+1 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde (13,079 puan) tarafından

Kızlar kızlar nolur bana Moral verin çok kötüyüm kızımda bir kaç gündür hırıltı vardı diş diye bekliyorum 3 4 gündür uykusu da kötüleşti ama dişten sanıyorum genel durumu yemesi içmesi keyfi yerinde diye belki de bu kadar rahatım bugün Dr a gittik kan düşmüş 8 e cigerlerde enfeksiyon var nerde hata yaptım neyi ihmal ettim kendime çok kızıyorum nasıl anlamazsın nasıl moralim sıfır bir sürü ilaç verdiler düzelir tez zamanda inşallah ❤️ çocuklar hiç hasta olmasın :(

23 Cevaplar

+1 oy
(946 puan) tarafından
Canım endişe etme, olan olmuş düzelir korkma artık. Yani tam geçiş havası geçiş mevsimi olabilir. Geçmiş olsun. Benimde oldu burun akıntısı ve hırıltılı nefes vardı ama genel hali iyi,bende diş sandım ama 1 hafta geçmedi doktora gittim grip dedi. Şükür çok iyi bir şey yok şuan ilaçlarla toplar 
(13,079 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ sizede geçmiş olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Rabbim şifa versin inşallah :'( annelerin kendinde suç araması bulması benim yüzümden mi oldu demesi çok kötü bir his. Bizde kaç gündür gıda alerjisi durumunu yaşıyoruz henüz diyete başlamadım. Bide bebeğime ek gıda başladım üstüne. Yoğurt veriyorum acaba süt ürünlerinden kaynaklı mi bilmiyoruz. Herhangi bir tepki vermedi arada kaldım alerji uzmanına gideceğiz. Acaba kötülük mü ediyorum bilmiyorum. Halı keyfi yerinde sipanin. Rabbim korusun onlara şifa versin onlarin ayağına taş degmesin 

(13,079 puan) tarafından
Amin canım ❤️ geçmiş olsun sizede
+1 oy
(1,388 puan) tarafından
Rabbim dermansız dert vermesin. Çok şükür tedavisi var . İçini rahat tut. Altın kafese koysan olacak olan yine olur. Kendini kötü hissetme lütfen 
(13,079 puan) tarafından
İlk defa böyle kötü şeyler söylüyorlar oda çok zoruma gitti

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 691 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melisa1256265 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,011 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 718 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,526 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...