+1 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Eşim uzmandi sağlık nedeniyle elendi demiştim yaa aramızda napacaz felan diye söylenmeye başladık. Neyse bende az sitem ettim bana küfürler işte 5 sene baktım sana zaten yiyicisin devran böyle donmuyormus tabi bu rahatlığa alışmıştın ekmek elden su gölden gibi bir sürü laflar ediyor ve daha bir çok şey siz olsaniz napardiniz

23 Cevaplar

0 oy
(3,588 puan) tarafından
Adam kendi isteğiyle elenmemiş hasta diye elemişler sen neden ona laf ediyorsun kim ister işi varken işinden olmak sen hatalısın hayat müşterek eğer çalışmasına engel durumu varsa sende çalışabilirsin ben eşime bu tür laflar etmem 25 yıl çalıştım eve katkı sağladım 
-Reklam-
0 oy
(18,356 puan) tarafından
Tam olarak neye sitem ettin ki adam keyfine işten ayrılmamış bahane ile çalışmayı bırakmamış böyle bir durum olduğunda sitem yerine teselli etmek gerekmez mi ?
0 oy
(4,226 puan) tarafından
İşsizlik yüzünden endiselenmen ne yapicaz diye düşünmen bana normal geldi açıkçası pek çok evli insan için aynı sorular aynı endişeler oluşur.Eşler işsizlik stresine tek çalışan ise daha çok girebilirler bu da gayet normal bir durum.Ama sebep ne olursa olsun "yiyicisin,5 sene baktım zaten ,rahata alismissin "cümleleri çok yalnis asıl ihtiyacı olan ailesine karisina, (ne mal adamsın elendin gibi bir tarzın yoksa ) bu cümleleri kurması dev bir hata.Aidiyet duygusunun hiç olmadığını, düşündüm ben açıkçası bu daha 5 yılda öyle bir adam olduysa senin işin çok zor arkadaşım.

Merak etme beni bilmiyor musun başka iş bulurum ben ,biraz idare edelim sen yanımda ol ben herseyi hallederim demesi gerekir diye düşündüm ben açıkçası.

Kendine, varsa çocuk bakımı,temizlik ve yemek isleri ,servis hizmetleri , icin ayırması gereken bütçeyi hatırlatırsan maaşının yetmeyeceğini kendi de hesaplar ayrıca bu kadar işin Yani sira özel hayatınızın 5 yılda yarattığı konforu da goz önünde bulundurursa ve en önemlisi eminim ki bu adam bu ve benzeri laflari yada imaalari daha öncede yapmistir, psikolojik şiddet de hesap edilirse borçlu çıkar.Oyle boş atıp tutmasın, sende keyfini kaçırma...

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 669 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 944 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 2,535 göst.
31 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,283 cevap

41,439 kullanıcı

Kategoriler

...