Bu tamamen bünye maddiyat ve eşe bağlı bazılarının maddiyatı vardır eşi iyidir ilgili sabırlıdır ama kadın çocuk sevmiyor ya da bakamıyor bu tamamen kişiden kişiye değişiyor mesela ben eşim çocuk çok severiz nasipse 4 düşünüyoruz 2 kız 2 oğlan oda rabbim nasip ederse tabi 5 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var şuan 7 aylık hamileyim bir oğlum daha olacak nasipse 25 yaşındayım ne zmn ne ara büyüyüp okula başladılar bilmiyorum ilk ikisininki çok zordu tam rahatladım derken bu sürpriz oldu ama eşimin emeği çok var bide tayin nedeniyle köydeyiz evimiz lojman çocuklar sabahtan akşama doğanın içindeler merkezde oyun yada park dışında pek alternatif yok burda hem gözüm önünde hem eşimin ailesi akraba uzakta bi benim annemler yakın oda çok gelmezler biz gideriz yani çocukların çevresini arkadaşlarını biz seçebiliyoruz şimdilik bakalım dediğim gibi ideal çocuk kişiden kişiye değişir ben 10 eşim 9 kardeşler annelerimize göre çok az bize görede çok fazla bence bakıp yetebildiğin kadar çocuk ideal çocuktur kimine göre 1 kimine göre 5 değişir☺️uzun oldu biraz