0 oy
535 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,370 puan) tarafından
Bilen bilir. Ben 3sene bebek istedim olmadı. Çeşitli doktorlar, tedaviler, tutmayan 2aşılamam, tutmayan  1tüp bebek denemem oldu. Tam geçen sene bu günler de hamile kaldım.  Oğlum 3aylık.  Sezeryan doğum. Ve Ben evlat sevgisinden çıldırıyorum.

Yine bebek istiyorum.  Yaşımız 27-28. 30 olmadan ikinci çoçuğu yapıyım diyorum. 

Kafamı karıştıran:  hamileliğimde bademciklerim beni çok zorlamııştı. Onu ameliyatla aldırmam lazım. Şu an süt veriyorum diyede ameliyat olamam.  Belim de ağrıyor ara-ara hafiften hafiften. Ve benim toplam tüm dişlerimi yaptırmam lazım. Süt verdiyim için o da bekliyor. En önəmlisi sezeryan yeri çokmu zorla? 

Yani bunları bir hamilelik sürecim+ emzirmem kadar erteleye bilirmiyim? Ay bide nasip kısmet. Benim istememleyse de değil. Allah ne zaman verirse. 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne yaşadığını en iyi sen bildiğin için erken diye yorum yapmayacağım. Şöyle ki ablamda kist vardı ameliyat oldu 1 ay sonra hamile kaldı yani 10 ayda iki kez sezaryen olmuş gibi oldu hiçte bir sorun olmadı. Doktoruna bir danış ve kendine bir yol çiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin 
-Reklam-
0 oy
(118 puan) tarafından
Yaşım 30 çanim.kizim var 3 yaşında yeni hamileyim. Bence bekle biraz . Bebeğin çok küçük. Biraz sende sezeryanmissin yaraların iyileşsin bebeğin bı elden avuç Tan çıksın. 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Benimkilerin arasında 28 ay var kendi isteğim ne oldu ona rağmen çok zorlanıyorum kızım da sevgiye ilgiye muhtaç ama sen artık abla oldun demek zorunda kalıyoruz bu da doğru gelmiyor bana en ideal yaş aralığı üç buçuk 4 bence..
0 oy
(4,273 puan) tarafından

Yürek mi yedin bacım :D bıde sezeryan yeni olmuşsun çocuğun 3 aylık doktorun hemen izin vermez sağlık açısından ben mesela açık miyom ameliyatı oldum aynı sezeryan kesisi gibi 1 sene yasak dedi dikişler zora girer dedi .hemde çok erken zor geçiyor diyorsun o daha bebek sen bı tane daha yapmayı düşünüyorsun ilgisiz kalır çocuğun etme yazık günah ona daha bunun dışı var emekleme yürüme var ve hepsi senin hamileliğin son zamanlarında denk gelecek ilgilenemezsin bence ikinci icjn hamile kalma yaşı ideal 3 birinci 3 yaşındayken kalcan doğana kadar 4 oluyor hem o büyüyor hem ikinci arası çok olmuyor ama bize nasip olmadı benim 4 buçuk yaşında ikinci istedim miyom vardı ameliyat oldum doktor yasak verdi 

0 oy
(2,055 puan) tarafından
Çok çok erken. 

9 ay yada 1 yaşını görsün en az ondan sonra düşünmeye başla canım.
0 oy
(19,902 puan) tarafından
Bence bebeğin 2 yaşına kadar emsin. Ve senin ilgine doysun. 3 aylık daha. Küçücük. Karar sizin . Ama ben böyle düşündüğüm için sütten kesmeye yakın düşündüm 2. çocuk. Aralarında 3 yaş var.  Dış tedavin de varmış. 
(19,902 puan) tarafından
Bı de muhtemelen bebeğin şuan uslu düşüyor yenidoğan olduğu için. Kolik gazlı bebek değilse rahatsindir. Biraz geçtikçe zorlaşacak falan. Bı dur bence
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Daha gençsin ne bu herkeste 30'dan önce doğurmam lazım merakı. Kızım 2 yaşında ve sezaryen doğum yaptım, daha vücudum yeni yeni kendine geliyor. Ayrıca yaşımda 29, daha 4-5 sene çocuk düşünmüyorum. Tedbir alıyorum, Allah verirse karşı çıkmam ama istemiyorum ne yalan söyleyim. Acele etme, bebeğine de yazık. Onun senin ilgine ihtiyacı var. Tam oyun oynamak isteyecek belki sen hamile olduğun için halin olmayacak. Sonra parka gitmek isteyecek ama yeni doğan bebekle gidemeyeceksin. Burada çocukların arası yakın diye vicdanen üzülen annelerle dolu. Neden onun elinden annesini almaya çalışıyorsun. Hiç kardeşi olur oyun oynar deme, en 2 sene oynama şansı yok
0 oy
(323 puan) tarafından
Dün brn birini duydum 40 ı yeni çıktı ikinci bebeğinin 3. Ye hamile hemde daha 20 yaşında bide bakamıyordu çocuklara çok kızdım kendi kendime dünden beri ona söyleniyorum bacım bi 2 yaşına bari gelsin en azından tuvaletini falan bi öğrensin şimdi bişey anlamıyosun ama o zaman geldiğinde gerçekten çok zorlanırsın daha sana muhtaç küçücük bi bebek var elinde bende çocukları çok seviyorum 2 oğlum var 3. İstiyorum ama bu böyle körü körüne alınabilecek bi karar değil biri okula gidiyor diyorum en azından kardeşide bi okula başlasın bi kurtarayım onları ondsn sonra. Ben karışmak için söylemiyorum postlara da kolay kolay yazmam ama senin için dedim çok ince düşün gerçekten canına yazık bide sezeryanla doğum yapmışsın 
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Canım Uyku sersemligiylemi açtın bu postu 

Çünkü mantık işi değil 3 ay benim kanamam bile kesilmemeisti ne bebeği :angel: bu kadar bedeninizi ezmeyin yazık 
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Önce bir çocuğun süte doysun onun hakkına girme sonra da kendi sağlığına odaklan kendini ikinci çocuğa öyle hazırla 
0 oy
(438 puan) tarafından
Eğer ilk çocuğun anne sütü alıyorsa biraz bekle en azından bir buçuk yıl falan, sonra denersin zaman çabuk geçiyor merak etme 
0 oy
(301 puan) tarafından
Oğlum 7 yaşında 2. Ye 6 yıl sonra cesaret etti. beklemedeyim daha hamile kalamadım ama 3 aylık bir bebek sezaryenle doğurmuş bi anne yani kendini düşün derim sadece.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,197 göst.
20 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 502 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.