0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Nsnsjsjsjjsjsjsjsjjsosososoosishshshhjsisjsj

12 Cevaplar

0 oy
(17,917 puan) tarafından
seçilmiş
 
En İyi Cevap
Hareketliler valla. Ona yapacak bişey yok. Kızınca bişey değişmiyo. Benim koltuğun yastıkları oyuncaklar hep yerdedir. Koltuğun sırt kısmının tepesine çıkıp ordan yere attığı yastıkların üzerine zıplıyor. Enerjilerini nerde atsınlar yavrucuklar. 
-Reklam-
0 oy
(3,871 puan) tarafından
Bağırma arsizi olur ve onu da tinlamaz bi yerden sonra. Bence cok bagirmamaya calis. Yani sabrinin vaktinin olmadigi zamanlarda yaptıklarına degil de gercekten hayati tehlikesi olacak ve hayir denilip hayir olarak kalacak seylerde sesini yukselt o zaman. Bagirip çağırıp yine onun dedigine gelirsen o da olmaz çünkü. Keske hic bağırmasak ama gun icinde oluyo oyle seyler.
tarafından
Çok akılı bı çocuk ama bazen beni dinlemedigi için oturup ağlıyorum  kardesude var o daha uysal  acaba onu kiskandigi için ilgi çekmek mi istiyor diyirum bzen
(3,871 puan) tarafından
Olabilir canim. Bol bol sarıl öp kokla seni çok seviyorum de. Olumlu bisey yaptiginda beni cok mutlu ettin de. Bagirdigindan daha fazla sarilip opuyo musun oglunu ya da duygulardan konusuyo musunuz? Eger hayirsa sizin iletisiminiz o ters bisey yapsin sen bagir seklinde demektir ve belki de seninle iletisim kurmaya calisiyodur cocuk.
tarafından
Çoğunlukla kardeşi uyuduğunda onunla sohbet ediyoruz hata bazen şaşırıyorum bu kadar şeyi nerden bilio diye iletişim kurabiliyiryz ama çoğunlukla kardeşi uyudugunda
0 oy
(844 puan) tarafından

Benimde kızım öyle 6 yaşında. Niye hiç durmuyorsun yorulmadın mi diyorum. İçimdeki şey beni durdurmuyor diyo;) yalnız değilsin yani bacım. 

tarafından
enerjileri çok yüksek:))))
0 oy
(3,262 puan) tarafından
Benimki de öyle durdan anlamiyo 4 aylık kardeşi var ona sürekli bulaşıyor 
tarafından
Biz annelere Rabim yardimcimiz olsun
0 oy
(5,050 puan) tarafından
Biri benim oğlumu anlatmış 4 yaşında kendisi 
tarafından
:) :) :) iyi bari uzulmeyeyim demek ki hepsi aynı
(5,050 puan) tarafından
Aynı merak etme hata benimki daha beter :)
0 oy
(14,571 puan) tarafından
kurt var da ondan herhalde canim benim kiz da oyle Aman Allahim sanki,erkek gibi :D 
tarafından
Hahahahah :)))
0 oy
(89 puan) tarafından

Biz annelere boolca sabır gerek halbuki onların doğaları gereği öyleler işte durup oturan çocuk olsaydı problemli olurdu asıl çocukuğunu yapyo oda her yaş farklı oluyo bide :)

tarafından
Doğru söylüyorsun
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bacım spora yazdir bu cocuklari. Spora oterite tarafindan söz dinelmeye alismasi lazim. Hem enerjisini atar hemde hocasinin sozunu dinler. 
0 oy
(2,872 puan) tarafından
Ya normalde böyle değilse 4-5 arası yas biraz sıkıntılı sanki küçük Ergen var evde benim çok uslu olan kızım bile bu yaşlarda bana çok çektirdi :) sabır diliyorum size
0 oy
(9,364 puan) tarafından
Oğlum da 4 geceleri bacak ağrısı çekmesine rağmen dur koşma yavaş dememi dinlenmez.

Tamam anne böyle yavaş olacam der 2dkya aynı kendine etrafa zarar vermediği süre seslenmem atsın enerjisini bizde kalmadı o enerji artik
0 oy
(11,593 puan) tarafından
Okula verdim :))
0 oy
(106 puan) tarafından
Seni dinlemedigi konularda çok fazla uyarmamalisin zamanla bağırdığında da dinlememeye başlamaz 

İlgili bir soru bulunamadı

399,822 soru

11,959,404 cevap

36,127 kullanıcı

...