0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (235 puan) tarafından
Arkadaşlar sütüm az bebegim kuvezde süt istiyorlar bestlak damla aldım fayda etmiyor ne yapmam lazım 

9 Cevaplar

0 oy
(7,485 puan) tarafından
Hoşaf iç.  Bende kullandım fayda etti o damla
(235 puan) tarafından
Strestenmı etmıyor bende bilmiyorum napacagımı ya
(7,485 puan) tarafından
Dene herseyi . Bende yaşadım enfeksiyondan dolayı 7 gün kuvozde kaldı bebek .Süt götürdüm sürekli.
(235 puan) tarafından
Benımde 33 haftalık dogdu sezeryan oldum onun etkısıde olurmu acaba
(7,485 puan) tarafından
Olmaz
Gorumcemde 7.5 dogum yaptı sezeryanla bebege süt götürdü 15 gün kaldı kuvozde
(235 puan) tarafından
Bebegımıde cıkarırlarmı erken acaba solunum sıkıntısı var antıbıyotık tedavısı başladılar
(7,485 puan) tarafından
Kilosu yerindeyse ve ilaç etki ederse çıkarırlar.  Sakinligini koru iyileş bu sırada.
(235 puan) tarafından
Tamam canım sagolasın
(9 puan) tarafından
Kardeşim yeni doğum etti ikizlere hem de birini hemen verdiler diğeri solunum sıkıntısı yüzünden iki hafta vermediler rezene + kahvaltılık helva+ bulgurlu yemekler tabi çok baharatlı tüketme fazla yemeklerde bunlarla beslendi gayette sütü arttı tavsiye ederim canım stres yapma sakın zaten artmaya başlar ve çok su tüket
-Reklam-
0 oy
(576 puan) tarafından
Bulgur güzel yapıyor masaj falanda yapılıyordu 
(235 puan) tarafından
Tamam canım sagolasın
0 oy
tarafından
Bol bol hurma ye rezene iç hem gazını alır hemde çok süt yapar beyaz dut kurusu demle yada ye
(235 puan) tarafından
Dut kavurup yiyorum canım demlemesi dahamı cok yapar
0 oy
(12,627 puan) tarafından
alkolsüz bira iç, sabah öğle akşam 1 çay bardağı kadar yeterli
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bol bol su Nescafe içiyordum narkozu atmak için onu içince de baya sütüm geliyordu 
0 oy
(2,093 puan) tarafından
İnşallah en kısa zaman da sağlıkla kucağına alırsın. Ben eczaneden süt poşetleri almıştım bol bol pompa ile sagmiştim sütüm maşallah öyle artmıştı 
0 oy
(10,307 puan) tarafından
Ben humana anne çayı kullanmıştım Bol bol su iç kuru incir kuru dut kaynat kompostosu yap iç dereotu tam mevsimi oda çok güzel süt yapiyo. Benim oğlum da 16 gün kuvozde kaldı bunları yedim yaptım sütüm yetti çok şükür 
0 oy
(130 puan) tarafından
Benimde ikizlerim kuvozde kaldı ceviz,dereotu,ıspanak,bulgur,rezene,bestlak damla ve kelle paça çorbası,hoşaf da güzel süt yapar sağlıkla al kucağına aynı haftalarda doğum yapmışız şimdi kuvozde olmasi senin için daha iyi emin ol en azından toparlanmaya vaktin olur daha güzel bakarsın bebisine
0 oy
(3,294 puan) tarafından
Bol bol su iç canım 

Marul ve yeşillik 

Rezene ve papatya çayı 

Kırmızı et 

Uyku dinlenmekte çok önemli demisti doktorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 132 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (829 puan) tarafından soruldu

408,486 soru

12,273,725 cevap

37,673 kullanıcı

Kategoriler

...