0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Sizce kaç çocuk ideal bu devirde :D bir kızım var 2 yaşında kızım 6 yaşına girerse yanına bir kardes olursa tamam dahada yokk:) yanına kardeş olsun dermisiniz sizde :)

34 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
Bu tamamen bünye maddiyat ve eşe bağlı bazılarının maddiyatı vardır eşi iyidir ilgili sabırlıdır ama kadın çocuk sevmiyor ya da bakamıyor bu tamamen kişiden kişiye değişiyor mesela ben eşim çocuk çok severiz nasipse 4 düşünüyoruz 2 kız 2 oğlan oda rabbim nasip ederse tabi 5 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var şuan 7 aylık hamileyim bir oğlum daha olacak nasipse 25 yaşındayım ne zmn ne ara büyüyüp okula başladılar bilmiyorum ilk ikisininki çok zordu tam rahatladım derken bu sürpriz oldu ama eşimin emeği çok var bide tayin nedeniyle köydeyiz evimiz lojman çocuklar sabahtan akşama doğanın içindeler merkezde oyun yada park dışında pek alternatif yok burda hem gözüm önünde hem eşimin ailesi akraba uzakta bi benim annemler yakın oda çok gelmezler biz gideriz yani çocukların çevresini arkadaşlarını biz seçebiliyoruz şimdilik bakalım dediğim gibi ideal çocuk kişiden kişiye değişir ben 10 eşim 9 kardeşler annelerimize göre çok az bize görede çok fazla bence bakıp yetebildiğin kadar çocuk ideal çocuktur kimine göre 1 kimine göre 5 değişir☺️uzun oldu biraz
-Reklam-
0 oy
(2,631 puan) tarafından
2 yaşında bir kızım var ve bugün tekrar anladım ki tek çocuk ideal. Tekrardan bugünleri yaşamaya cesaretim yok
0 oy
(14,789 puan) tarafından
2 ideal bence 
(6,685 puan) tarafından
Nasılsın canım ☺
(14,789 puan) tarafından
Valla iyiyim canım şükür sen nasılsın:)
(6,685 puan) tarafından
İyiyim şükür bende. Bebeğin nasıl canım ismi neydı hiç sormadım sanırım
(14,789 puan) tarafından
Alparslan ismi kuzum
İyi o da düzene bindi çok şükür rahatladık
Senin bebiş nasıl
(6,685 puan) tarafından
İsmiyle büyüsün inşallah çok güzel ❤bizimde iyi şükür günlerce tuvaletini yapmaması dışında iyiyz
(14,789 puan) tarafından
Ayy sorma bizimki de öyle 4.5 günde anca yapıyor
Miniğin ismi ne peki
(6,685 puan) tarafından
Emir canım :) evet bizimde 5 günü buluyor
(14,789 puan) tarafından
Adıyla yaşasın minik paşa ❤️ valla doğurduk ya kız şaka maka :D
(6,685 puan) tarafından
Evet zaman nasıl hızlı geçiyor 2 aylık olmak üzereler :D şükürler olsun o doğum kapısından kurtulduk :)
(14,789 puan) tarafından
Ay Allahım olmayanlara versin ilk adeti olayım hemen gidecem:D
47 günlük oldu benimki
(6,685 puan) tarafından
Amin. Bide beni düşün 3 çocuk ödüm kopuyor. Hap kullanmaya başlayacağım ben adeti bekleyemem 7 ay sonra adet görüyorum o zamana kadar hamile kalırım.
Eşim hap alsın bakalım iki yöntemle korunacağım
(14,789 puan) tarafından
Evet evet vallahi işin zor kuzum Allah yardımcın olsun
(6,685 puan) tarafından
Amin tüm annelerin yardımcısı olsun canım
(14,789 puan) tarafından
Aminn
Gece uykusu nası peki
(6,685 puan) tarafından
Değişiyor bazen çok ıkınıyor sürekli sallanmak istiyor bazen de iyi ama çok geç uykuya geçiyor. Bu saat oldu hala uyanık. Sizin nasıl.
(14,789 puan) tarafından
Bizim de o saatlerde uyanıktı canım:/
0 oy
(766 puan) tarafından
Hiç çocuk en ideali
0 oy
(5,223 puan) tarafından
iki yeterli  cnm bu devirde
0 oy
tarafından

Büyük oğlum 6 yaşında küçük 2.5 biz ikisinde de kız istedik ama  tabi ki ne olsa baş üstüneydi :)

Rabbim bunlara uzun sağlıklı ahlaklı ömürler versin ama yetiyor saolsunlar, daha yaşımız genç ilerde bizi ne bekler bilemiyorum ama işler yolunda giderse eğer kendim ve eşim de artık Hazırız isteriz dersek belki üçüncü olabilir herşey kısmet şimdi yok desem de olmaz isterim desem de olmaz bakalım nasip 

0 oy
tarafından
Bir ideal hjhjhj yani şuan doğurabilseydim ikinciyi yapar daha da istemezdim ama 30 dan sonra çocuk doğurmak gözüme cokk geliyor kızım da büyümüş olacak rahata varmış olacam o yüzden o zaman gözüm alır mı bilmem
0 oy
(719 puan) tarafından

Bence 2 ideal.Tek çoçuk da zor sürekli aile ilgilenmeli kardeş olunca paylaştıkları çok şey oluyor çoçuğa çoçuk lazım bence.Benimkilerin arası 3 yaş 2 ay.İki kız biri 5 diğeri 2 yaşında iyiki <3 Bazen anlaşmazlık,bazen uyumlu,oyun oynar,beraber yer içer,parkta oynarlar hepsi de çok güzel.

0 oy
(3,602 puan) tarafından
Daha 2 yaşındaymış kız 6 yaşına gelince neler neler değişir düşüncelerin bile değişebilir o yüzden plan yalmak için erken şuan ama bence iki ideal kızım şuan 3 buçuk yaşında bir yıldır deniyoruz olmuyor iki ay sonra kızım 4 olacak nasip artık ne zaman olursa ne diyelim 
0 oy
(13,618 puan) tarafından

Ben 3 isterim ama eşime 2 yi bile ikna edemiyorum o yüzden inşallah rabbim hayirlisindan sağlıkla huzurla buyutebilecegim ikiz bebe nasip etsin 3 olsun dükkanı kapatalım  :)

Eşime kalsa 1 tane yeter belki bi ihtimal 2. Sonra kızım 28 aylık ama benim yaş 30  :D
0 oy
(1,231 puan) tarafından
0000000000 çocuk bence
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Bence biraz maddiyata bağlı bir olay bir anne baba ister ki çocukların istediklerini alabilsin gözü birşeyde kalmasın benim şuan bir kızım var 3 yaşında ve 4 aylık hamileyim şükür yok demeyelim hamdolsun her halimize ama her çocuğun bir kardeşi olmalı dışarda bebek görüyor parka götürüyorum abi ablalarini görüyor eve gelmek istemiyor iki mahalleden getirene kadar ağlıyor birtane daha olsun hem o ona yoldaş olur belki bence ideal iki 
0 oy
(3,667 puan) tarafından
3 ideal bnce
0 oy
(807 puan) tarafından
Benım kızım 4 yasında benım de zamnım geldı de sağlık sorunlarım elvermıyor 33 yasındayım snkı 50 yasındayım

İlgili bir soru bulunamadı

408,918 soru

12,290,447 cevap

38,192 kullanıcı

Kategoriler

...