+1 oy
1,741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Yatak odamdaki yarım açılan cami kapatmayi unutmuşum sonra eşimde baktim sabaha karşı birseyler söyleniyor bi uyandim ne oldu dedim camı kapatmamissin üşüdüm senin yüzünden hasta olacam gibi bi ton laf söyledi yorgani üzerimden oyle bi cektiki üşümek neymiş gör hadi uyu şimdi dedi üstümden yorgani aldı  şuan üşüyerek yatıyorum uyuyamadım ,annemin her gece üstümü kontrol etmeye geldiği zamanlar aklima geldi her gece üstümü orterdi usumeyim diye..ağladım birde bu el oğlunun yaptığına bakın zoruma gidiyor unutmuşum cami örtmeyi ne olmuş yani..cok zoruma gidiyor bu hareketleri şuan üstüme örtecek baska birsey yook kendisi sarıldı uyudu vermiyo yorgani gıcıklına neyse oyle anlatmak istedim bu saatte size 

22 Cevaplar

0 oy
(4,014 puan) tarafından
Sende onun üstünden çekseydin bacım bu kadar üzülecek birşey yokki:D
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Buradakiler neden alaycı şekilde yorum yaptılar anlamıyorum. Senin bahsettiğin kocanın yaptığı harekete annenin özen göstermesi olay bu. Annenin naifligini kocanın yapmaması aman boşver üzülme ben seni anladım kocanı en iyi sen tanırsın onun pişman olmasını sağla yaptığının yanlış olduğunu göstermeye çalış

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,002 göst.
+1 oy
4 cevap 407 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 388 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,323 soru

24,443,394 cevap