0 oy
633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim bebek ne zaman uyanık olsa cinsellik yaşamak istiyor. Ki bebeğim kucak isteyen birazda huysuz bir bebek. Örümceğine koy bir şey olmaz diyor. Hiçbir şey yapamaz ise elle temas ediyor. Bende kızıyorum ama bu durumdan nasıl vazgeçirebilirim? Bebeğimin aklı eriyor artık. ( Kendisi ne kadar eşim de olsa cinsellik zaten yaşamak istemiyorum) 

10 Cevaplar

+3 oy
(5,174 puan) tarafından
Bu kocaların neden ayarı yokki acaba bı dugmeleri olsa da ayar yapılsa kimi hiç yapmiyor diye şikayet eder kimi çok istiyor diye valla bunun arası yokmuki
tarafından
Ayarsızlar birçoğu
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Eşin nıyet bozmuş  allah ıslah etsin 
tarafından
Teşekkür ederim amin
0 oy
tarafından
Gece yapın tövbe tövbe 
tarafından
Yok inatla çocuk uyanıkken istiyor.
tarafından
Cinsmis. Gelen giden de olur misafir falan catkapi
tarafından
Gurbette olduğumuz için kimse gelmez
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Çocuğun yanında bir şey yapmayın canım ellemesin bile. Yalnızken de her zaman geri çevirme o da ihtiyacını başka bir şekilde gidermeye kalkar Allah korusun 
tarafından
Uyarıyorum ama yok. Çocuk uyanıkken istiyor. Kızıyorum falan ama aynı. İhtiyacını saçma sapan şekilde karşılayacaksa kendi bilir
(1,468 puan) tarafından
Acaba çocuğun sizi izlemesini mi istiyo başka odada mi dursun diyo yoksa
tarafından
Bende bunu anlamadım ? Neden çocuk uyanıkken ? Neden uyurken değil ?
tarafından
Çocuk başka odada olacak örümceğin de oynayacakmış.
0 oy
tarafından
Tövbe salakmi ne yaa amacı ne olabilir bunun çok ayıp bsey karı kocalar çocuklari uyurken rahat eder seninki uyanıkken bı fantazi şeyimi düşünüyor nedir sapik gbi ayni Allah ıslak etsin 
tarafından
Amin amin yoruldum bu evlilikten zaten
0 oy
(875 puan) tarafından
Canım asla izin verme sen en doğru olanı yapıyosun çocuk bu başka odada başını bir iş gelir yada gelir görur falan onu tersle bence. Benim bebeğim de2 yaşında odamız bir ilişki olacağında yatağının üzerini örtüyorum örtü ile aralardan görür eder diye çıt çıkaramıyoruz valla uyanır kalkar bakar diye 
tarafından
Teşekkür ederim. Bizimkinin zihniyeti saçma sapan
0 oy
(1,218 puan) tarafından
tuhaf bi fantazi gibi geldi bana. çocuğun aklı erer. anlar ve anladığını da yanlış anlar etkilenir. ilerde çocuğun için kötü olur çünkü bilinç altında kalır. eşin kendini tutamıyorsa bence bi aile terapisi alın. akla mantıklı gelmiyor çünkü.
tarafından
Psikolojik olarak zaten tedavi olması gerekli. Ama doktorlara inanmıyormuş kendisi
(1,218 puan) tarafından
çocuğunu tramvalardan koruman gerek. herşeyden önemlisi bu. ayrıca o istek sağlıklı bir istek değil üzerine uzunca düşün bence
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Haha aklıma komik birşey geldi ilk evliliğim çok saçma sapan bi evlilikti neyse çocuk yok birlikte olduk ama gündüz neyse dengesiz bir anası vardı müsaitmisiniz diye sormadan sokaktan tuttuğunu getirirdi o banyo yapıyordu kapı çaldı bakmadım neyse çıktı ben girdim banyo yapıyorum bi ses geldi dinledim misafir tanımam etmem anası sokaktaki arkadaşını getirmiş saçı ıslak ay güldüm yazarkende ben banyodan çıktım saçım ıslak hepsi anladı tabi babası da var çok utandım ve sinirlendim düzensiz küçük bi evdi neyse saçım ıslak ıslak geldim içeri sonra kahve içip gitti misafirle anası babası kaldı yav siz gündüz niye durmuyonuz öyle olduğunuzu bilsem kovardım kadını dedi benimki de cahillik 18 yaşındaydım bide yeni evliydik  erkekler bu konuda azimsiz biraz kadın dikkat etmeli
tarafından
Tövbe estağfurullah sizinki daha değişiklik. Ben dikkat ediyorum fakat eşim dikkatli değil
(5,217 puan) tarafından
Ayy bu çok kötü.
tarafından
Kız hiç sorma karşıdaki hiç düşünceli biri değildi
tarafından
Ay tövbe ya ne olursa olsun size öyle dememeli yaa ayıptır ya anladiysan sus yani evli barkli insanin evine Cat kapı gidilmez
tarafından
Düşüncesizlik yaaa insan bi sorar müsait misiniz diye bide aramız çok kötüydü sürekli sanki çok iyiymiş gibi sormadan getirirdi
tarafından
İste bencillik bunların yaptığı nyseki  geçmiş gitmiş canm artk insanın aklına geliyor ister istemez
tarafından
Aynen öyle
(1,218 puan) tarafından
iyi de evlenmişsin evde çocuğun yok misafir de beklenen bir misafir değil istediğin gibi yaşarsın hayatını. çat kapı gelirken ne düşünüyordunuz diye sormak lazım öylesine. arayıp haber mi verecekmişsin baba biz şey ona göre gelmeyin diye. bilsem kovardım demek yerine yeni evliye çat kapı gidilmezi düşünselermiş keşke
0 oy
(52,058 puan) tarafından
cocuk uyanikken insanin aklına bile dusmuyor esinde abartmasin
tarafından
Benim yorgunluktan kendimi tanıyacak halim kalmıyor bebekle gün içinde. O saçma sapan haller peşinde
0 oy
(13,857 puan) tarafından
çocuk bu bilmez olur mu? asla asla bir çocuğun buna tanık olmaması lazım, sesleri duymaması lazım. çocuk için çok tehlikeli. anlam veremez gereksiz korkuları olur
tarafından
İzin vermiyorum zaten. En nefret ettiğim durum çünkü

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,352 göst.
14 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 751 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 306 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 336 göst.

412,320 soru

12,412,011 cevap

44,889 kullanıcı

Kategoriler

...