay manyak mi ne
(227 puan) tarafından
Söylesin alma eve ne demek ağzına kum tikamis ya anası sahip çıksın madem öyle yerdemi buldun cocugunu ya bogulsaydi çocuk ben senin yerinde olsam hayatta oğluma.yaklastirmam onu kim ne diyosa desin umrumda bile olmaz
0 oy
tarafından
Net kızardım bu ne böyle yaptırma oğlum güzellikten anlamıyor demek ki eşine söyle 
(96 puan) tarafından
Eşime söyledim bu kaçıncı hemde
Eşim baktı güzellikle olmuyor kaç defa kızdı yeğenine ama yok değişen bişey yok
0 oy
(146 puan) tarafından
Görümcen ne diyor ben çocuğumu yerde bulmadım o çocuğun Allah korusun boğazına kum yanesi kaçsa o anda bişey olsa ne olacak 

Ve ayrıca eminim cin gibidir o kız bu kadar yaramaz sa herşeyi de anlar 

Ben sekiz yaşında ikiz kardeşlerime bakardım yeni doğmuşlardi aklım eriyordu iyiyi kötüyü çözüyordum 

Genel olarak ta bu yaşlarda çocuklar iyi ve kötü ne bilirler 
(96 puan) tarafından
Görümcem de kızını uyarıyor kızıyor ama aynı
0 oy
(20,138 puan) tarafından
Bunlar yaşanırken görümcen nerde ? Nasıl müdahale etmez yaa bir çocuğun özgüveni yok ediliyo şımartılmış bi çocuk yüzünden ben buna karşıyım annesi neden dur demiyo uyarmıyo elinden geldiği kadar uzak tut lütfen
(96 puan) tarafından
Annesi de uyarıyor
Ve annesi çocuğumun halası olarak çok çok çok düşkün oğluma
(20,138 puan) tarafından
Yapılan bi yanlış var ceza vermeniz lazım
0 oy
(2,343 puan) tarafından
Evine alma oğlunun yanına geldiği zaman kov evine yolla 
(96 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum zaten önceden kovdugum zaman gitmezdi ağlardı kapıda otururdu içeri alana kadar
Şimdi git diyorum gidiyor.
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Bnm oğlum 8 yasinda kimsenin çocuğuna karışmaz.  Erkek çocuğu bide . Annesiyle konuş en iyisi 
(96 puan) tarafından
Annesi de kaç defa uyardi tamam diyor ama 1 gün sonra yine aynı canavar
(5,470 puan) tarafından
Takip etsin sahip çıksın.  Okuldada yapıyormu acaba
(96 puan) tarafından
Bu sene okula başladı gorucez bakalım
0 oy
(2,703 puan) tarafından
Valla iyi sabretmisskn ben olsam kosede coktan sikistirmistim
(96 puan) tarafından
Çok az kaldı öyle yapıcam
0 oy
(476 puan) tarafından
O kızı uyarmazdım ben çocuğumu uyarırdım sana vurana sende vur diye. Ben kızımı öyle yetiştiriyorum yoksa her gün dayak yer 
(96 puan) tarafından
İşte benim güzel yavrum daha 4 yaşında o kızdan daha merhametli akıllı
Vur desem bile vurmaz ki
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Artık o çocukla sert bir dille konuşma vaktiniz gelmiş görünüyor. Bir daha verdiği en ufak zararda sesinizi yükseltip yanına gidip ayakta durun sizden korksun ki çocuğunuza bor şey yapmaya tenezzül etmeye de korksun..
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Oğlun dayak manyağı mi? Fazla bile sabretmişsin
0 oy
(133 puan) tarafından
Ayyy yeminle benim gorumcemin kizida oyle yaa oda bu sene 2. Sinifa baslicak benim oglumda 4yasina girdi gorumcem yaz tatilinde geldi iki ay kaldi bizde babasinin evi tabi gorumcemde cok iyi biri cok severim bende idare ettim neyseki gittiler uzaklar baya bikac sene gorusmeyiz artik ya oglumda gordugu herseyi istyor kucik daha sonucta kizda sirf onu aglatmak icin kendi esyalarini gosterip bile bile sonrada vermyordu beni gorunce oynuyor gibi yapyordu ama ben yokken hep.oglumu kiskirtyordu sonra vuruyordu oglumda aglardi hep ayy neler neler ya cok sukur gityiler ama senin ki gibi yakin olsak kesinlikle annesine soylerim bidahada oglumun yanina yaklastirmazdim
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Yeğenim 6 yasında kızım 3. Hep horluyordu kızımı sen bebeksin falan diye istemiyordu oynamak. Erkek yeğenim. Birgün annemdeyiz itti kızımı kızım düştü. Ablama bir daha yanyana gelmeyelim lütfen dedim. Çünkü hep sert davranıyor. Cemre bana vuruyor diyor ki kızım vurmayı bilmiyor :) ablamda yalan konusma diye kızıyor ama olmuyor. Simdi asla mecbur olmadıkça yanyana getirmiyorum. Ablam yeğenim okuldayken gelip kızımı görüyor. Kimse çocuğumdan önemli değil. Anlamıyorsa görüştürmem olur biter. Yoksa ablam biliyor ben çarparım bitane yani. Bir kere kızımı cimcirdi yapma dedim aynısını yaparım sana bana terbiyesizlik yaptı kopardım bacağını. Ağlıyor ama nasıl eniştem sordu noldu oglum diye hadi anlat dedim korkudan diyemiyor. Bende dedim böyle böyle. Hiç ağlama uzaklaş burdan diye birde ondan yedi lafı. Benim kızım abi abi diye dolaşıyor sarılmak istiyor. 6 yasında cocuk her Bo.ku biliyor yani. 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Evime de sokmam çocuguma da yanastirmam valla. 7 yasında kocaman kız canım bilerek yapıyor olur mu öyle şey. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 169 göst.
5 Şubat 2024 Aile kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Deriniko (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 649 göst.
22 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,432 soru

12,048,026 cevap

36,284 kullanıcı