0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde (1,289 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
merhaba arkadaşım düğün için abiye istemişti benden burda bir düğüne giderken sordu bende gösterdim beğendiğini aldı neyse dediği düğünde giymemiş bizde birkac ay geçti gezmeye gittik ordan da kahveye çağırdı ona geçtik kahve içtik yarım saat kalktık o arada elbiseyi verdi giymedim canm denedim olmadı dedi eve geldim gece poseti bir açtım ter kokusu elbisenin etek kısmı kocaman ütü yanığı fermuari patlak birsuru yerinde yırtık kemeri yanmış yırtılmış elbiseyi kendi bedenine göre daraltmis şok oldum ona yazdım sabahı bana yapmadığını denediğini söyledi bende fotoğraf attım sonra trip atar şekilde ses atmış sat bana diye ben ısrarla diyorum ki güzel bir şekilde keşke söyleseydin sen giymedim dedin fiyatı ne dedi 1500 dedim benim oğluma bir takım kıyafet almıştı geçen sene dediği şey oğluna 450 liraya bir takım aldım elbisede sende kalsın ben şok oldum yerimde olsaniz yapardınız 

44 Cevaplar

0 oy
(1,902 puan) tarafından
Bir musibet 1000 nasihaiyiuimis gercekten. Gercek yuzunu gorup hayatindan cikarman iyi olmus
(1,289 puan) tarafından
Öyle oldu gerçekten  ne diyelim ki ve bu tarz bir olay başıma ikinci defa geliyor demek ki vermemem lazım ders oldu
-Reklam-
0 oy
(2,582 puan) tarafından
Şok oldum şu an. Birkaç akrabam da abiyelerimjzi aylarca getirmeyip istediğimizde de leş gibi kokuyla getirirlerdi bazen 1 seneyi geçerdi. Ne rezillik ya vallahi
(1,289 puan) tarafından
Keşke sadece koku olsaydı ondan geçtim inan canm yaptığı tavır da ortada elbisenin halı de
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Pis pasaklı başımın gözümün hayrı olsun senden çok çöpe yakışır bu elbise artık de at gitsin çöpe. Çocuğuma aldığı hediyeyi de atardım ben sevmediğim insanların bir şeyini giydirmek istemiyorum ya da ihtiyacı olan birine ver gitsin cimrinin malı ya karın agritir ya baş 
(1,289 puan) tarafından
Yok canm aldığı takımı ona geri yollayacam elhamdülillah muhtaç değilim lafını ettiği takıma
0 oy
(9,394 puan) tarafından
İşte yüzsüzlüğün daniskası insan o poşeti verirken utanır ya
(1,289 puan) tarafından
İnan utanmadi canm gayet normal bir şekilde canm hiç giymedim denemdim olmadı dedi eve geldim gece 2 de gördüm sabah yazdım sabahta diyor ki üstüme denerken el dikişi attım sadece makina dikişlerini yırtıkları hepsinin resmini çekip attım oha ne olmuş diyor benim sana sormam lazım yani o bana soruyo kabul etmedi yani
(9,394 puan) tarafından
Yüzsüzlük başka bişey değil boşver uzak dur bundada vardır bir hayır

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 344 göst.
0 oy
12 cevap 434 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (615 puan) tarafından soruldu
0 oy