+2 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Kızlar gerçekten dikkat ediyorsunuz 

25 Cevaplar

+7 oy
(66 puan) tarafından
Dikkat ediyorum en başından beri bir ara yanlışlıkla chanson şampuan aldım İsrail'e destek verdiğini bilmiyordum üstelik gazzedeki bebekler ölmeli diye aciklama yapmış şampuan sahibi gidip değiştirdim asla bunla bebeklerimin başını yikayamam diyip değiştirdim Dalin aldım. Alan evine kan alıyordur İsrail'e kurşun gönderiyordur bilsin 
(693 puan) tarafından
Ne güzel yapmışsınız. Allah razı olsun. Haklısınız öyle valla
(66 puan) tarafından
Amin cümlemizden canım. Rabbim filistin'i, tüm zulüm altındaki müslümanları kurtarsın ve bizlere bilinc versin çünkü İsrail güçlendikçe sıra bizi vurmaya gelecek
-Reklam-
+3 oy
(172 puan) tarafından
Yıllardır dikkat ediyordum ama bazı markaların onları desteklediğini bilmiyordum mesela henkel pril alman malı olduğu için kullanıyordum şimdi sosyal medya sayesinde daha da bilgiye sahip oldum devam ediyorum boykota elhamdülillah hiçbir şeylerini almıyorum vicdanım asla kabul etmiyor gerekirse 2 kat fazla para vermek zorunda kalıyorum ama vicdanım rahat 
+2 oy
(3,865 puan) tarafından
İlk başlarda gerçekten çok ama çok dikkat ederdim ama maalesef şu an eskisi kadar dikkat ediyorum desem yalan olur yine dikkat etmeye çalışıyorum fakat eskisi kadar değil ☹️
(693 puan) tarafından
Yaaa üzüldüm buna ): bende başta etmiyordum smdi ediyorum . Çok dikkat etmek gerek hesap vereceğiz en azından buna dikkat etsek çok iyi olur değil mi ya
(3,865 puan) tarafından
Elbette öyle ☹️ yine elimden geleni yapıcam inşallah
+2 oy
(1,283 puan) tarafından
Etmeye çalışıyorum 
+2 oy
(768 puan) tarafından
İyilikte devamlılık önemlidir , çok şükür ilk gunki gibi devam.
+2 oy
(1,012 puan) tarafından
Bu savaş dün başlamadı ben de boykota dün başlamadım. İsrail-Filistin savaşını lisede öğrendik 13 yıl falan olmuş büyük İsrail markalarından hiç alışveriş yapmadım ve gurur duyuyorum su an başka destek veren küçük firmaları öğrendim mesela dardanel gibi artık onlardan da yapmıyorum hiçbir kaybım da yok evime paketli gıda girmiyor zaten zararlı. 
+1 oy
(18,330 puan) tarafından
Eskisi kadar deik

Sadece Ariel ve yumos alıyorum malesef
+1 oy
(3,539 puan) tarafından
Bizler alınca paramız İsrail'e gitmiyor ki zaten onların parası ödendi. Keşke ülke olarak Müslüman kardeşlerimize sahip çıkıp, ülkücü boykot yapabilsek. İsterse ülkemiz de bir çok şeyi üretebilir, bulaşık tableti üretmek için İsrail savaş mı başlatmalıydı...

100 kişide 10 20 kişi boykot etse ne olur, ellerinindeki ürünleri zaten bitirene kadar indirim yapıp daha da kazanacaklar. 

Ülke dur demedikçe, halk bir yerlere zor gelir. 
(1,763 puan) tarafından
Önemli olan elimizden geleni yapabilmek zaten bizim sorumluluğumuz bu. Her konuda yapabildiğimiz kadarından sorumluyuz. Şimdilik böyle olsa da inşaAllah Müslümanların galip geleceği gün gelecek. İnşallah bizim de elimiz boş olmayacak o zaman
0 oy
(203 puan) tarafından
Ben elimden geldiğince ediyorum hatta bizim burda genelde herkes dikkat ediyor geçen markete gittiğimde hep yerli üretimler bitmiş geriye İsrail denen bebek katillerinin ürünleri kalmisti.
(693 puan) tarafından
MasaAllah ne güzel. Allah razı olsun.
0 oy
(7,551 puan) tarafından
A dan Z ye çocukluktan beri dikkat ederiz ailece çok şükür rabbime bu konuda hesaba cekilmeyecegiz... 
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Hiç bir ürünü almıyorum ilk başından beri her şeyi yerli alıyorum 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Boykot.co sitesiyle geziyorum sürekli. Bazı şeyler akılda kalıyor da bazılarını unutuyorum bakmam gerekiyor. Keşke çevremdekilere de örnek olabilsem abim falan alırsa da yemiyorum artık:/
(172 puan) tarafından
Uygulama var canım daha pratik
(1,763 puan) tarafından
Hangi uygulama canım duymamıştım
(172 puan) tarafından
Boykot dedektifi play Store'dan bakabilirsiniz
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Boykot çağrısından önce de almıyordum ABD İsrail malı. Çünkü biliyorum ki ABD de İsrail de sıcak savaşa girmeyecekleri ülkeleri içeriden zehirler. Bizim ülkemiz maalesef savaşmadan talan edildi. Domestos alsa ne almasan ne... 
(1,763 puan) tarafından
Yok onlardan başka temizlik ürünü kullanamayanlar varmış :) Ama çok haklısın temizlik aşkına kendimizi de zehirliyoruz doğal da sirke karbonat dışında bildiğim bir şey yok:/
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Dikkat ediyorum bilmeden almamak için internetten bakıp emin olup öyle alıyorum işe yarıyor ki bir alana bir bedava yaptılar dehşett indirim yaptılar. Bana gümrükten geçiyor dediler al bişey olmaz dediler. Belki kalırsa kullanılmazsa inşallah hiç bir ürünleri ülkemize girmez
0 oy
(28,732 puan) tarafından

Ediyorum çok şükür hiçte zor olmadı 

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz tabiki ama parası ödenip gelmiyor mu zaten buralara :'(

0 oy
(2,218 puan) tarafından
Elhamdülillah dikkat ediyorum. Play store dan uygulamayı da indirdim bakicam ordan da. Yeni öğrendim uygulama yapmışlar 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Ben ediyorum ama etmeyen çok cahil insan var linç yiyeceğim ama nefse vurmak lazım yazık oradaki canlara 

Zulme susan dilsiz şeytandır 
0 oy
(9,793 puan) tarafından
Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum..eskiden fairy kullaniyodum almıyorum. Ariel kullaniyodum almıyorum. Bunlar ilk aklıma gelenler 
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Çocuklarım bile tek tek ezberledi hepsine dikkat ediyoruz almıyoruz . Burda boykot yapan AVM var direk oraya gidiyoruz hatta.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 907 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Zelisela (316 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...