Biz ailecek Galatasaraylıyız. Fanatik hatta. Ama annem varya annem :D maç günleri aradığımızda telefonu kenara bırakır erkeklerden fazla maç yorumu yapar arada bize döner cevap verir tekrar maça döner. Tüm futbolcuları eski yeni tanır. Çocukları hatta eşlerine kadar. Bizim sülalede annemin yaşıtları gelince ya da maç sevdiğini bilenler. İşte falanca abla ya da yenge oturmuş yine baş köşesine maç için diye jajaja. Yani görseniz çok şaşırırsıniz. 58 yaşında kadın nasıl bu kadar fanatik diye. Devre arasında gidip namaz kılıyor Galatasaraya dua ediyor geri geliyor yenilirsek üzülüyor hiç gülmüyor, küfürsüz sövüyor. Gol attığımızda alkışlıyor filan hahaha canım anam
Gelecekte ki halim ben de fanatik Galatasaraylıyım eşim Trabzonsporlu 4 yaşında kızım ben annemin takımını tutuyorum kardeşim de onu tututyor diyor babası deli oluyor.Sen annenin takımını tutuyorsun bari bırak kardeşin benim takımından olsun karışma diyor ama benim kız fena hayır o da bizim takımı tutuyor işte baba hııhhhhh diyor
Kardeşi de daha 1,5 yaşında :D
Eşimde bende ilgilenmiyoruz biz iyi olan hak eden kazansın
402,012 soru
12,034,965 cevap
36,262 kullanıcı