Sizce kaç çocuk ideal bu devirde bir kızım var 2 yaşında kızım 6 yaşına girerse yanına bir kardes olursa tamam dahada yokk yanına kardeş olsun dermisiniz sizde :)
Büyük oğlum 6 yaşında küçük 2.5 biz ikisinde de kız istedik ama tabi ki ne olsa baş üstüneydi
Rabbim bunlara uzun sağlıklı ahlaklı ömürler versin ama yetiyor saolsunlar, daha yaşımız genç ilerde bizi ne bekler bilemiyorum ama işler yolunda giderse eğer kendim ve eşim de artık Hazırız isteriz dersek belki üçüncü olabilir herşey kısmet şimdi yok desem de olmaz isterim desem de olmaz bakalım nasip
Bence 2 ideal.Tek çoçuk da zor sürekli aile ilgilenmeli kardeş olunca paylaştıkları çok şey oluyor çoçuğa çoçuk lazım bence.Benimkilerin arası 3 yaş 2 ay.İki kız biri 5 diğeri 2 yaşında iyiki Bazen anlaşmazlık,bazen uyumlu,oyun oynar,beraber yer içer,parkta oynarlar hepsi de çok güzel.
Ben 3 isterim ama eşime 2 yi bile ikna edemiyorum o yüzden inşallah rabbim hayirlisindan sağlıkla huzurla buyutebilecegim ikiz bebe nasip etsin 3 olsun dükkanı kapatalım
1,491,120 soru
24,367,684 cevap
347,691 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın