İşsizlik yüzünden endiselenmen ne yapicaz diye düşünmen bana normal geldi açıkçası pek çok evli insan için aynı sorular aynı endişeler oluşur.Eşler işsizlik stresine tek çalışan ise daha çok girebilirler bu da gayet normal bir durum.Ama sebep ne olursa olsun "yiyicisin,5 sene baktım zaten ,rahata alismissin "cümleleri çok yalnis asıl ihtiyacı olan ailesine karisina, (ne mal adamsın elendin gibi bir tarzın yoksa ) bu cümleleri kurması dev bir hata.Aidiyet duygusunun hiç olmadığını, düşündüm ben açıkçası bu daha 5 yılda öyle bir adam olduysa senin işin çok zor arkadaşım.
Merak etme beni bilmiyor musun başka iş bulurum ben ,biraz idare edelim sen yanımda ol ben herseyi hallederim demesi gerekir diye düşündüm ben açıkçası.
Kendine, varsa çocuk bakımı,temizlik ve yemek isleri ,servis hizmetleri , icin ayırması gereken bütçeyi hatırlatırsan maaşının yetmeyeceğini kendi de hesaplar ayrıca bu kadar işin Yani sira özel hayatınızın 5 yılda yarattığı konforu da goz önünde bulundurursa ve en önemlisi eminim ki bu adam bu ve benzeri laflari yada imaalari daha öncede yapmistir, psikolojik şiddet de hesap edilirse borçlu çıkar.Oyle boş atıp tutmasın, sende keyfini kaçırma...