+2 oy
1,960 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sorun şöyle benim bi komşum var kızı var onun da 13 yaşlarında falan son 2 aydır neredeyse hergün kapıya gelip bebeğimle oynamak istiyor. alıyordum ilkin ama hergün hergün takdir edersiniz ki evin her türlü hali oluyo canım sıkılmaya başladı. bebeğim de onunla hiç oynamıyor zaten o geldiği gibi ayağıma yapışıyor ağlıyor bağırıyor çünkü çocuğu çok darlıyo sıkıyor. Eşim evdeyken de geliyor bide eşim de rahatsız oluyo. Hatta şu narin olayından beri eve gelmesin dedi artık annesiyle gelsin yalnız kabul etme sorumluluk almak istemiyorum diyo. Bende son 2 haftadır bazen kapıyı açmıyorum bazen de çocuğu uyutuyorum diyorum ya geçen de babamlar burda yine gelmiş sinir oldum bide gelince de 2 3 saat gitmek bilmiyor. Ne yapayım nasıl kesmem lazım ayağını annesini seviyorum kırılsın istemiyorum ama ona söylersem kırılacak biliyorum nasıl yapayım bi akıl verin bana

21 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Annesinde hata var bir kere çocuğunu başından atıyor sorumluluk almak istemiyorum de bide birşey olur eder son olaydan sonra de geleceğiniz zaman beraber gelin de çocuğunuda darliyorsa boşuna stres yaşamasın bebeğinde kirilirsada kırılsın 
tarafından
Darlıyorum valla çocuk sinir hastası olacak valla. Aynen son çare öyle yapacam ne yapim
(2,262 puan) tarafından
Arkadaşın mı senin Çocuğunmu önemli olan hangi belli zaten hiç düşünmeden söyle isterse küssün
tarafından
Tabiki çocuğum. Ama işte herkes sonra bi senin çocuğun var falan diyip duruyorlar böyle şeyler söyleyince bende abarttığımı düşünüyorum o yüzden biraz
(2,262 puan) tarafından
Banada öyle derler ama bana göre birtek çocuğum var benim çocuğumu etkileyen rahatsız eden birşey varsa bunu benim engellemek yada düzeltmem gerekir onu koruyabilecek her daim yanında olan benim sonuçta kimseye takılmıyorum ilgisiz denmesinden çocuğu çok değerli ona herkesi siler onun için desinler ben evladima ne kadar değer verirsem baskasida o kadar değer verir diye düşünüyorum
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 712 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,107 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 680 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy